Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Ubisoft játékok Kinectre

Három játék az X360 mozgásérzékelős kontrolleréhez készülő kínálatból.

2010.10.29. 14:50 | szerző: Dino | Előzetes

A gamescomon alkalmam volt részt venni pár bemutatón, amelyek a francia óriáskiadó Kinectes termékeiről szóltak. Mostani cikkünkben így három játékról lesz szó, amelyekből kettő már az új kontroller igencsak közelgő, novemberi megjelenésekor a boltokba kerül.

Ubisoft játékok Kinectre
Motion Sports

Motion Sports
A Ubisoft milánói stúdiójában dolgoznak ezen a játékon, amelyben hat sportág lesz: lovaglás, sí, ejtőernyő, box, foci, amerikai futball. Ez elsőre akár kevésnek is tűnhet, de ha hozzátesszük, hogy a legtöbb esetben számos alágra bomlik egy-egy sport, akkor már elég széles a választék. A síelésen belül például lesz lesiklás és síugrás is. Összesen több mint negyven kihívás vár ránk, boxban például eleinte egyszemélyes feladatok, aztán a végén egy kétszemélyes mérkőzés. Egyfajta karrier módban is végigmehetünk a játékon, kezdőként indulva, aztán később már magazinok címlapjaira is felkerülve, celeb státuszt elérve. A versenyszámokat neves kommentátorok fogják közvetíteni.

Ubisoft játékok Kinectre
Motion Sports

Your Shape: Fitness Evolved
A Ubisoft Your Shape edzőprogram-sorozatához nagyon sok új lehetőséget biztosít az Xbox 360-hoz érkező Kinect érzékelési megoldása, hiszen a test mozgását teljes három dimenzióban tudja követni, az ebből származó adatokat aztán a program tetszés szerint elemezheti. Ráadásul mindezt úgy, hogy közben a képernyőn egy avatar helyett mi magunk jelenünk meg, a kamera rólunk készít fotót a játék megkezdésekor. Hasonló feladatokra lehet amúgy számítani, mint a Wii Fit vagy EA Sports Active játékoknál. A választékban található kardio box, zen tajcsi, hulahop karika, minijátékok stb.

Ubisoft játékok Kinectre
Motion Sports

Michael Jackson: The Experience
Míg az előző kettő játék kizárólag X360-ra jelenik meg, ráadásul a Kinect november közepi launchára, a Jackson-rajongóknak kicsit még várniuk kell, cserébe a PS3 és Wii rajongók se maradnak ki ebből, igaz, egész más játékélményt nyújt majd a többi verzió. És bár a bemutató Wiin zajlott, most a Kinectes Xbox 360 változatról ejtenénk pár szót.
Egy táncjátékról van szó, amely címének megfelelően a nemrégiben elhunyt legendás popsztár számaira alapoz. A Kinectnek köszönhetően testmozgásunkat teljes mértékben követi ez a játék is (a Wii verzió csak azt tudja figyelni, hogy a kezünkben lévő Wii Remote-ot hogyan mozgatjuk, így ott gyakorlatilag mindegy, mit csinálunk a lábunkkal). A "Player Projection" elnevezésű – és a fent említett Your Shape-ben is használt – technológiával a játékos képe jelenik meg a képernyőn. Egyszerre egy játékost fog kezelni a program. A táncikálás mellett pedig karaoke funkciója is lesz, azaz énekelhetünk is majd. A játékba olyan slágerek kerülnek, mint például: Bad, Billy Jean, Beat It, Smooth Criminal, They Don't Care About Us, In the Closet, Remember the Time, Earth Song, Black or White, Thriller. 2011 első negyedévére várható a megjelenés, a PS3 változattal együtt, míg a Wii tulajdonosok már idén november 23-ától játszhatják a Michael Jackson: The Experience-et.

Ubisoft játékok Kinectre
Your Shape: Fitness Evolved

Ubisoft játékok Kinectre
Your Shape: Fitness Evolved
Ubisoft játékok KinectreUbisoft játékok KinectreUbisoft játékok KinectreUbisoft játékok KinectreUbisoft játékok KinectreUbisoft játékok KinectreUbisoft játékok KinectreUbisoft játékok KinectreUbisoft játékok Kinectre

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló
Crossout zárt béta próbakör Crossout zárt béta próbakör
The Elder Scrolls Online: Morrowind - tapasztalatok a bétával The Elder Scrolls Online: Morrowind - tapasztalatok a bétával
Northgard - Early Access Northgard - Early Access