Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Víz alatti szállító

2005.08.04. 18:57 | Dino | kategória: Mozi

A szállító 2. (The Transporter 2. hazai bemutató: szeptember 22.) Luc Besson ígérete szerint mindenben kétszerese lesz az előző részben látottaknak. Ami mégsem változik: ismét Jason Statham játssza a hallgatag szupersofőrt. Statham nem színésznek készült, és kalandos előéletének sok hasznát veszik a rendezői. A szállító-ban szinte mindegyik autós bravúrját kaszkadőr nélkül vették fel: egyedül akkor ült be a helyére szakember, amikor felrobbant a kocsi.
Most a forgatás biztonságára felügyelő szakember azt kérte, hogy legalább a víz alatti üldözésekben engedje meg a színész, hogy más csinálja végig helyette a veszélyes jelenetet: ezt a kérést azonban nem a színész, hanem a rendező is kinevette: a biztonsági ember azt ugyanis kihagyta a számításból, hogy Statham az angol olimpiai búvárválogatott tagja volt, és 1992-ben a világbajnokságra is kijutott.
- Nem hinném, hogy a rendezők tudnak tőlem olyasmit kérni, amit már ne csináltam volna valaha – jelentette ki a nagy vagány hírében álló színész. – A száguldást pedig egyenesen élvezem. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló