Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Előzetes

Osiris: New Dawn Early Access próbakör

Nem könnyű űr-Robinsonnak lenni...

2016.12.04. 09:25 | szerző: Sityi | Előzetes

2046-ot írunk. Az emberiség az UNE (a Föld Egyesült Nemzetei) zászlója alatt elindult felfedezni a világűrt. A cél: lakható vagy lakhatóvá tehető bolygók keresése. Igen ám, de a játékos űrhajója meghibásodott és a Gliese 581-es (egyébként valóban létező) rendszer egyik holdján tér magához sérült szkafanderben és minimális felszereléssel... Ezzel az alapszituációval indul az Osiris: New Dawn, az eredetileg három-, de most a napokban hatfőssé duzzasztott Fenix Fire második vagy harmadik játéka – az első egy mobilos platformer/RPG volt Roboto címmel; a Source pedig még 2015-re lett ígérve, de ez nem jött össze, és nem is tudni semmit róla. Most pedig Early Access címként itt az Osiris: New Dawn, hogy a túlélőjátékok mára már kissé zsúfolt palettájára vigyen egy érdekes új színt.

Osiris: New Dawn Early Access próbakör

Osiris: New Dawn Early Access próbakörOsiris: New Dawn Early Access próbakörOsiris: New Dawn Early Access próbakörOsiris: New Dawn Early Access próbakörOsiris: New Dawn Early Access próbakörOsiris: New Dawn Early Access próbakörOsiris: New Dawn Early Access próbakörOsiris: New Dawn Early Access próbakörOsiris: New Dawn Early Access próbakörOsiris: New Dawn Early Access próbakörOsiris: New Dawn Early Access próbakörOsiris: New Dawn Early Access próbakörOsiris: New Dawn Early Access próbakörOsiris: New Dawn Early Access próbakör
Osiris: New Dawn
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Osiris: New Dawn

hozzászólások (2)

Artyom
Artyom 2016.12.05. 10:40
Subnautica feeling, ami tök jó, csak egyrészt félek hogy majdnem ugyanazt kapom, másrészt mi a szar az a rákszörny egy sivatagbolygón? Subanuticában nincs ilyen ormótlan hülyeség, szépen meg van tervezve a fauna.
Még egy nyafiskodás: a bányászatra lassan kitalálhatnának valami extrát. Kicsit idegesít ahogy minden játékban egy szekerce jellegű valamivel kopácsoljuk a buckát. Nem tudom hogy lehetne cizellálni, de mittudomén ha lenne egy készülék ami a föld alatt jelzi az ércet, és valami fúróval esnénk neki, az máris kicsit más lenne.
Sityi
Sityi 2016.12.06. 14:55
Nem csak szekerce van, mert a gázokat hordókba kell gyűjteni. A Subnauticát nem ismerem, így arra nem tudok mit mondani. Az a rákszörny meg miért ne élhetne a sivatagban? Idegenekről beszélünk...
ajánlott olvasnivaló