For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Egy csók egy pofonért

2005.04.14. 21:10 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Afelől nincs kétség, hogy A pofonok földje (Kung Fu Hustle, hazai bemutató: június 23.) nagyon sikeres. Az író-rendező-főszereplő Stephen Chow azonban legutóbbi nyilatkozata szerint nem tudja eldönteni, mi számít az igazi sikernek. A pofonok földje bemutatója hétvégéjén rögtön Hongkong legsikeresebb filmje lett; a művészfilmekben bővelkedő távol-keleti piac legfőbb szakmai összejövetelén, a 24. Hongkongi Filmdíj záróünnepségén a különös műfajú börleszk-akciófilm-paródia rendezője átvehette az év legjobb filmjének járó díjat. És végül: kapott egy vad ölelést Quentin Tarantinó-tól.
- Tényleg fura eset volt – meséli a rendező. – A hongkongi irodámban ültem, egyszer csak felcsapódott az ajtó, berohant Quentin Tarantino, megölelt, megcsókolt, majd ahogy jött, kis is száguldott. Sose találkoztunk előtte, csak fotókról ismerem. Azt sem tudtam, hogy Ázsiában jár éppen. Utólag derült ki, hogy három napra jött erre, és feltétlen találkozni akart velem. Végül ennyire volt ideje. De lehet, hogy ezt is olyan fontosnak tartom, mint a Legjobb film díját. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.