Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Két nyughatatlan énekes

2005.11.17. 19:36 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A nyughatatlanban (Walk the Line, hazai bemutató: 2006. február 2.) Joaquin Phoenix és Reese Witherspoon tökéletes párnak látszanak – még az is lehet, hogy jövő március 5-én mindketten felsétálhatnak a színpadra, amikor bejelentik a színészi Oscar-díj nyerteseit.
A film azonban csalóka: a színészek sokáig utálták egymást. Phoenix-et ugyanis rettentően idegesítette párja hangja. Legalábbis, amikor énekelt. Az első vita akkor robbant ki köztük, amikor A nyughatatlan-ra készülve az első közös énekleckét vették. Vagy három hónap telt el így. Reese Witherspoon beszámolója szerint folyton zavarban voltak (ami nem is csoda, hiszen a két prózai színész együtt volt kénytelen dalolni), még egymás szemébe se néztek.
„Megőrülök, hogy ez a csaj folyton tele torokból harsog – mondta állítólag Joaquin Phoenix. – Muszáj így harsognia?” Amire Witherspoon persze csak annyit válaszolt: „gyakorolok, elvégre azért vagyunk itt, nem?”
A jég azért megtört lassacskán, és a két színész már mint jó barát érkezett A nyughatatlan premierjére. Igaz, nem kellett énekelniük. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló