Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Kutyátlanok kutyái

2005.10.20. 17:16 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Ha egy filmben csecsemők szerepelnek, a készítők lehetőleg ikreket választanak, hogy a kicsik felváltva pihenhessenek. A Kutyátlanok kíméljenek (Must Love Dogs, hazai bemutató: november 10.) rendezője, Gary David Goldberg innen vette a példát, amikor ragaszkodott hozzá, hogy romantikus vígjátékában két egyforma újfundlandi legyen John Cusack és Diane Lane partnere: ahogy a csecsemők, ők is felváltva léptek a kamera elé. Fokozatosan az is kiderült, egyikük, Molly a viccesebb, másikuk, Maeve a bátorságot igénylő jelenetekben tehetséges.
Viszont egyformán szeretetre méltóak. Ezért, komoly szócsata alakult ki a stábban, amikor a közös munka befejeztével a rendező bejelentette, megveszi a két hatalmas ebet, mert nem szeretne megválni tőlük. Mint kiderült, Diane Lane ugyanezt forgatta a fejében: és mivel a filmben az övé a kutya, úgy érezte, joga van hozzájuk. A vita végül békésen zárult: a kutyákat Goldberg vitte haza, Lane viszont minden hétvégére láthatási jogot kapott.
- Örülök, hogy Gary csak a kutyáit akarja hazavinni a forgatás után. Utálok költözködni – viccelt John Cusack, aki egyébként nem tart otthon állatot. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló