Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Rachel McAdams érti a tréfát

2005.09.22. 17:38 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Senki ne higgyen a mosolygó színészeknek: a filmezés kemény, fárasztó, kockázatos munka, csillogás helyett inkább sok otthonról való távollét, strapa, testi és lelki bonyodalom.
Rachel McAdams számára legutóbb a partnerei jelentették a legnagyobb problémát. Az Ünneprontók ünnepe (Wedding Crashers, hazai bemutató: szeptember 29.) két főszereplője, Owen Wilson és Vince Vaughn ugyanis a forgatás szüneteiben sem pihentek – örökké megtréfálták a kollégáikat.
- Jó poénok voltak, de én már folyton féltem, hogy mi történik velem, ki szól bele a telefonomba, mi van a büfében a poharamban – panaszkodik a 29 éves színésznő. – Elképesztő, hogy bírták energiával: mindig történt valami, amin aztán ők röhögték a legnagyobbat. De persze jó is volt, hogy ilyen izgágák. Az Ünneprontók ünnepe után Diane Keaton-nal és Sarah Jessica Parker-rel forgattam egy vígjátékot. De az Utálom, hogy szeretlek (The Family Stone, hazai bemutató: november 24.) készítése közben nem történt semmi. Keaton nagyon kedves volt, de két snitt között behúzódott a trailerébe. Már komolyan azon gondolkodtam, hogy én kenek fogkrémet a kilincsére. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló