Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

FIFA Interaktív Világkupa magyar döntő

2005.11.23. 21:55 | szerző: Madrac | kategória: Játék

November 26-án és 27-én, a Pólus Centerben kerül sor a FIFA Interaktív Világkupa regionális döntőjére. A FIFA Interaktív Világkupa a világ első interaktív futball bajnoksága, melynek során a világ legjobb játékosai mérhetik össze tudásukat az EA SPORTS legnépszerűbb sportjátékának új verzióján, a FIFA 06-on. A Világkupán eldől, hogy ki nyeri el az „ÉV INTERAKTÌV FIFA JÁTÉKOSA” megtisztelő címet. Az Electronic Arts a hazai sztárvilág több képviselőjét is vendégül látja a kétnapos rendezvényen. Szombat délután Lothar Matthäus szövetségi kapitány látogat el a rendezvényre, vasárnap délután pedig sztármeccset vív egymással a FIFA két utánozhatatlan fenegyereke: Ganxta Zolee és Harsányi Levente. Szintén ekkor kerül sor a Ferencváros és az Újpest futballistáinak párviadalára is, akik – a füves pálya után – most a virtuális pályán is megmérkőznek egymással.
A versenyre november 25-ig még lehet jelentkezni! A FIFA 06 játszani vágyó rajongói, a www.eagames.hu oldalon található regisztrációs lap kitöltésével jelentkezhetnek a megmérettetésre. Érdemes online jelentkezni a küzdelemre, hiszen a helyszíni regisztrációra csupán korlátozott számban lesz lehetőség!
A hazai döntő első három helyezettje képviselheti hazánkat december 4-én, Kölnben a FIFA Interaktív Világkupa közép-európai elődöntőjén. Az első helyezett gazdagabb lesz továbbá egy Xbox játékkonzollal, egy EA FIFA 06 játékszoftverrel, valamint egy Lothar Matthäus által dedikált focilabdával. A nyertesekre ezen kívül Media Markt vásárlási utalvány, PC Guru előfizetés, FIFA Hungary póló és HP ajándékok várnak. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló