Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Owen Wilson izzadó tenyere

2005.06.30. 18:16 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Egy filmszínésznek mindenre fel kell készülnie. Owen Wilson azonban úgy érzi, őt már nem érheti meglepetés. Új, vad vígjátéka forgatásán Jane Seymour-ral, Bond egykori babájával, a legendás Quinn doktornő tévésorozat sztárjával volt egy közös jelenete: de az 54 éves színésznő félmeztelenül játszott.
Az Ünneprontók ünnepe (The Wedding Crashers, hazai bemutató: szeptember 29.) mindent bevet: Wilson és Vince Vaughn gátlástalan nővadászt játszik a komédiában, olyanokat, akik minden héten részt vesznek egy esküvőn, és mindig el is csábítanak valakit.
A színésznő egyáltalán nem jött zavarba attól, hogy topless kell a kamerák elé állnia, Owen Wilson azonban már hetekkel a kitűzött forgatási nap előtt ideges volt. Alig mert a legendás színésznőre nézni, miközben szerepe szerint meg kellett fognia a mellét.
- Életemben nem láttam még Owent ilyen feszültnek - mondta utólag Vince Vaughn is. - Igaz, kicsit zavarban voltam – ismerte el Owen Wilson. – Mégiscsak Quinn doktornőt kellett tapiznom! Gyerekkoromban ő volt a kedvencem! ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló