Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Galaxis útikalauz mozielőzeteseknek

2005.04.14. 21:09 | Dino | kategória: Mozi

Az már természetes, hogy a mozielőzetesek hamar utat találnak az internetre – a mozitörténetben azonban most először fordul elő, hogy egy kizárólag a netre tervezett, elektronikus mozielőzetes olyan nagy sikert arat, hogy a stúdió végül úgy dönt: felnagyítja és filmszalagra másolja.
A Galaxis útikalauz stopposoknak (The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, hazai bemutató: június 16.) persze már a bemutatója előtt hatalmas rajongótáborral rendelkezik, hiszen a könyv szinte minden nyelven egyformán legendássá vált. Az interneten közzétett speciális mozielőzetest annyian töltötték le, hogy a Buena Vista International vezetői úgy döntöttek, ki kell használni a népszerűséget – és a digitális változatot áttették celluloidra.
A Galaxis útikalauz filmváltozata egyébként is felborzolta az internetes kedélyeket: az angol vígjáték jelenleg is több mint 7000 topicban van jelen és több mint 2200 blog témaköreként szerepel: és ezzel az idei nyári filmek között a legtöbbet emlegetett.
A galaktikus útikönyv számára kutatást végző stoppos ufó és földi barátjának kalandjai a világ legfurább űrlényei között a Disney-filmeket is forgalmazó stúdió idei legnagyobb sikere lehet. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló