Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Lindsay és az autók

2005.06.23. 18:27 | Dino | kategória: Mozi

Új filmjében Lindsay Lohan autóversenyzőt játszik, méghozzá olyat, akinek nem is kell nagyon tudnia vezetni: az új autója, Herbie mindent elintéz helyette. A Kicsi kocsi: tele a tank! (Herbie: Fully Loaded, hazai bemutató: augusztus 25.) ugyanis egy önálló és meglehetősen szeszélyes személyiséggel megáldott bogárhátúról, meg persze sofőrjéről szól. Csak az a furcsa az egészben, hogy a film bemutatójának a hetében az ifjú sztár egymás után szenvedi el az autóbaleseteket.
Az első, legnagyobb ütközés éppen a Kicsi kocsi premierje után történt. A premiert követő partyról tartott hazafelé, amikor a lesifotósok üldözőbe vették a 19 éves lány autóját, aki menekülőre fogta, és a paparazzik többségét le is rázta: ám eggyel nem bírt. Az ütközés során egy autó totálkáros lett, a színésznőt kórházba szállították, ahonnan, szerencsére hamar haza is engedték. Alig három nap múlva következett az újabb baleset: ezúttal hátulról rohantak Lohan autójába.
- Megnyugtatnék mindenkit, nem vagyok megátkozva – nyilatkozta Lindsay Lohan. – Autós filmben játszom éppen, és mostanában ellenem fordultak az autók. A fogyókúrám sem mindig jön össze, mégsem félnék attól, hogy mondjuk szakácsnőt játsszam. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló