Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Need for Speed Pro Street - hivatalosan is (Hírek)

Need for Speed: ProStreet

Need for Speed: ProStreet
A legutóbbi Need for Speed: ProStreet cikkek, hírek
1000 levél
Válasz 07.06.04. 10:58 #9
FS
Hát az NFS Carbon után jöhetne valami felüdülés már. Nekem az volt a mélypont. Az NFS sorozatot nagyon szerettem, az Underground 2-t még ma is néha-néha előveszem. Ha meglesz benne a szokásos sebességérzet és nem viszik el nagyon arcade irányba és még törés is lesz benne, akkor még jól is elsülhet ez a dolog. Egyébként meg a századik bőrt fogják lehúzni róla, de remélem nem esnek ebbe a csapdába.
The world is yours
283 levél
Válasz 07.06.01. 11:52 #8
afro
Hát a videó pont hogy bizalmat keltett, mivel tényleg: végre nem illegális verseny; végre törnek az autók; rendes versenypályákon lehet menni.
A videó pedig úgy lett megszerkesztve, hogy mindenki levágja, hogy ezek lesznek benne, de ne mutasson még túl sokat. Nincs ezzel semmi baj.

Most hogy olvastam a hozzászólásokat, aki nem szereti az autóversenyt, vagy az NFS-t az nemcsoda hogy nem várja, és erőltetésnek látja minden egyes új rész megjelenését. Nem az, én sem vagyok totál oda érte, de eddig az volt a jó, hogy mindig az aktuális, igényes grafikához kaptunk egy teljesen megfelelő száguldás élményt, tuningolható, totál módosítható autókat, és még sztorit is (bár ez utóbbi mindegyikban elég gyenge volt).
És mindegyikben volt valami más, hogy azért mégis legyen benne valami új.

Szóval erőltessék csak ezt az NFS-t.
Meg aki mélg nem játszott az előző részekkel, annak lehet hogy ez lesz az első.

Az MI-vel meg nemtom mi a bajotok: engem nehezen tudtak csak megverni... rá kellett érezni. Szerintem nem "csal".

És még annyi: valszeg még nem tudnának nem renderelt videókat mutatni, mmivel nem tart olyan fázisban a fejlesztés, és ez tényleg jobb kedvcsinálónak.
Amúgy meg ha megnézem a kocsit, az sztem pont így fog kinézni a játékban is... A mai grafikai teljesítmények mellett simán...
afro
3322 levél
Válasz 07.05.31. 17:27 #7
somesz83
Hát ez tényleg egy nagy szar! Ez a videó semmire nem jó, mégcsak kedvcsinálónak sem. Szerintem NFS - ből bőven elég volt az, ami eddig kijött. Még sok is.
2724 levél
Válasz 07.05.31. 16:53 #6
CitizenX
Teljes mértékben semmitmondó videó, semmit nem árult el a játékról. Mivel ez egy render, így akár még 2d-s is lehet a Pro Racer. Most őszintén, kit érdekelnek a render videók...
www.csinicucc.extra.hu
36 levél
Válasz 07.05.31. 15:46 #5
strar11
Sok igazság van abban amiket mondtatok, de ez a kis videó talán ad okot a reménykedésre. Ezer év után újra törnek az autók az nfs-ben, talán utoljára a 4. részben volt valami ratyi törésmodell. Úgy látom, most nem feltétlenül az illegális utcai versenyzésre mentek rá, hanem versenypályákon mennek az autók - a gumifalból ítélve pl. Megint nappal van, nekem ez is pozitívum. Egszer nappal, egyszer éjszaka... változtathatnának már valamit ezeken kívül is.
2807 levél
Válasz 07.05.31. 15:37 #4
dghost
Szar-rá tö-röm a-z au-tó-mat ijáá-ijjáá-óóóóóóóóóóó...
288 levél
Válasz 07.05.31. 14:44 #3
Vöge
Fú. Hát engem nagyon nem győzött meg, ez is olyan tucatjáték lesz, mint a többi NFS. Évente megjelenik egy, tuningolt grafikával, de semmi újat nem tudnak felmutatni. Ezt az illegális autóversenyzéses miafrancot (vagy ez nem az lesz?) meg már tényleg nem tudom miért erőltetik. Először jó poén volt, de már unalmas egy kicsit (bár lehet, hogy csak én gondolom így).
Ez különössen tetszett: agresszívabb lesz az MI. Ja, vagyis továbbra is csalni fog
Hát, asszem ez ki fog maradni.
17778 levél
Válasz 07.05.31. 14:36 #2
MagicMoment
hova eröltetik tovább ezt az nfst??
766 levél
Válasz 07.05.31. 14:36 #1
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Need for Speed Pro Street - hivatalosan is (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.