Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A stadion csücskében

2005.08.26. 09:07 | Dino | kategória: Mozi

Nem lehet könnyű rock koncerteket szervezni. A Rolling Stones-turné irányítóinak legutóbb az okozott komoly fejtörést, hogy Drew Barrymore jegyet vett a rocklegendák bostoni fellépésére, a város legnagyobb stadionjába, a Fenway Parkba, de nem volt hajlandó beülni a sztároknak fenntartott páholyba: ahonnan nemcsak jól látni a színpadot, de megfelelő személyzet is gondoskodik arról, hogy a tömegben ne eshessen baja a sztároknak.
Drew-nak viszont megvolt a maga megszokott helye, és ragaszkodott hozzá. Ebben a stadionban forgatták ugyanis a Szívem csücskei (Fever Pitch, hazai bemutató: október 20.) című vígjátékot, melynek számos jelenete a tribünnek ugyanazon a pontján játszódik: a színésznő nagyon élvezte a munkát, és nagyon megszerette a helyszínt, nem is volt hajlandó máshová menni onnan.
- A Farelly-testvérek, a film rendezői arra is rávettek, hogy a falon át ugorjak le a pályára, sőt, van egy olyan jelenetem, amikor meccs közben üldöznek a játékosok – nevet a színésznő. – De ezekről szívesen lemondok. A tribünülésemből viszont nem engedek: ott kaptam színészként életem legnagyobb pofonját, persze, hogy ragaszkodom hozzá. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló