For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A Fantasztikusok mások, mint a többiek

2005.05.14. 13:24 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Stan Lee szerényen öltözött, csendesen mosolygó, vékony, ősz úr: ki hinné, hogy ő Hollywood egyik legjobban eladható árucikke az egész világon? Ő az, aki a Pókember-t és az X-Men-t megalkotta, és az ő fejéből pattant ki a A fantasztikus négyes is (The Fantastic Four, hazai bemutató: augusztus 4.) – melyből a következő fantasztikus szuperprodukció készült.
De A fantasztikus négyes más, mint a többi történet: úgy született, hogy Stan Lee unta már a saját írásait, és igyekezett mindent ellenkezőleg csinálni, mint addig.
- A hatvanas években, amikor A fantasztikus négyes született, elkezdtem gyanakodva nézni a sztorijaimra – meséli Stan Lee. – Nem hittem többé, hogy ha hirtelen szupererőm lenne, rögtön szaladnék a jelmezkölcsönzőbe, valami színes cuccért. Az F4-ben megszabadultam a szokásos hősöktől, nekik nincsen titkos személyiségük, egyszerű ruhát hordanak, valóságos mondatokat mondanak, és egyáltalán nem úgy viselkednek, mint a hősökhöz illik. Ez teszi őket különlegessé.
És mégis: az F4 megjelenése után kaptam az első olvasói leveleket. Az első rajongói levelet körülálltuk a kiadóban, és hosszan bámultuk. Nem is értettük, mi ez. Aztán persze, idővel megszoktuk... ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.