Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Anyád példái

2005.07.22. 19:06 | Dino | kategória: Mozi

Jennifer Lopez és Jane Fonda – két generáció kedvencei – új, közös filmjükben, az Anyád napja (Monster in Law, hazai bemutató: augusztus 4.) című vígjátékban anyós-meny párként pofozkodnak. A világban talán nem ritka, hogy egy fiú anyja és menyasszonya egymásra támad, ám Jane Fonda azt is elárulta, kiről mintázta az önmagába szerelmes, akarnok nyugdíjas tévésztárt, aki akkor érzi jól magát, ha pokollá teszi a fiatalok mindennapjait.
- Amikor játszottam, végig a volt férjem, Ted Turner járt az eszemben. Mindent összevetve, ez a legtöbb, amit tőle kaptam: hogy most hitelesen vagyok hisztérikus, amikor a filmben valami nem úgy történik, ahogy én akarnám.
E nyilatkozat hatására egy újságíró Jennifer Lopez-től is azt tudakolta, kire gondolta, amikor eljátszotta az ártatlan, szerelmes lányt, ki megelégeli jövendő anyósa trükkjeit, és ellentámadásba lendül.
- Néhány évvel ezelőtt dolgozott nálunk egy kutyasétáltató-lány. Egyetemre járt, és közben így keresett pénzt. Nem sokat beszélgettük, de azt hiszem, ő ilyen kívül szelíd, belül kemény csaj lehetett. Tehát az Anyád napjában Ted Turner egy alkalmi kutyasétáltató-lánnyal méri össze az erejét! ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló