25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Kütyü+hardver

ASUS ROG GR8 konzolszerű PC videobemutató

Designos és kisméretű PC-t készítettek gamereknek.

Írta: Dino 14 hozzászólás

Az ASUS mérnökei egy érdekes ötlettel egy kisméretű házba pakoltak be egy gamereknek szánt PC-t. Nézd meg bemutató videónkat!

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Trufa
Trufa [529]
Erre is tuti van kereslet.
VodevilX
VodevilX [11345]
Helytakarékos? Valóban nem nagy, De ennél azért egy átlagos ház is csak 2,5-3x nagyobb.
Másrészt meg igen! 300ból olyan gépet összeraksz ami bármit megeszik reggelire :)
És akkor PC része mégy ugyanúgy megmaradt Windows, telepítgetés miegymás... Még azt sem lehet mondani, hogy laptop jellegű mivel könnyen hordozható, hiszen semmije sincsen önmagában csak a ház. Ennyi erővel az ember megveheti a 2 konzolt is, még az is olcsóbb. Tényleg nehéz elképzelni, hogy kinek készült, de ha van rá piac... :-O
AdranW
AdranW [36]
Megnéztem a videót és nagyon tetszett----az ár eljöveteléig. Azonban az rendben van, hogy helytakarékos, de ezért 300-at fizetni... Ezért olyan atomerőművet épít bárki, hogy a Terminator n.cellája is csak egy kisebb C4-nek minősülne mellette.
totyak
totyak [445]
Nagy előnye, hogy kifejezetten helytakarékos, viszont nem vagyok benne biztos, hogy 300-ból ne lehetne egy sokkal jobb pc-t építeni.
Almalexia29
Almalexia29 [3]
Én egyálltalán nem látom létjogosultságát ennek a "konzolpc"-nek.Drága.Annyira,hogy közel 100ezerrel kevesebbért meg lehet építeni,minden eleme cserélhető (házilag is),nem kell márkaszervizzel bajlódni,ami akár heteket is igénybe vehet.A teljesítménye is hagy némi kívánnivalót maga után,ha azt nézzük,hogy a proci mobil,és a videókari sem valami friss darab.Nem mondom hogy gyenge,csak hát 300 Igazságosért nem erre vágynék.A mérettel sem vettek le a lábamról:biztos vagyok benne,hogy ITX lappal,SFX táppal (beépítve a házba),egy alumínium kockaház sem sokkal nagyobb.:)
Viszont marhára tetszik a design...:) csak ez önmagában kevés.....
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (14 db)