For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Galaxis útikalauz mozielőzeteseknek

2005.04.14. 21:09 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az már természetes, hogy a mozielőzetesek hamar utat találnak az internetre – a mozitörténetben azonban most először fordul elő, hogy egy kizárólag a netre tervezett, elektronikus mozielőzetes olyan nagy sikert arat, hogy a stúdió végül úgy dönt: felnagyítja és filmszalagra másolja.
A Galaxis útikalauz stopposoknak (The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, hazai bemutató: június 16.) persze már a bemutatója előtt hatalmas rajongótáborral rendelkezik, hiszen a könyv szinte minden nyelven egyformán legendássá vált. Az interneten közzétett speciális mozielőzetest annyian töltötték le, hogy a Buena Vista International vezetői úgy döntöttek, ki kell használni a népszerűséget – és a digitális változatot áttették celluloidra.
A Galaxis útikalauz filmváltozata egyébként is felborzolta az internetes kedélyeket: az angol vígjáték jelenleg is több mint 7000 topicban van jelen és több mint 2200 blog témaköreként szerepel: és ezzel az idei nyári filmek között a legtöbbet emlegetett.
A galaktikus útikönyv számára kutatást végző stoppos ufó és földi barátjának kalandjai a világ legfurább űrlényei között a Disney-filmeket is forgalmazó stúdió idei legnagyobb sikere lehet. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.