Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Ubisoft játékok Kinectre

Három játék az X360 mozgásérzékelős kontrolleréhez készülő kínálatból.

2010.10.29. 14:50 | szerző: Dino | Előzetes

A gamescomon alkalmam volt részt venni pár bemutatón, amelyek a francia óriáskiadó Kinectes termékeiről szóltak. Mostani cikkünkben így három játékról lesz szó, amelyekből kettő már az új kontroller igencsak közelgő, novemberi megjelenésekor a boltokba kerül.

Ubisoft játékok Kinectre
Motion Sports

Motion Sports
A Ubisoft milánói stúdiójában dolgoznak ezen a játékon, amelyben hat sportág lesz: lovaglás, sí, ejtőernyő, box, foci, amerikai futball. Ez elsőre akár kevésnek is tűnhet, de ha hozzátesszük, hogy a legtöbb esetben számos alágra bomlik egy-egy sport, akkor már elég széles a választék. A síelésen belül például lesz lesiklás és síugrás is. Összesen több mint negyven kihívás vár ránk, boxban például eleinte egyszemélyes feladatok, aztán a végén egy kétszemélyes mérkőzés. Egyfajta karrier módban is végigmehetünk a játékon, kezdőként indulva, aztán később már magazinok címlapjaira is felkerülve, celeb státuszt elérve. A versenyszámokat neves kommentátorok fogják közvetíteni.

Ubisoft játékok Kinectre
Motion Sports

Your Shape: Fitness Evolved
A Ubisoft Your Shape edzőprogram-sorozatához nagyon sok új lehetőséget biztosít az Xbox 360-hoz érkező Kinect érzékelési megoldása, hiszen a test mozgását teljes három dimenzióban tudja követni, az ebből származó adatokat aztán a program tetszés szerint elemezheti. Ráadásul mindezt úgy, hogy közben a képernyőn egy avatar helyett mi magunk jelenünk meg, a kamera rólunk készít fotót a játék megkezdésekor. Hasonló feladatokra lehet amúgy számítani, mint a Wii Fit vagy EA Sports Active játékoknál. A választékban található kardio box, zen tajcsi, hulahop karika, minijátékok stb.

Ubisoft játékok Kinectre
Motion Sports

Michael Jackson: The Experience
Míg az előző kettő játék kizárólag X360-ra jelenik meg, ráadásul a Kinect november közepi launchára, a Jackson-rajongóknak kicsit még várniuk kell, cserébe a PS3 és Wii rajongók se maradnak ki ebből, igaz, egész más játékélményt nyújt majd a többi verzió. És bár a bemutató Wiin zajlott, most a Kinectes Xbox 360 változatról ejtenénk pár szót.
Egy táncjátékról van szó, amely címének megfelelően a nemrégiben elhunyt legendás popsztár számaira alapoz. A Kinectnek köszönhetően testmozgásunkat teljes mértékben követi ez a játék is (a Wii verzió csak azt tudja figyelni, hogy a kezünkben lévő Wii Remote-ot hogyan mozgatjuk, így ott gyakorlatilag mindegy, mit csinálunk a lábunkkal). A "Player Projection" elnevezésű – és a fent említett Your Shape-ben is használt – technológiával a játékos képe jelenik meg a képernyőn. Egyszerre egy játékost fog kezelni a program. A táncikálás mellett pedig karaoke funkciója is lesz, azaz énekelhetünk is majd. A játékba olyan slágerek kerülnek, mint például: Bad, Billy Jean, Beat It, Smooth Criminal, They Don't Care About Us, In the Closet, Remember the Time, Earth Song, Black or White, Thriller. 2011 első negyedévére várható a megjelenés, a PS3 változattal együtt, míg a Wii tulajdonosok már idén november 23-ától játszhatják a Michael Jackson: The Experience-et.

Ubisoft játékok Kinectre
Your Shape: Fitness Evolved

Ubisoft játékok Kinectre
Your Shape: Fitness Evolved
Ubisoft játékok KinectreUbisoft játékok KinectreUbisoft játékok KinectreUbisoft játékok KinectreUbisoft játékok KinectreUbisoft játékok KinectreUbisoft játékok KinectreUbisoft játékok KinectreUbisoft játékok Kinectre

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló