For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü+hardver

HP ElitePad – Az üzleti tablet Windows 8-cal (x)

A HP ElitePad egy ultravékony, és könnyű Microsoft Windows 8-at futtató táblagép, ami vonzó megjelenésével a felhasználóknak, funkcionalitásával pedig az informatikában jártas menedzsereknek okoz majd örömöt.

2012.12.12. 15:22 | szerző: hirdetés (x) | Kütyü+hardver

A HP ElitePad tablet eszközt üzleti, kormányzati, egészségügyi és kereskedelmi használatra tervezték: a HP ElitePad Smart Jacket kiegészítők egyedi használati igényekre kínálnak megoldást. Ezekkel a kiegészítőkkel például további portokkal ruházhatjuk fel az ElitePadet vagy üzemidejét hosszabbíthatjuk meg a másodlagos akkumulátorral.

HP ElitePad –  Az üzleti tablet Windows 8-cal (x)

A HP ElitePad egy ultravékony és könnyű, Microsoft Windows 8-at futtató táblagép, ami vonzó megjelenésével a felhasználóknak, funkcionalitásával pedig az informatikában jártas menedzsereknek okoz majd örömöt. Az ElitePad ugyanazt a fejlett biztonságot és menedzselhetőséget, valamint szervizelhetőséget kínálja, amit a HP Elite sorozatú notebookoktól megszokhattunk.
Ergonomikus formájának köszönhetően a HP ElitePad belesimul a kézbe, kijelzője 25,7 cm-es (10,1 hüvelykes), súlya csupán 0,68 kg és mindössze 9,2 milliméter vastag. 16:10-es képaránya lehetővé teszi az üzleti alkalmazások kényelmes használatát éppúgy, mint videók megtekintését. Gyártásakor stílusos, prémium anyagokat alkalmaznak: CNC-eljárással készül alumínium borítása és kijelzőjét Corning Gorilla Glass borítja, amely karcálló és megvédi az eszközt a sérülésektől.

HP ElitePad –  Az üzleti tablet Windows 8-cal (x)

A HP ElitePad 1080p felbontású előlapi és 8 megapixeles, LED vakuval felszerelt hátoldali kamerája a Cyberlink YouCam alkalmazással segíti a videóbeszélgetéseket, HD minőségű webes videók elkészítését.
A HP ElitePad felhasználók közvetlenül nyomtathatnak minden ePrint-képes, vagy hálózati HP nyomtatóra, meghajtóprogramok telepítése nélkül. A HP ePrint alkalmazás lehetővé teszi, hogy több mint 24.000 publikus helyszínről nyomtassunk: például szállodákból, üzleti szolgáltatóktól. A kis munkacsoportokat a HP ElitePad a HP Wireless Hotspottal is segíti: ez az asztali alkalmazás lehetővé teszi, hogy a felhasználók osztozhassanak egy vezetéknélküli internetkapcsolaton.

HP ElitePad –  Az üzleti tablet Windows 8-cal (x)

hirdetés (x)

hozzászólások (0)

cikkajánló

Speedlink Regger gamer szék

Miért jó nekem, hogy nem az étkezőből hozott széken ülve osztom a headshotokat?

Logitech G933 Artemis Spectrum Snow headset videobemutató

Egy vezeték nélküli gamer headset járt nálunk teszten.

Samsung C24FG70FQU ívelt gaming monitor

Az ideális gamer monitor?

Logitech G900 Chaos Spectrum

Nagyszerű gamer egér brutális áron.

Oculus Rift játékok a gamescomon

Három Oculus Touch-vezérlésű VR-játékot mutatunk be.