Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Folytatódik a The Buggy fejlesztése

Az A.S.K. Homework a flipperek után folytatja a korábban megkezdett autóverseny projektjét.

2005.09.14. 09:11 | Dino | kategória: Játék

Frissen érkezett a hír az A.S.K. Homework csapattól, miszerint az egy éve pihenésre helyezett autóverseny projektjük, a The Buggy - Make, Ride, Win! nem veszett a feledés homályába. A debreceni fejlesztők megújult erővel vetették bele magukat a buggy-szimulátor folytatásába, küldtek egy halom screenshotot is róla, de először is nézzük, mit írtak játékukról!
"Elgondolkoztál már azon, milyen is lehet madarakat, kavargó leveleket, mókusokat vagy éppen az ellenfeledet kergetni a szabadban egy négy keréken guruló bokorugróval? A The Buggy: Make, Ride, Win! éppen ezt nyújtja, semmi többet, de azt a legmagasabb szinten és a legváltozatosabb mókában.
Amikor azt mondjuk, hogy érzed, úgy értjük, vesd bele magad a játék csodálatos grafikájába, amelyet direkt a játék kedvéért saját fejlesztésű motor hajt meg! A játék egyszerre 12 járművet képest megjeleníteni, amelyek a 200.000 poligonból felépített környezetben gurulnak és ugrálnak.
Amikor azt mondjuk, a szabadban, úgy értjük, gázolj a térdig érő fűben vagy vízben! Verd fel a port, a sarat, az avart! Érezd, ahogy a hajadat borzolja a szél, vagy az idegeidet a bokorugródról leszakított alkatrészek, amint féknyomot hagysz az ütközés előtt és után.
Amikor azt mondjuk, négy-kerekű bokorugróval, úgy értjük, vezess egy bokorugrót, amelyet négy-kerekű fizika hajt a természet lágy ölén, dombokon, hegyeken, völgyeken, amelyet különböző talajtípusok építenek fel, úgymint füves mező, szikla, homokdűnék! Vagy irányítsd a kijelölt aszfalt, sár, süppedő homok útvonalon az általad választott gumival, amelyek összessége megszámlálhatatlan menettulajdonságot biztosít!
A játékban helyet kap egy egyjátékos mód, éppen úgy, mint egy több mint 10 különböző játékmóddal felruházott többjátékos mód is, egészen 8 játékosig, a körversenytől a zászlólopáson keresztül egészen a fociig. A játék vezetné a pontokat a szobán belül ezzel egy kisebb bajnokságot nyújtva a szobának.
Több mint 8, 10000 poligonból kigyúrt jármű várja a vállalkozó szelleműeket. Minden egyes bokorugrónak van műszerfala és kidolgozott belsőtere a belső nézethez is.
És ha mindez nem lenne éppen elég, akkor az egészet nyakon öntjük egy, a legkönnyebb kezelőfelülettel megáldott térképszerkesztővel. Építsd meg a saját pályádat, hegyet vagy völgyet kialakítva egyetlen gombnyomással. Fesd a talajtípusokat az ecsettel, alakíts ki tavakat, pocsolyákat egyetlen mozdulattal. A pálya lefektetése csak a sarkalatos pontok kijelölésével történik, mivel azt Bezier-görbékkel lehet lerajzolni. Mindezt valós időben, a játék motorján belül. Több száz kellék közül választhatsz a táj díszítésére különböző vegetációkat is beleértve.
Teremtsd meg a világot, üld meg a kerekeket, és nyerd meg a futamot!" ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Folytatódik a The Buggy fejlesztése
Folytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztéseFolytatódik a The Buggy fejlesztése
The Buggy - Make, Ride, Win!
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Buggy - Make, Ride, Win!

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló