Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A pofonok földje visszatér

2005.05.19. 19:01 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A siker eljön, csak ki kell várni. Steven Chow a hongkongi filmipar egyik legsikeresebb résztvevője: de éppen negyven filmben kellett közreműködnie ahhoz, hogy a híre átjusson az óceánon, és rendezését – angolra szinkronizálva – bemutassák az Egyesült Államokban. E film jó fogadtatásán felbuzdulva következő kung-fu-börleszkje, A pofonok földje (Kung-fu Hustle, hazai bemutató június 23.) már amerikai pénzből készült. A Columbia stúdió a Cannes-i Filmfesztiválra is elhozta az alkotókat, több mint kétezer vendéget látott vendégül a 800 ezer dollárból a film tiszteletére rendezett partyn, és – még mielőtt egyáltalán moziba került volna a film – megvásárolta a második részt is.
- A következő hetekben nemcsak naponta ötven interjút adok – mondta erre Steven Chow --, hanem utána még a második rész forgatókönyvén is töprenghetek. Szeretnék minél több figurát megtartani az elsőből: mert lehet, hogy nagyon idétlenek, de nekem a szívemhez nőttek. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

A Tom Clancy’s The Division 1.6-os frissítésének részletei

Tegnap megérkezett a játék legújabb frissítése és a legújabb kiegészítő is. Az újdonságok mellé egy ingyenes próbaverzió is érkezett!

Várható megjelenések - 2017. március

Beérik-e a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands? És a Mass Effect: Andromeda beváltja a rajongói elvárásokat?

Augusztusban jön a Middle Earth: Shadow of War

Folytatást kap a Shadow of Mordor.

Aranylemezen a Mass Effect: Andromeda

Véget ért a fejlesztés, már csak egy hónap a premierig.

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.