For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Megújult a Lufthansa online jegyfoglalási rendszere

2005.09.28. 20:58 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

Megújult a Lufthansa Légitársaság internetes jegyfoglaló rendszere a www.lufthansa.hu oldalon, amely különösen az átszálló utasok jegyfoglalását könnyíti meg. A felhasználóbarát, könnyen áttekinthető rendszer a legkedvezőbb árú repülőjegyet ajánlja fel az utazni vágyóknak, számításba véve az utazás időpontjának rugalmas tervezését. Az új jegyfoglalási rendszerrel nemcsak a heti 112 Budapestről üzemeltetett Lufthansa járatra, hanem a világ 76 országának 181 városába válthatnak jegyet az utasok.
A foglalási rendszer az úticél, a tervezett dátum, valamint a komfortfokozat megadása után egy táblázatot jelenít meg a dátumot megelőző és követő három nap kínálatával együtt, az elérhető járatokra szóló jegyek áraival. A táblázat kiemeli a legkedvezőbb jegyárakat, így az utas – a költségmegtakarítás érdekében – akár módosíthatja is eredeti tervét, és választhat például egy nappal korábbi vagy későbbi járatra szóló, kedvezőbb árú jegyet. Amennyiben az utas időbeosztása nem teszi lehetővé az előre kitűzött dátum megváltoztatását, a rendszer az adott napra ajánlja a legkedvezményesebb árú jegyet. Az eddigi rendszerhez képest kevesebb kattintás szükséges, hogy eljussunk a járatinformációkhoz. A foglalással együtt az is megtekinthető, hogy a törzsutas-program (Miles & More) keretében hány mérföldet gyűjtenénk egy adott úttal.
A foglalást követően az utas a foglaláskor használt hitelkártyájával a budapesti reptéren elhelyezett Lufthansa check-in automatáknál vagy bármely Lufthansa check-in pultnál megkaphatja beszállókártyáját. Hogy a foglalás ne csak kényelmes legyen, hanem anyagi előnyt is biztosítson, a Lufthansa a jegyfoglalási díjból 3500 forintot elenged, és további 2000 forintos kedvezményt biztosít az elektronikus úton vásárolt jegyekre. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.

JátszóDome: ilyen a Sniper Elite 4 első fél órája

Még frissen, ropogósan belekezdtünk a Rebellion sorozatának új epizódjába.