Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Kütyü+hardver

HP ElitePad – Az üzleti tablet Windows 8-cal (x)

A HP ElitePad egy ultravékony, és könnyű Microsoft Windows 8-at futtató táblagép, ami vonzó megjelenésével a felhasználóknak, funkcionalitásával pedig az informatikában jártas menedzsereknek okoz majd örömöt.

2012.12.12. 15:22 | szerző: hirdetés (x) | Kütyü+hardver

A HP ElitePad tablet eszközt üzleti, kormányzati, egészségügyi és kereskedelmi használatra tervezték: a HP ElitePad Smart Jacket kiegészítők egyedi használati igényekre kínálnak megoldást. Ezekkel a kiegészítőkkel például további portokkal ruházhatjuk fel az ElitePadet vagy üzemidejét hosszabbíthatjuk meg a másodlagos akkumulátorral.

HP ElitePad –  Az üzleti tablet Windows 8-cal (x)

A HP ElitePad egy ultravékony és könnyű, Microsoft Windows 8-at futtató táblagép, ami vonzó megjelenésével a felhasználóknak, funkcionalitásával pedig az informatikában jártas menedzsereknek okoz majd örömöt. Az ElitePad ugyanazt a fejlett biztonságot és menedzselhetőséget, valamint szervizelhetőséget kínálja, amit a HP Elite sorozatú notebookoktól megszokhattunk.
Ergonomikus formájának köszönhetően a HP ElitePad belesimul a kézbe, kijelzője 25,7 cm-es (10,1 hüvelykes), súlya csupán 0,68 kg és mindössze 9,2 milliméter vastag. 16:10-es képaránya lehetővé teszi az üzleti alkalmazások kényelmes használatát éppúgy, mint videók megtekintését. Gyártásakor stílusos, prémium anyagokat alkalmaznak: CNC-eljárással készül alumínium borítása és kijelzőjét Corning Gorilla Glass borítja, amely karcálló és megvédi az eszközt a sérülésektől.

HP ElitePad –  Az üzleti tablet Windows 8-cal (x)

A HP ElitePad 1080p felbontású előlapi és 8 megapixeles, LED vakuval felszerelt hátoldali kamerája a Cyberlink YouCam alkalmazással segíti a videóbeszélgetéseket, HD minőségű webes videók elkészítését.
A HP ElitePad felhasználók közvetlenül nyomtathatnak minden ePrint-képes, vagy hálózati HP nyomtatóra, meghajtóprogramok telepítése nélkül. A HP ePrint alkalmazás lehetővé teszi, hogy több mint 24.000 publikus helyszínről nyomtassunk: például szállodákból, üzleti szolgáltatóktól. A kis munkacsoportokat a HP ElitePad a HP Wireless Hotspottal is segíti: ez az asztali alkalmazás lehetővé teszi, hogy a felhasználók osztozhassanak egy vezetéknélküli internetkapcsolaton.

HP ElitePad –  Az üzleti tablet Windows 8-cal (x)

hirdetés (x)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló