25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Ismertető/teszt

Hentai vs. Evil teszt – Cickókkal az élőhalottak ellen

Konzolokra látogattt a Hentai vs. Virus folytatása.

Írta: Onimushaman

A Hentai vs. Evil ugyan csak most látogatott el konzolokra, de volt már neki előzménye is PC-n, a Hentai vs. Virus képében, ami megszólalásig hasonlít jelen cikk tárgyához. Az elődben vírusgömböcöket kellett csoszogó hullákkal egyetemben halomra lőni bikinis lányokkal – lássuk, mit változtattak tavaly tavasz óta a képleten!

Történet korábban sem volt, ahogy most sincs. Jönnek a lények végtelen számban, akiket le kell darálnunk (mindig megadott számú erős típust kell kiiktatni), majd megmenteni az éppen aktuális – és bizonyos adottságaiban jócskán túlméretezett – hentai-lánykát, aki utána beállhat csapatunkba.
A buja hölgyeményeket a menüben át- (vagy alul-) öltöztethetjük, állíthatjuk a mell- és csípőméreteket, a frizurát és a bőrszint is. Rájuk közelíthetünk, és akár külön fotómódban is stírölhetjük ezeket a nagyon műanyag cicababákat.

A játék során TPS-nézetben oszthatjuk az áldást, amihez mérten a nehézség egyáltalán nincs túlbonyolítva. Életerőcsomagokkal pótolhatjuk az elszenvedett sérüléseket, és többféle mordály közül választhatjuk ki a leginkább tetszőt. Gépfegyverek és puskák mellett gránátvetőre is lelhetünk, amivel 1-2 lövéstől bármi megfekszik. Speciális dobozokat meglőve egy rövid ideig tűzsebzést kapnak töltényeink, vagy akár minden golyónk halálossá változik.

A grafika eléggé műanyag hatást kelt, bennem a 2000-es évek 999 forintos „Ezt vedd meg” szoftvereinek nosztalgiáját hozta elő. Nagyon zúzós zenékkel operál a játék, amibe néha belegügyögnek a csajok a fegyverropogás mellett. Nem lesz maradandó, de a célnak megfelel.

Alig egy óra alatt kimaxolható a Hentai vs. Evil, amihez különösebb skill sem szükségeltetik, hiszen ha életünkben akár csak egyetlen percet is játszottunk már valamiféle lövöldözős játékkal, akkor lazán abszolválhatjuk a küldetést. A kezelés egyszerű, ha tartjuk a szociális távolságot a fenevadaktól, akkor gond nem érhet, a pályák pedig elég nyitottak.

Háromféle ellenséget különít el a program, így a mezei zombik mellett találkozhatunk rusnya zöld orkokkal és kaszás entitásokkal is. Mind a három szinten (kertváros, kalózos partvidék, esti nagyváros) a fent taglalt feladat lesz a célunk, így előbb véget érhet a „kaland”, mint ahogy ráunnánk. Az elvetemültebbek aztán túlélő módban versenghetnek a pontokért, de ennyiben ki is merül a szoftver szavatossága. A vásárlással megkapjuk a stuff PS4 és PS5 verzióját is, amiben különbséget nem igazán véltem felfedezni.

A Hentai vs. Evilt nem tudom bátran ajánlani, de biztos vagyok benne, hogy lesz célközönsége, hiszen csöcsökkel mindent is el lehet adni a mai világban.

A tesztpéldányt a játék kiadója biztosította.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Pozitívumok
  • Ha unod a futószalagról legördülő olcsóbb 2D-s címeket, akkor most jó hírem van, mert ez 3D-s...
Negatívumok
  • Érezni a képernyőn keresztül a műanyag szagát
  • Tartalmatlan és hatásvadász

Hentai vs. Evil

Platform:

Fejlesztő: Axyos Games, eastasiasoft

Kiadó: eastasiasoft

Megjelenés:
2020. október 6. PC
2021. május 27. PS4, PS5, Switch

» Tovább a játék adatlapjára

Onimushaman
Minden játék barátja, trófeaherceg. A vidékimanek védőszentje. Ugyanolyan senki, mint bárki.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!