Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Lordok a hurrikán ellen

2005.09.22. 17:38 | Dino | kategória: Mozi

Színészek ritkán szólhatnak bele, hogy melyik helyszínen forgassák új filmjüket. Ám a Hazárd megye lordjai (Dukes of Hazzard, hazai bemutató: október 13.) színészei most mégis összefogtak, hogy rákényszerítsék akaratukat a producerekre.
Az Amerikában meglepetéssikert arató vígjátékot ugyanis, a helybéliek nagy büszkeségére, Louisanában forgatták, az elsöprő eredményekre való tekintettel pedig a film készítői már be is jelentették, hogy elkészítik a folytatást, melyben a három vagány rokon (Jessica Simpson, Sean William Scott és Johnny Knoxville) Londonban próbál szerencsét. Csakhogy nem sokkal a film premierje után a Katrina hurrikán végigsöpört az első rész helyszínein, és jó részüket meg is semmisítette.
- Szerintem, kutya kötelességünk újra Louisanában forgatni – jelentette ki Knoxville --, és a többiek is így gondolják. Meg kell mutatnunk nekik és a világnak, hogy az élet mehet tovább, és ők nincsenek leírva. Arról nem is beszélve, hogy nagyobb szükségük van ott lenn a pénzünkre, mint valaha. A londoni forgatókönyv nem akadály: biztosan át lehet írni, hogy Bayou-ra is passzoljon. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló