Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Disciples III: Renaissance

6388 levél
Válasz 10.07.01. 07:59 #7
Beny12
Na ez jó hír.


Egyébként ami még zavaró a játékban, az a hangok változatlansága, illetve a zene. Nagyon jó a zene, de amikor a world mapon vagyok már 15 perce és mindig ugyan azt hallod monoton, elveszti a varázsát. A csatáknál legalább van 3.
Az egységek szókincse is 1-2 kijelentésben, mondatban ki is merült. Ráadásul az elfeknek sem sikerült eltalálni a hangfekvésüket, mert eddig amit láttam egységeket, a healeren kívül mindegyiknek terminátor hangja volt.
1340 levél
Válasz 10.06.29. 18:20 #6
hahakocka
http://ru.akella.com/Game.aspx?id=2404&mode=screenshots

Még képek Mortis feltámadásáról.
1340 levél
Válasz 10.06.29. 18:19 #5
hahakocka
Novemberben körül jön az első kiegészítő Feltámadás alcímmel. Azt hiszem eleget beszéltem. Jönnek a holtak!!!! Jövőre pedig elvileg a törpék tavasszal. A törtpéknél egyensúlyozási problémáik voltak eddig azért nehéz őket behozni egyelőre.
Már ebben a részben is vannak azért halott egységek és törpék is néhányan.

Képek a halottas várról, hősről területről, egységeikről rajzok.

http://d3.heroes-centrum.com/d3/news/1006.html

http://d3.heroes-centrum.com/d3/news/1007.html
6388 levél
Válasz 10.06.29. 16:11 #4
Beny12
A tegnap sikerült rátalálnom, de teljesen véletlenül, el is felejtettem, hogy kijött.

A kezdeti fenntartásaimat a játékkal kapcsolatban most egy az egyben el is vetem, hiszen nem lett rosszabb a játékmenet azzal, hogy a harc terén közeledtek a Heroes-hoz. Ezzel inkább csak bonyolították, sokszínűbbé tették azt. Nagyon ötletesnek találom, hogy a csatatéren vannak olyan pontok, amelyek növelik a fizikai, a mágikus, és a távolsági sebzést. Igaz, ezzel gyakorlatilag meg lehet nyerni egy meccset, de szerencsére a gép van olyan hülye, hogy el tudom onnan csalni

A varázslatok feelingje megmaradt. Nekem anno az nagyon tetszett, és most sem csalódtam benne, szép, látványos.

A gépigény abszolúte nem nagy, gondoltam egy próbát megér, majd úgy is laptopra teszem fel, ha meglesz, de high szinten is fut.

Egyedüli negatívumként csak azt tudnám felhozni, hogy 3 fajt tettek bele. Elfek, emberek, démonok. Meglehet ehhez is csinálnak majd kiegészítőt, hiszen a 2-be is csak 2 kiegészítő után kerültek bele a törpök, elfek.

Az élőhalottakat (azt hiszem valami ilyesmik lehettek) viszont hiányolom Mekkora élmény volt egy csapat vérfarkassal meg egy bazinagy sárkánnyal végiggázolni az embereken

ui.: eszembe jutott még egy negatívum: enyhén függőséget okoz
3291 levél
Válasz 07.12.03. 23:10 #3
somesz83
Mondjuk egy negatívum már van, úgy néz ki nem lesznek benne a törpék, a Hegyi Klán. Ez azért mellbevágott.

Játékmenetben nálam is sokáig a Heroes sorozat remekelt, de a Heroes V - el sikerült elérniük, hogy messze eltávolodjak attól a világtól. Számomra még a IV - et is alulmúlta. De ennyit a heroes - ról a D3 topicban. Aztán tavasszal hajrá!!!
1281 levél
Válasz 07.12.03. 16:30 #2
Indigo
Nem csak te várod. Szerintem megvan ennek a remek sorozatnak a régi rajongótábora, akik várják az új részt. Bár, mintha itt a dome-on nem nagy érdeklődés kísérné
Egyébként ha már Heroes-al való hasonlóság... Meg kell mondjam, nekem játékmenet tekintetében továbbra is Heroes az alap (TBS-ek közül), de hangulatilag sokkal jobban megfogott a Disciples 2 sötét, komor, "darkos" világa, mint a kissé mesés Heroes (ezzel persze nem kicsinyíteni akarom ezt a minden téren zseniális játékot, nem kell nekemugrani!). Remélem a D3 világa és hangulata megmarad olyannak, amilyennek megszerettük!
Na ennyi, majd ha lesznek fejlemények, akkor kivesézzük.
3291 levél
Válasz 07.12.03. 00:04 #1
somesz83
Remélem nem csak én várom eme remek körökre osztott sttratégiajáték legújabb részét. A maga sötét (darkfantasy) világával egyedi légkört teremtő, játékmenetében egyszerű és könnyen tanulható sorozat III. része ha jól tudom 2008. második negyedévében kerül majd a piacra. Én várom!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.