Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Total Annihilation: Kingdoms: The Iron Plague

2000.01.11. 00:00 | szerző: Dino | Előzetes

Az Amen: The Awakening fejlesztésének félbehagyásával a Cavedog teljes erejével a márciusban megjelenő TA: Kingdoms kiegészítésen kezdett dolgozni. A küldetéslemez a The Iron Plague címet viseli.

Total Annihilation: Kingdoms: The Iron Plague

A történet a Darien földjén lévő háború után játszódik. A négy faj megkezdte a háború utáni újjáépítését, kalandorok viszont egy furcsa objektumot találnak egy távoli fagyos területen, mely egy újabb faj jelenlétét jelzi. Egy újabb szövetséges lenne a gonosz elleni háborúban, vagy egy újabb ellenség, mely a terület uralmát szeretné megszerezni? Ki tudja?

A játékban megjelenő új civilizáció a Creon névre hallgat, és három őselem - víz, föld, levegő - felhasználására képes. A faj ráadásul igen fejlett technológiával rendelkezik, és teljes mértékben elutasítja a mágia használatát, nem úgy, mint a másik négy faj. A Creonok új egységei között szerepel a Tortoise, mely egy gőzhajtású tank egy egyszerű, de hatásos ágyúval. A Tortoise-t amúgy két ember irányítja. A szerelő egység amellett, hogy harcokba is küldhető, építkezésekhez és javításokhoz alkalmazható. A Submersible névre hallgató új egység egy pedálhajtású vízi jármű, mely kicsivel a vízfelszín alatt közlekedik, és mozsárágyúval van felszerelve. Lesz még egy öntözőberendezéshez hasonló bombaszóró is, mely az ellenség közeledtekor forogni kezd, és bombákat lő ki minden irányba, elég jó találati pontossággal.

Total Annihilation: Kingdoms: The Iron Plague

A küldetéslemez 25 új egyszemélyes és 25 multiplayer küldetést ad az eredeti játékhoz, valamint egy új online multiplayer játékmódot, a Darien Crusades-et, melyet a Boneyards szerveren keresztül lehet játszani. A szerveren több mint 170 multiplayer pálya vár a játékosokra, dinamikus harctérrel, ami a harcok eredményének megfelelően folyamatosan változik. A szerver emellett nyilvántartja a játékosok teljesítményét, sikereit és kudarcait, és rangsorolja a regisztrált felhasználókat. ■

Total Annihilation: Kingdoms: The Iron PlagueTotal Annihilation: Kingdoms: The Iron PlagueTotal Annihilation: Kingdoms: The Iron PlagueTotal Annihilation: Kingdoms: The Iron PlagueTotal Annihilation: Kingdoms: The Iron Plague
Total Annihilation: Kingdoms: The Iron Plague
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Total Annihilation: Kingdoms: The Iron Plague

hozzászólások (1)

hatrix
hatrix 2001.11.08. 23:40
remélem jó lesz a játék mert ez volt az első stratégiai játék amivel játszottam és nagyon tetszett! elsásorban ezért volt,jú mert nincs túlbonyolitva mint egyes játékok( pl:maxx2,"seven kindoms").könnyen kezelhető, és a különböző egységeket nem egyszerre adta be gyártára,hanem fokozatosan űgy az ember rájöhtett az egyes egységek tulajdonságaira remélem ezeket a jó tulajdonságokat most is szemelőtt tartja a gyártó cég és egy újjabb korszakalkotó játékot hoznak piacra ami legalább olyan jó lesz mint az ELŐD és újjabb felejthetetlen órákat tölthetünk a monitor előtt.
ajánlott olvasnivaló