For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Lordok a hurrikán ellen

2005.09.22. 17:38 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Színészek ritkán szólhatnak bele, hogy melyik helyszínen forgassák új filmjüket. Ám a Hazárd megye lordjai (Dukes of Hazzard, hazai bemutató: október 13.) színészei most mégis összefogtak, hogy rákényszerítsék akaratukat a producerekre.
Az Amerikában meglepetéssikert arató vígjátékot ugyanis, a helybéliek nagy büszkeségére, Louisanában forgatták, az elsöprő eredményekre való tekintettel pedig a film készítői már be is jelentették, hogy elkészítik a folytatást, melyben a három vagány rokon (Jessica Simpson, Sean William Scott és Johnny Knoxville) Londonban próbál szerencsét. Csakhogy nem sokkal a film premierje után a Katrina hurrikán végigsöpört az első rész helyszínein, és jó részüket meg is semmisítette.
- Szerintem, kutya kötelességünk újra Louisanában forgatni – jelentette ki Knoxville --, és a többiek is így gondolják. Meg kell mutatnunk nekik és a világnak, hogy az élet mehet tovább, és ők nincsenek leírva. Arról nem is beszélve, hogy nagyobb szükségük van ott lenn a pénzünkre, mint valaha. A londoni forgatókönyv nem akadály: biztosan át lehet írni, hogy Bayou-ra is passzoljon. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.