Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Vad galamb új fészekből

2005.05.19. 19:01 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az angliai Ealing stúdióban egykor legendás filmek születtek. Az Egyesült Királyság állami filmirodája, a Film Council most igyekszik új életet lehelni a cégbe. A szupersikerű Shrek producerével összefogva animációs stúdiót rendeznek be itt. Az első film természetesen egy CGI-animációs, háromdimenziós vígjáték lesz, mely meglehetősen hasonlít majd a Shrek-re. Ebben is felnőtt módra beszélő állatok a főszereplők; a helyszín azonban ezúttal nagyon reális: a második világháborús Anglia.
A Vad galamb (Valiant, hazai bemutató: nyár) főhőse egy ártatlan, vidéki galamb, aki beáll a Királyi Légierő Galambjai közé, és végül az ő kezébe, pontosabban szárnyába kerül a világ sorsa; egy nagyon fontos üzenetet kell eljutnia a francia ellenállóktól az admiralitásra. A filmre a Film Council története legnagyobb támogatását adja, azzal a reménnyel, hogy a Vad galamb sikere nyomában életre kell a klasszikus angol mozi egyik bölcsője, az Ealing stúdió. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.