Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Csinosan a volánnál

2005.07.29. 18:34 | Dino | kategória: Mozi

Lindsay Lohan egyszerű, 19 éves lány: csak az különbözteti meg kortársaitól, hogy világsztár. Az elmúlt években jó néhány filmet vitt sikerre. Most éppen a Kicsi kocsival száguld. A Kicsi kocsi: tele a tank! (Herbie – Fully Loaded!, hazai bemutató: augusztus 25.) című vígjátékban egy makrancos bogárhátú volánja mögé ül. A színésznő a film népszerűsítésére erre a hétre Európába jött. És nem bíz semmit a véletlenre.
Lohant a világhírű stylist, Rachel Zoe öltözteti (ő gondoskodik egyebek közt Jennifer Garner, Salma Hayek, Kate Hudson és Brittany Murhpy jó megjelenéséről is), és a divattervező – szakmája szokásaitól eltérően -- meg is osztotta a világgal, milyen volt felöltöztetni a színésznőt.
- 48 órát töltöttünk nagyjából megszakítás nélkül ruhaválogatással: két teljes ruharaktáron keresztülvágtuk magunkat, Lindsay több száz cuccot felpróbált – meséli a divatszakember. - Végül nyolc vagy tíz hatalmas ládával indult neki az egyhetes útnak, naponta legalább háromszor át fog öltözni. Mostanáig azt hittem, én vagyok a világ legnagyobb divatmániákusa, de ezzel a lánnyal ki kell egyeznem döntetlenben. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló