Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Ütközések és színészek

2005.10.28. 10:19 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az Ütközések (Crash, hazai bemutató: november 10.) misztikus film. Csodák veszik körül. Nemcsak azért, mert Hollywood legnagyobb színészei megértették, ezúttal a közös munka fontosabb, mint az egyéni teljesítmény, és egészen kis szerepeket is elvállaltak benne, hanem azért is, mert a filmben szereplő kisebbek is csodás szerződéseket kaptak szinte rögtön az Ütközések után.
- Ebben a filmben egyáltalán nincsenek terjedelmes szerepek – magyarázta egy újságírónak Paul Haggis rendező – és nagyon örülök, hogy végül is mindenki, híresek és kevésbé híresek úgy érezhetik utólag, megérte igent mondaniuk.
Az Ütközések óta az első vonalbelieknek (többek közt: Sandra Bullock, Matt Dillon, Don Cheadle, Brendan Fraser és Ryan Phillippe) sikerült korábbi skatulyájától különböző felkérést (és ezúttal már igazi főszerepet) kapnia. De a második vonal színészei sem unatkoznak azóta: Jennifer Esposito a WB egyik legnépszerűbb tévésorozatának lett a főszereplője, Michael Pena megkapta Oliver Stone következő – a szeptember 11-i terrortámadásokról szóló – filmjének főszerepét, a gyönyörű iráni színésznő, Bahar Soomekh pedig Tom Cruise partnere lesz a Mission: Impossible harmadik részében.
- Lehet, hogy csak véletlen, lehet, hogy tényleg van benne valami – mosolyog a rendező. – Annyi bizonyos, hogy a színészek babonásak, és egyre többen hisznek abban, hogy aki az én filmemben szerepel, karriert csinál. Azóta olyan színésszel is találkoztam, aki fizetni is hajlandó lett volna, ha legközelebb szerződtetem. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló