Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Diaz és Timberlake egy cipőben

2005.09.08. 19:03 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A múlt héten Justin Timberlake kapott komoly kártérítést egy angol bulvárlaptól, mert bíróság előtt bizonyosodott be, hogy amit róla, párjáról, Cameron Diaz-ról és egy harmadik nőről írtak, légből kapott volt; előtte nem sokkal Cameron Diaz ajánlhatta fel jótékony célra azt a kártérítést, amit egy másik bulvárlap hírével kapcsolatos per megnyerése után kapott. A színésznő folyamatos harcban áll a bulvárlapokkal, életében először azonban hasznosnak is találta őket.
- Az Egy cipőben-ben (In Her Shoes, hazai bemutató: november 3.) olyan nőt játszom, amilyennek a bulvárlapok leírnak engem – nyilatkozta a világ egyik legsikeresebb és legszebb színésznője. – Úgyhogy nagyon egyszerű volt felkészülnöm a szerepre: egyszerűen a sok rólam szóló füllentést és tódítást és álhírt olvasgattam, ismerkedtem egy nagyszájú, csélcsap, felelőtlen nő lelkivilágával.
Az Egy cipőben két főszereplője egy egymástól teljesen különböző testvérpár két tagja: Cameron Diaz mellett Toni Collette alakítja a megbízható, csúnyácska és kissé unalmas nővért. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló