Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Ike - hurrikán Texasban

11029 levél
Válasz 08.09.15. 07:52 #62
Lacko
Épp most csetelek egy tanessee-i fickóval és azt meséli, hogy az Ike ugyan nem fog átjönni hozzájuk, de a széle az ott is eléggé érződik. Pedig ő Nashville-ben van, ami tökre északon van (mármint Tanasse-n belül.)
20761 levél
Válasz 08.09.14. 18:29 #61
Eric
29281 levél
Válasz 08.09.14. 16:58 #60
Germinator
Van valami hír a hurrikánról?
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
19406 levél
Válasz 08.09.13. 23:15 #59
sipec
johogy nagy vihar kozeleg.. "everything is bigger in texas"
20761 levél
Válasz 08.09.13. 21:28 #58
Eric
Sőt, egyenesen visszafújnák a szelet, mi?
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
1949 levél
Válasz 08.09.13. 20:41 #57
Arthur Dent
Mellesleg ez miért számítástechnikai téma?????
I seem to be having tremendous difficulty with my lifestyle.
1949 levél
Válasz 08.09.13. 20:40 #56
Arthur Dent
Eric mester menj el és nézd meg miből készülnek ott a házak: két réteg falemez, közé meg egy réteg üveggyapot szigetelésnek, nem csoda hogy nyoma is alig marad egy hurrikán után.

A mi kő-tégla házainknak meg se kottyanna ez a kis szellet.
I seem to be having tremendous difficulty with my lifestyle.
20761 levél
Válasz 08.09.13. 19:31 #55
Eric
Itt Mo-n nincsenek 200 km/h-s szelek, így nehéz elképzelni, hogy milyen pusztítást tud végezni.
Csak szemléltetésképpen: próbáld meg úgy 120-130 környékén kidugni a kezed a kocsi ablakából...
Az ominózus aug. 20-i esetnél, ahol emberek haltak meg, "mindössze" 120 km/h-s szél fújt.
Ezeket a hazai "jól mgépített" panelokat egy 200 km/h-s szél szerintem kártyavárként rombolná le.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
8074 levél
Válasz 08.09.13. 19:30 #54
Gerry
Az amerikai városokban (főleg kertvárosokban) főként könnyűszerkezetű házakat emelnek. Ezek olcsóak, nagyjából tartósak, de egy hurrikán secperc alatt szétkapja őket. Egy normál téglablokkos házban persze kisebb kárt okozna: de hogy még egy jól megépítettet is "kibelezne" az egészen biztos, és még az lenne a legkevesebb, mondhatni szerencsés verzió.
Más kérdés, hogy a magyar panelok állapota és építési technikája miatt én ki nem próbálnám milyen hatásfokal vészelnek túl egy hurrikánt
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
29281 levél
Válasz 08.09.13. 19:25 #53
Germinator
Igazából... nem vagyok szakértő, emiatt nem tudom elképzelni, hogy miért jelent egy amerikai nagyvárosra, pontosabban a benne élő emberekre végzetes veszélyt egy hurrikán. Itt Újpesten, ahol lakom, van egy csomó 10 emeletes tömbház. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy egy hurrikán ledöntené ezeket a házakat, és szerintem nem is tudná. Oké, mondjuk az ablakokat kitörné, de ezentúl? New Orleans is ilyen házakkal van tele, nem? Vagy nem? Vagy miért haltak meg annyian?
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
3144 levél
Válasz 08.09.13. 19:22 #52
nihilism
nem te hasonlitottad ossze, hanem egy masik hozzaszolo par sorral lejjebb. amugy a magyar expanzio Lajos idejeben volt a legnagyobb, nem? akkor volt Havasalfold, Moldavia, meg Napoly is ha jol tudom. de amugy szerintem ez mar ertelmetlen, azon vitatkozni hogy ki szerint mennyire hasonlithato ossze az usa es a magyarok egykori "imperialista" politikaja.
8074 levél
Válasz 08.09.13. 19:14 #51
Gerry
Az okés, hogy Szerinted inkább török: van bennük némi török vér is, kétségtelen, de minél délebbre megyünk, annál barnábbak az emberek. Az viszont tény, hogy a szlávok elözönlötték a területet, míg a törökök nem kúrtak meg mindenkit nyakrafőre.
Összehasonlítani a kutya nem hasonlította össze. te mondtad, hogy hát szegény magyarok csakis védekező háborúkat vívtak. Így , szépen kijelentve, ez volt az alaptézis. Erre mondtam, hogy ez ordas baromság. Semmiféle összehasonlítás nem volt ebben, nem írt ilyet senki sehol.

Amúgy volt itten szép magyar imperialista politika Mátyással bezárólag, csak ilyen-olyan okokból soha nem jött össze úgy igazából. De a szándék megvolt, egy fikarcnyival nem jobb nép ez, mint a világhódító angol. Csak nekik összejött, ennyi.
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
20761 levél
Válasz 08.09.13. 19:12 #50
Eric
Javítottam a címet.
Már ott van.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
29281 levél
Válasz 08.09.13. 19:11 #49
Germinator
De mi ez a topic-cím?

Egyébként kábé mikor ér oda a hurrikán?
Donut wrong, yo. No special dead, just... dead.
20761 levél
Válasz 08.09.13. 19:10 #48
Eric
Oké.
Lehetne esetleg a topik témájához is hozzászólni?

Mert elvégre Ike hurrikán, vagy mifene...

Ja, hogy Gerry már a "topikom" címébe is belekontárkodott? Naaa!
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
3144 levél
Válasz 08.09.13. 19:06 #47
nihilism
aha, ez a tortenelem, de a velemenyem szerint manapsag kicsit mas, szerintem a gorogok mai dns-e nem szlav, hanem inkabb a torokokehoz hasonlo lehet, nagyon egyszeru, eleg csak osszehasonlitani oket kulsore a szlavokkal aztan a torokokkel. amugy szerintem a dolgokat vagy feherben vagy feketeben latod, en csak annyit mondtam, hogy a magyarokat "expanzionizmusat" felesleges osszehasonlitani az usa imperialista politikajaval, es hogy a jelentosebb magyar gyozelmek honvedo csatak/ostromok voltak, pl nandorfehervar, eger, stb. nem pedig azt, hogy a magyarok sosem csinaltak semmi offenzivat, de majd maskor reszletesebben is kifejtem, nehogy szegyenben maradjak.
8074 levél
Válasz 08.09.13. 18:59 #46
Gerry
Ja, szlávval. Tudnillik az avarok a VI. század végén áttörtnék a bizánci határvédelmet, amelynek folyományaként a szláv törzsek elözönlötték a Balkánt: a ma is ismert délszláv népek őseinek jelentős része is ezen időszakban telepedett meg itt. A pelloponészoszi félsziget egészét ellepték, kivéve egyes nagyob városokat (pl. Thesszaloniké). A bizánciaknak jó két évszázadba telt, mire a területet visszahódították, és vallásilag és kultúrálisan újra beolvasztották a birodalomba. De ettől még a görögök ez után csak névleg maradtak görögök: de mit számít ez, ha egyszer nyelvileg, vallásilag és tudatilag annak vallják magukat. Nem problémásabb ez, mit amikor a mai nagymagyarok verik a mellüket a hongoalló őseikkel (ami még a jobbik eset, ilyenkor fényeseben előkerülnek szegény hunok, meg a szkíták is, bár szegénykék aligha tudtak róla, hogy bármi közük is lett volna a magyarokhoz.)

Amúgy a szőke és a vöröshajú belefér. Több muszlim forrás a honfoglalás előtti magyarokat az alánokhoz hasonlítja. Namost az alánok iráni származású társadág voltak, ergo fehérbőrűek, és szőke, meg vörös hajúak...már akkor is bizonyára igen tarka volt a magyarság: voltak klasszikus mongolid fazonok is, mígy szép vöröshajú, magasabbak is-a sírleletek egy része is pontosan hogy magasabb csontvázakat ad elő.
De persze már a honfoglaláskor is keveredtek az itt található, a honfoglalókénál nagyobb számú szláv, germán, avar törzsekkel, így pár évtizedre rá sem voltak itt "magyarok". Ez után jöt a nagyarányú német betelepülés, majd a tatárjárás, majd mindenféle betelepülés, majd a szlávok is megjelentek; az utolsó nagy német keleti irányú település a XVIII. században is pontosan hogy jelentős részében a Magyar Királyság felé zajlott le. Tehát igazad van, a mai magyaroknak köze nagyjából nincs a honfoglalókhoz. De itt nem is származásról és vélt vagy valós etnikumról volt szó, hanem tettekről (deffenzív és ofenzív hadműveletek, avagy "a magyar csak a hont védte" Frászt.)
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
3144 levél
Válasz 08.09.13. 18:45 #45
nihilism
a gorogok szlav dns-sel? meglehet, de szerintem afrikai dns-bol is kaptak egy kicsit + meg a torokoktol is a gorogok szerintem nem igazan neznek ki szlavnak, ugy ertem, ok alacsonyak, szorosek, feketehajuak, stb., mig a tipikus szlav mas. de ez az egesz balkanon megfigyelheto, a szerbeknek pl armenoid dns-uk van, szerintem kb az egesz balkan genetikailag dontoen befolyasolva volt abban az idoben, amikor a torokok uralkodtak felettuk.

szerintem felreertettel, en pont azt mondtam, hogy az osmagyarok nem voltak az osei nagyon sok mai magyarnak . peldaul eleg nehezen hiheto, hogy a szoke- avagy voroshaju magyarok osmagyaroktol szarmaznanak. ezert is tartottam ertelmetlennek a parhuzamot, de ez egyenfuggo, szoval nem vita targya.
8074 levél
Válasz 08.09.13. 18:37 #44
Gerry
Teljesen igazad van továbbra is: a mai magyaroknak szinte semmi köze nincs a honfoglalókhoz. Meg azokhoz se, akik itt éltek 300 éve. És így tovább. De egy népet kizárólag a genetikai anyaga determinál -ilyen alapon olyan, hogy "magyar" nincs- avagy a közösség és eredettudata? Ebben az esetben meg elfogadjuk, hogy azok a kalandozók is magyarok voltak. Mint ahogy a görögök is elfogadják görög származásukat, pedig alighanem a minimálisnál is kevesebb antik görög vér van bennük, és csordultik teltek szláv dns-el. De a tudat ottvan.
Nevetséges logika: hülyeségeket beszélek, mert ezek az emberek genetikailag nem egyeznek a mai magyírokkal: de amúgy azért az őseik voltak, nemde? (Bár továbbra sem értem, hogyan jött ez ide: akkor mégis honnantól "magyar" a magyar történelem? Mátyás cseh hadjáratai már magyarok, vagy még azok sem? Cak hogy maradjunk a "magyarok mindig is csak védekeztek" tézisnél )

Nem tudjuk mennyi embert foglalt le ez a hadjárat, lévén az sem teljesen biztos, hogy nem későbbi kompiláció-e az egész. Mindenesetre ha valóban meg is történt: a gyepüt védtelenül hagyták, ezért is radírozták le azt a jelentékeny haderő nélkül maradt területet a besenyők. Akkor hol is van megcáfolva ez a köbö két tümen?
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
3144 levél
Válasz 08.09.13. 18:31 #43
nihilism
csak annyi, hogy parhuzamot vontal az osmagyarok es a mai magyarok kozott, ami szerintem ertelmetlen, csakugy mint parhuzamot vonni az USA es Magyarorszag kozott. igen, en azt allitom, hogy az akkori magyarok nem egyeznek meg a mostaniakkal, es kb abban is valoszinu vagyok, hogy eleg mai sok magyarnak nem voltak az osei kozott osmagyarok. amugy javits ki, ha tevednek, de csak a bizanci szovetsegben vegrehajtott bolgar hadjarat 20-25 ezer harcost foglalt le.
8074 levél
Válasz 08.09.13. 18:27 #42
Gerry
A honfoglalók létszámát 100 ezertől tették max. 500 ezerig, e téren én ilyen abszolút igasságokat nem mernék kijelenteni: vitatkozott erről Kristó és Győrffy éppen eleget

Amúgy mindenben igazad van, szóról szóra: a mai magyarságnak vajmi kevés köze van honfoglaló magyarsághoz. Azoknak már a Tatárjárás előttiekhez sem volt sok közük, pláne nem az az utánniakhoz. Tény és való. De hogy a rákba jött ez ide?! Melyik állításom hülyeség? Áruld már el nekem ugyan...vagy ja, értem már. Tehát ezek a honfoglalók az egyetemes nagy szent magyar nép ősei voltak, ez okés, de a tetteiket semmi esetben sem lehet akceptálni, mert mások voltak. Értem én, értem
Tehát akkor valamikor a rendszerváltáskor megszületett az egyetemes ultramagyar nép, akiknek őseinek dokumentált tettei ugyan visszanyúlnak majd' 1200 évre, de azoknak a magyaroknak semmi közük nincs a mostanaiakhoz, ergo a tetteiket nem fogadjuk el, csak a törtnénelmüket, de azt sem teljesen mert mások voltak.
Akadémiai doktori disszertációt nem akarsz ebből írni?
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
3144 levél
Válasz 08.09.13. 18:23 #41
nihilism
a karpat-medencebe bejovo magyarok letszama kb 400-500.000 fo volt, ezert szerintem sokkal inkabb elkepzelheto, hogy a hadero 70.000 volt, a 20 ezer kicsit kevesnek tunik, dehat ezt senki sem tudhatja biztosan, max megsaccolni lehet. az allitasod kb azert hulyeseg, mert az akkori, 9. szazadi "osmagyarok" teljesen kulonbozoek voltak a mai magyaroktol, ugy ertem, hogy azota jelentos keveredes ment vegbe szlavok, nemetek, stb. kozott, emellett ugye a magyarok nagy resze meghalt a tatarjaras, torok haboru soran... + volt egy bizonyos magyarizacios politika is. ezert a mai magyarok nem egyeznek meg az osmagyarokkal. tehat pl kutatasok kimutattak mai magyarok DNS-e dontoen szlav, szoval az ordas baromsagok jelen esetben toled szarmaznak.
1146 levél
Válasz 08.09.13. 18:18 #40
sysnrt
Amúgy tényleg megölhettünk volna több százezer embert, a Wikis adatok ezer főben vannak megadva. Én tévedtem, de attól még mindig hülyeség, hogy a Honfoglalás alatt több százezer embert megöltünk volna.

Gerry: Igen, igen... hülye voltam, rosszul olvastam le.
8074 levél
Válasz 08.09.13. 18:17 #39
Gerry
Zsenikém, az a táblázat nem 310000 embert jelez, hanem 310000 ezret, ami bő 300 milliót jelent. Apró különbség, minimális történelmi tudás és olvasási készség szükségeltetik

ninilism: A magyarok katonai erejét az összes muszlim forrás két tümenre teszi, ami későbbi analógiák alapján kb. 20000 embert jelentett. 70000 az életben nem volt, avagy akkor már be kellett volna "hívniuk" minden tizenéves, és nyolcvanéves aggastyánt is

"magyarok foleg a honvedo csatak, ostromok soran oltek az ellenfelet (torokok ellen stb"


Jaja! Amikor a szláv törzsekből tízezreket adtak el rabszolgának a IX. század első felében, amikor elkalandoztak Nyugatra és Keletre egyaránt, akkor csak a hont védték, ugye? Amikor hadjáratokat vezettek a román fejedelemségekbe, Bizáncba, Itáliába, avagy éppen Csehországba, akkor is csak a hont védték, ugye? Meg 41-44-ig is csak a hont védve mészárolták az ukrán civileket a megszálló magyar csapatok, ugye? A példákat még ezerszámra lehtne sorolni: okés, ha valakit fűt a honszeretet, de ne ordas baromságokkal támassza már ezt alá...
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
13 levél
Válasz 08.09.13. 18:09 #38
Mariposa
nem "német", hanem népet
13 levél
Válasz 08.09.13. 18:07 #37
Mariposa
Jó, most ne a számokon lovagolj (biztos lehetsz benne, hogy én wikipédia nélkül is tudom a Föld népességének alakulását, csak egyszerűen bele sem gondoltam, mert a célomat illetően nem ez lett volna a dőntő, hanem maga az érzékeltetés, hogy mi magyarok se vagyunk az a "senkit nem öltünk meg a CÉLJAINKÉRT" nép, tehát most ilyen miatt elintélni egy német - adott esetben az Egyesült Államokat - hülyeség).
3144 levél
Válasz 08.09.13. 18:01 #36
nihilism
"Több 100ezer embert mi is megöltünk a Honfoglaláskor"

lol, ez egyszeruen nevetseges

bar az egesz hozzaszolas ertelmetlen faszsag. a magyarok foleg a honvedo csatak, ostromok soran oltek az ellenfelet (torokok ellen stb.), igen, ez eleg igazsagtalan dolog, bizonyara. annak a tobb szazezernek nezz utana, akkor a magyarok katonai ereje kb 70.000 fo-bol allt (2x annyi mint manapsag mondjuk), a morvakat a honfoglalas utan gyoztuk le, 902-ben, majd a bajorokat 907-ben.
1146 levél
Válasz 08.09.13. 17:59 #35
sysnrt
"Több 100ezer embert mi is megöltünk a Honfoglaláskor"
Hát igen, a magyarok olyan ügyesen csinálták a Honfoglalást, hogy kinyírták a Föld lakosságának 1 vagy 2/3-át. Nemhiába rettegett tőlünk Európa.
13 levél
Válasz 08.09.13. 17:55 #34
Mariposa
"Kiszívták a világ vérét azért, hogy az életmódjukat biztosíthasák."
Intelligensebbek voltak a világnál - ennyi. Irigykedsz rájuk ?

Több 100ezer embert mi is megöltünk a Honfoglaláskor, és később is a történelem folyamán. (még lehet mi többet, mint ők maguk, de ha nem gond, statisztikát nem csinálok erről) ""

Ha mi lennénk Kelet-Európa nagy "hatalma", akkor mi tipornánk el Romániát, Szlovákiát, stb... (de persze ezt nyilván szeretnéd, természetesnek vennéd, akkor most nem értem, hogy miért baj, ha pl. anno afriaki négeret használtak fel a céljukhoz)
3144 levél
Válasz 08.09.13. 17:49 #33
nihilism
az usa mar amugy is terdre lesz kenyszeritve, hamarosan a kisebbsegek lesznek a tobbsegben a feherekkel szemben (foleg a latin-amerikaiak, akik olyanok mint a ciganyok, azzal a kulonbseggel, hogy dolgoznak), mint minden nagyhatalom, az usa is elbukik egyszer, es az valoszinuseg szerint meg ebben az evszazadban lesz. azokat az afrikai ehezoket pedig annyira nem tudom sajnalni, mar amennyiben megnezed, hogy mit csinalnak/csinalnak a negerek del-afrikaban, zimbabwe-ben, mindket orszag gazdag volt, mielott a negerek atvettek a hatalmat, most meg... pedig nekik lett volna lehetoseguk dolgozni, de nem tettek, inkabb elzavartak a feher farmereket, illetve del-afrikaban eppenseggel allami segitseggel gyilkoljak oket manapsag is.
13 levél
Válasz 08.09.13. 17:46 #32
Mariposa
"Tetszettek volna nem csinálni globális klímakatasztrófát..."

Te talán nem autózol, tömegközlekedsz, gázzal fűtesz, zacskós tejet iszol, és a gyereknek nem műanyag lego-t veszel ?

Közvetve, vagy közvetlenül te magad is okozója vagy a klimaváltozásnak, erről talán nem kellene megfeledkezned.
8074 levél
Válasz 08.09.13. 17:36 #31
Gerry
...továbbá elmész segíteni szegény, szerencsétlen, kizárólag a csúnya kizsákmányolás miatt dilettáns idióta afrikaiakon valamelyik szegélyszervezettel. A lányodat kitaníttatod orvosak, hogy majd ő is elmehessen segíteni a sok szerencsétlenen eboláson.
Ellenkező esetben kúrvára hiteltelenné fogsz válni, lévén mint a nyugati civilizáció tagja pontosan ugyan úgy élsz, pazarolsz, költekezel mint az átlag amcsi. Ja bocs: kocsid nincs. Kemény különbség
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
20761 levél
Válasz 08.09.13. 17:29 #30
Eric
Ja, azért majd szórd már ki légyszi az ablakon a PC-det az Intel prociddal, a Western Digital vinyóddal együtt. És remélem holnaptól nem játszol amerikai fejlesztésű játékkal sem és simán Linux-ot használasz Windows helyett, és persze egyetlen Hollywood-i filmet sem fogsz megnézni!

"Dilisek ezek a rómaiak...!"
21647 levél
Válasz 08.09.13. 17:20 #29
padavan
Figyelj. Most elmegyek aludni. Aztán este együtt szőrnyülködhetünk azon, ahogy Texas kirepül az űrbe, oké?
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
20761 levél
Válasz 08.09.13. 17:16 #28
Eric
Uhhh...

Meggyőztél. Feladtam.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
21647 levél
Válasz 08.09.13. 17:14 #27
padavan
Kiszívták a világ vérét azért, hogy az életmódjukat biztosíthasák. Több százezer embert gyilkoltak meg különböző hódító háborúkban ugyanezekért a célokért, miközben az amerikai nép őrjöngve tapsolt és követelte Afganisztán és Irak lerohanását. Azért, hogy még több vérrel táplálhassák magukat. Róma sorsára kell jutniuk mindenestül.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
20761 levél
Válasz 08.09.13. 17:12 #26
Eric
Tökéletesen nem értem. Komolyan.
Utálod az USA-t és a politikát, amit képvisel. Oké.
És ez nálad kiváltja az 1.2 millió ártatlan ember sorsa iránti közömbösséget?
Jó, nem kell sajnálni őket.
Ha valakit viszont hidegen hagy, akkor egy kukkot sem ír ide. Nem?
De te valamiért mégis szükségét érezted, hogy kinyilvánítsd az "úgy kell nekik" - "hidegen hagy" - "na most megkapták" véleményedet.
Kinek kell úgy? Ki kapta meg?
Aki megérdemli? Biztos vagy benne?
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
21647 levél
Válasz 08.09.13. 17:06 #25
padavan
Ehhh...

De értem. Elviekben ugyanolyan emberek életéről van szó, mint bárhol a világon. Szerintem meg nem. Ennyi.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
21647 levél
Válasz 08.09.13. 17:06 #24
padavan
Mármint az USA-ba? Nem, akkor sem.

Szerintem tökéletesen érted Te azt, hogy én miért vagyok most ilyen e kérdésben, csak úgy gondolod, hogy ez most jó vitalap lesz én nem tudom mire. Kár.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
20761 levél
Válasz 08.09.13. 17:05 #23
Eric
Mondom, hogy nem érted...
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
20761 levél
Válasz 08.09.13. 17:04 #22
Eric
Ha egy hónap múlva jön a mittomén Roger hurrikán, akkor már együttérző leszel?
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
21647 levél
Válasz 08.09.13. 17:03 #21
padavan
De, tökéletesen értem. Csak az USA esetében hidegen hagy.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
21647 levél
Válasz 08.09.13. 17:03 #20
padavan
Leszarom, hogy SZERINTED milyen hozzáállás ez. Tudom, hogy miért állok ehhez a konkrét esethez így és kész.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
20761 levél
Válasz 08.09.13. 17:03 #19
Eric
Tehát akkor nem érted.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
21647 levél
Válasz 08.09.13. 17:02 #18
padavan
Nálam az USA-ról szól.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
20761 levél
Válasz 08.09.13. 17:00 #17
Eric
Ez nem az USA-ról szól, hanem EMBEREK-ről. Ééérted?
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
1750 levél
Válasz 08.09.13. 16:59 #16
X-com
Szerintem ez elég undoritó egy hozzáállás, főleg tőled aki mindenkinek papol...
21647 levél
Válasz 08.09.13. 16:58 #15
padavan
Ha nem USA lesz a téma, akkor nem fog érni.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…
20761 levél
Válasz 08.09.13. 16:57 #14
Eric
Majd idézlek, amikor hasonlóan selejtes megnyilvánulásokért oltasz másokat, jó?
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
21647 levél
Válasz 08.09.13. 16:55 #13
padavan
Leszarom. Kapják csak meg.
Forradalom most! Terjeszd a Tudást és légy nyitott! Készülj fel a Z napra! A változás közeleg…

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.