Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Fallout: New Vegas

Fallout: New Vegas

Fallout: New Vegas
A legutóbbi Fallout: New Vegas cikkek, hírek
764 levél
Válasz 15.11.11. 23:35 #372
pb69
Nem is a vita a cél, hanem kifejezetten a véleménycsere.
Nekem elsősorban korosztálybeli okokból kimaradtak a 3 előtti Fallout játékok, csak videókat néztem róluk, ill. a wikia oldalon olvasgattam utána ennek-annak, leginkább a világgal kapcsolatban. De ezeket is csak aztán, hogy a 3 teljesen beszippantott, így nekem az volt az első FO élményem. Prekoncepcióim így nem voltak és nem is vártam a korábbiakhoz hasonló FO elemeket.

Az teljesen ízlés kérdése, hogy nekem a DC és környéke nagyon bejött. A fővárosi helyszínek annyira tetszettek, hogy a metróalagutakban lévő csatangolás se idegesített annyira. Amúgy sokszor simán el lehetett kerülni az alagutakat vagy csak rövid szakaszon kellett átmenni ezeken. Én soha nem gyorsutaztam, így az se érdekelt, hogy onnan nem is lehet.
Úgy alapból a betonpuszta is vmivel jobban bejött, mint a Mojave, de a DC már nagyságrendekkel jobban adta, mint Vegas. Ez a kaszinóvilág engem nem izgat és az se segített, hogy mindig le kellett adni a fegyvereket, ami rohadt idegesítő volt. Ez a "kis világi gengszterek és házon belül vagány csávók, de House-nak behódoló és a hazai pályát el nem hagyó" típusú családok nekem kicsit "olcsók" voltak.

Aztán a következő egyéni problémám az volt, hogy a 3-ban rohadtul bejött a BoS és az Enclave is. A karakterem egyértelműen előbbivel szimpatizált, de frakcióként nagyon ötletesnek láttam mindkét felet, a céljaikat, a megoldásaikat, a felszereléseiket, úgy mindent. A BoS-ből kirúgottak szerepeltetése is tök jó húzás volt. Tudom, hogy a régi FO-okban nem pont így működött a 2 szervezet, de ez nekem nem számít.
A NV-ban teljesen háttérbe szorul ez a 2 frakció, ráadásul a BoS igencsak inkompetensnek és morálisan megkérdőjelezhetőnek van beállítva, az Enklávéról meg szinte semmit nem tudunk meg. A helyettük lévők meg engem nem fogtak meg. A NCR elég sablonos és unalmas, szerencse, hogy összeálltak a ranger-ökkel, így legalább volt bennük vmi érdekes is. A Legion, House és YesMan meg hát...kicsit gyerekesek.

Mondják, hogy a NV nagy előnye, hogy a főfrakciók közt lehet választani és amúgy se minden fekete-fehér, hanem minden oldalnak megvannak a jó és rossz tulajdonságai stb.. Én ezt nem igazán láttam. House és YesMan érdemben eléggé a végén kerülnek képbe és érdemi ideológiájuk nincs. Robotokkal uralni a Mojave-t meg eleve nonszensz.
A Legion meg ugyan hogyan jöhetne egyáltalán szóba egy nem céltudatosan gonosznak szánt karakternél, amikor eleve azzal nyitnak, hogy porig égetnek egy falut és rabszolgákat szednek. Szóval hiába a NCR korruptsága, sok választás nincs, a játék is arra vezet rá, hogy legyünk velük jóban. A sztori 80%-a kb. ez és a végén feldobják, hogy hát akkor van másik 2 lehetőség is, ezek akkor már engem nem kecsegtettek.
Nyilván ez megint olyan, hogy ha vkinek a BoS-vonal nem jött be a 3-ban, akkor erősen frusztrálhatta, hogy csak a legvégén tud a másik oldalra állni, de akkor se igazán, inkább csak hallgatólagosan. Mivel én amúgy is a BoS útját akartam követni, így ez nem zavart.

Amúgy pont a frakciók rendszeréből is adódott pár ilyen váratlan következmény, amiről írtam. Pl. a BoS vezetője kitalálta, hogy soha nem jönnek a felszínre és csak bujkálnak, ami nekem nem tetszett. Első végigjátszásban le is váltattam egy másik góréra, aki fel akarta fedezni a kinti terepet is. Ennek következményeként nem tudtam teljesen elsimítani a NCR-rel való konfliktusukat és ha jól rémlik, akkor nem is vettek be a testvériségbe.
Vagy pl. én már nagyon hamar összerúgtam a port a Légióval, be is buktam vagy egy tucat küldetést emiatt, de ez annyira nem is nagy gond. Viszont a legvégén így nem dumálhattam a boss-szal. Nagyon meglepett, amikor láttam videókat arról, hogy Leganus-t nemcsak legyakni lehet, hanem beszélni is vele, nekem ilyen lehetőség nem adódott.

Azért a 3-ban is rengeteg nagyon jó és emlékezetes mellékküldetés volt. Pl. az, ahol a legjobb páncélt lehetett megszerezni, a harold-os, a menedékünkbe visszatérés, A Lincoln-szobros, Tenpenny dolgai, az android keresése, a hangyás témák stb.. És akkor a DLC-kről még nem is beszéltem. Vagy pl. a főküldetésben a Tranquility Lane vagy az elején a gyerekkor és szabadulás szerintem nagyon kreatív és ötletes megoldások voltak.
A NV-ban is vannak zseniális mellékküldetések, ez nem vitás, de nem érzem erősebbnek a 3-nál ezen a vonalon se. Ráadásul van pár kifejezetten idegesítő darab. A legjobban az ütött meg, amikor a szerelmeseket össze kellett hozni és a Boomer meg Crimson közt kellett oda-vissza járkálni, hogy 1-2 szót váltsak mindig 1-1 NPC-vel. Na az tipikusan olyan volt, amit logikusan meg lehetett volna oldani egyetlen oda-vissza úttal, de nagyon bénán elhúzták.

Az tagadhatatlan, hogy a NV sokkal testreszabhatóbb volt. A 3-ban csak modokkal lehetett az általad is említett motívumok jó részét behozni. Ami még nagy előrelépés volt, hogy a NV-ban már használhatóak voltak a társak, jött az XP akkor is, ha ők öltek és sokkal jobban voltak skálázva, mint a 3-ban. Meg ugye kaptak érdemi háttérsztorikat.
Nyilván a változatosabb és intelligensebb ellenfelek vagy a többféle nemcsak kiirtásra való frakciók nekem is tetszettek. Az már sokkal kevésbé, hogy alapból nem lehetett folytatni a játékot a főszál után (a 3-ban a BS DLC-vel igen).
Amúgy nekem még a barátságos szupermutánsok tetszettek nagyon. Jó volt, hogy nemcsak 2 olyan példányuk volt szétszórva a nagyvilágban, akiknek nem kellett egyből golyót kapniuk. A Nightkin-ek behozatala is ült.
A NV-ból még a váratlan és random szituációkat hiányoltam. Szinte minden le volt szkriptelve és sokkal kevesebb volt a meglepetés vagy az az érzés, hogy egy élő és önmagában működő világban vagyok. Minden végigjátszás szinte determinisztikus és ugyanaz történik, csak rajtam múlik minden. A 3-ban ez ugye nagyon nem így volt.
4172 levél
Válasz 15.11.11. 21:23 #371
gothmog
Érdekes, mert a legtöbb dologban teljesen egyetértek azzal, amit írsz, de a végeredmény nálam mégis teljesen más.
Például az NV esetében valóban döcögősen indul a történet, és a Hoover gát sorsa engem sem ragadott meg a legcsekélyebb mértékben sem, ugyanakkor végig érdekelt, hogy miért fontos az a chip, miről szól ez az egész, és amikor már New Vegasban kezdtek tisztázódni a dolgok (főleg, hogy ismertem valamennyire a fallout lore-ból a dolgokat), akkor azt mondtam, hogy ez tök jó, tiszta fallout az egész! Nálam ez az érzés - ebben a tekintetben - teljesen hiányzott az F3-ból, hiába az a helyzet, hogy ott elvileg jobban motivált.

Azután az NV két nagy frakciójával valóban az a helyzet, hogy az egyik az a tipikus unalmas "majd mi rendet teremtünk és jólétet hozunk" jófiúk, míg a másik (a légió) a rabszolgatartással, a drákói törvényekkel (engedetlenek keresztre feszítése stb.) finoman szólva sem csalogató (ezért sohasem velük társultam). Azonban ez utóbbi valahol roppant eredeti, és amúgy nagyon jól megcsinálták mindkettőt! És illeszkednek is a világba (az NCR mondjuk már a Fallout 2-ben is feltűnik). A kisebb társulások némelyike (például az Elvis-imitátor brancs, a "boomerek" vagy éppen az Enclave kivénhedt veteránjai) pedig röhejesen jól sikerült szerintem, és kivétel nélkül megvolt a logikus helyük, egyik sem lógott ki a sorból. Én pont, hogy mindent logikusnak találtam a játékban, és ha odafigyelt az ember, akkor nem volt gond azzal, hogy honnan jön most az x vagy y döntés.

Az NV-s mellékküldetések némelyike tényleg erősen "menj ide, gyere vissza, menj oda, gyere vissza" kategória volt, főleg a nagyvárosban volt néhány ilyen. Ebben tökéletesen igazad van, és én is úgy emlékszem, hogy az F3-ból - szerencsére - kispórolták ezeket. Ugyanakkor az NV dugig volt olyan rendesen kidolgozott küldetésekkel, amik igazán emlékezetesre sikeredett (pl. a Holdra indulni vágyó ghoulok, a Terry Black imitátor szupermutáns rádiós stb.). Az F3-ból viszont alig maradt meg bennem egy-kettő, és azokra is inkább csak amiatt emlékszem, mert pl. szerepelt benne a jó öreg Harold, vagy éppen valóban ötletes dolog volt az atombombán ücsörgő város. Ott valahogy olyan "tesblivion"-os volt minden küldetés. Próbáltak valamit keríteni köréjük, de mégis csak a "szódával elmegy" szintet sikerült hozniuk.

És mindemellé jöttek nálam azok a pluszok az NV-ben, amelyek már tisztán játéktechnikai dolgok: ha bekapcsolod a hardcore módot, akkor a lőszernek is súlya van, ha törik a kezed/lábad, akkor azt stimpack-kel nem gyógyítod, dehidratálódhatsz, a sugárzásra is jobban oda kell figyelni (volt az a Vault, ahol magas volt a sugárszennyezettség, ide-oda kellett mászkálni benne és dugig volt ghoulokkal: na az élmény volt hardcore módban, főleg, hogy tök gyanútlanul, lengén felszerelve merészkedtem le oda az első alkalommal, így a lőszerből is fogyogattam, és muszáj volt bemennem mindenhova, hátha van sugárzástól védő/sugárszennyezettségből kigyógyító szer), stb...

De igazából ez tényleg azon múlik, hogy kit mi fog meg benne. Én visszaolvastam, hogy mit írtam anno az F3 topikjába végigjátszás után és meglepődtem, mert összességében igen pozitív volt az akkori véleményem. Hosszútávon mégis feledésbe merült nálam a játék, és sajnos nem a jó dolgok maradtak meg bennem erőteljesebben, hanem a kevésbé jók, így ha ma visszagondolok az F3-ra, akkor a metróalagutakban való kötelező csatangolások, a városon belüli rengeteg egykaptafás dungeon vagy éppen egyik-másik a hülyén megoldott script (pl. amikor az Enclave elrabol) jut az eszembe először. Ezzel szemben az NV-ből (bár lehet, hogy bőven van benne annyi gyenge pillanat vagy kevésbé jó megoldás, mint az F3-ban volt) meg a frankó emlékek ugranak be, míg a bosszantó dolgok (voltak olyanok is: például a rendszeres időközönként érkező, vadászkutyákat megszégyenítő módon rád tapadó légiós fejvadász alakulatok, ha sikerült felbosszantanod a Cézár légióját) valahogy elsikkadnak. De hát ezért szubjektív ez az egész, és ezért nem szerencsés igazából vitatkozni azon, hogy melyik a jobb, maximum véleményt cserélni a témában, mert úgyis más lesz az mindenkinek.
Endure. In enduring, grow strong.
764 levél
Válasz 15.11.11. 19:58 #370
pb69
Persze, ez leginkább ízlés kérdése.

A mellékküldetések összességében a 3-ban és itt is remekül sikerültek és ezek (illetve a szabad felfedezés és hangulati elemek) adták a játék sava-borsát. A főszál egyikben se volt nagy szám, de nekem vmivel jobban tetszett a 3.
A 3-ban volt személyes érintettség és így a saját motivációk jól találkoztak a világgal. Tetszett a gyermekkorból való kiindulás, a menedékből szabadulás, az a kevés, de ütős fordulat. Vagy pl. a BoS és Enclave képbe kerülése, a víztisztító, a végén minden összeért az egyéni indíttatásunkkal és ez bejött.
A NV-ban is volt személyes motiváció, de ez a fejlövéses téma nekem nem volt túl kreatív, főleg ahogy indult az egész. A Dam sorsa jóval kevésbé kötődött a saját ügyeimhez, így nem is izgatott annyira a dolog. Úgy éreztem, hogy nem egy nagy egész része vagyok, aki a családja és múltja miatt belekerül nagy ügyekbe, hanem inkább csak úgy rohangálok mindenkinek ide-oda, majd egyre nagyobb befolyásommal beleszólhatok a nagy dolgokba is, csak mert faszagyerek vagyok és megtehetem. Nem állt össze nekem kerek egésszé a sztori.

A NV frakciói meg nekem nagyon furcsák voltak, valahogy számomra nem működött az egész rendszer koncepciója. A mellékküldetéseknél is sokszor feleslegesen el volt bonyolítva pár dolog. Sokszor fogalmam nem volt, hogy egy adott döntés honnan jön vagy mit eredményezhet.
Vagy volt olyan, hogy 2 helyszín/karakter közt kellett mászkálni oda-vissza, legalább 3-4x. Ez a 3-ban ritka volt és logikusabban voltak felépítve "logisztikailag" a dolgok. A NV-ban kb. olyan érzésem volt, mintha vmi kisgyerek lennék, akit leküldenek a boltba, de csak ott jut eszébe, hogy nem kérdezte meg milyen kenyeret kell venni, aztán hazamegy megkérdezni, visszamegy a közértbe, akkor kiderül, hogy nincs nála apró és megint mehet vissza és így tovább.
592 levél
Válasz 12.12.20. 16:57 #369
nazgul
Hát, jó egy éve nem játszottam már vele, de ott kezdődik, hogy az árustól megveszed atz arra a fegyverre való fejesztést. Például az alsókaros puskára egy gyorsabb kart. Aztután a fegyverre kattintva az inventoryvban, akarom mondani Pip Boy fel kell jönnie a módosítás menü pontnak is, és utána már csak azt hiszem ott ki kell válaszani az új kart, és hopp, már fel is lett szeelve, próbálgasd a dolgot
1 levél
Válasz 12.12.19. 12:18 #368
chacho
Sziasztok! Az alapjátékban, hogy lehet a fegyverekre a távcsövet, skint, illetve egyéb fejlesztést felszerelni. Köszi.
4172 levél
Válasz 12.10.06. 10:16 #367
gothmog
Vedd meg az eredetit!
Endure. In enduring, grow strong.
2 levél
Válasz 12.10.06. 08:54 #366
wasdgamerdom
A gépem azt irja hogy a fallout new vegas skidrow leállt mert exe hibát észlelt mit csináljak
16329 levél
Válasz 12.03.18. 20:17 #365
ufodani
Ahogy PM mondja regelni kell. De ha kaki az angolod, elöbb állítsd át magyarra. A képen balra fent Steam > Options > és itt ahol látod.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
18 levél
Válasz 12.03.18. 20:08 #364
PyroMaster
Garza: Először feltelepíted a Steam-et. Megvan. Felmész a Steam.hu-ra Regisztrálsz egy felhasználónevet. (ha még nincs) A Jelszót és a felhasználónevet megjegyzed. Elindítod a Steam programot a gépen. (asszem itt is lehet regisztrálni, a programmal) Mikor bejelentkeztél, a DVD-ről újra elindítod a telepítést. KB 1 óra és játszhatsz... rühellem a Steam-et
1 levél
Válasz 12.03.10. 20:49 #363
Garza
Tegnap megvettem 7900ft-ért a Fallout New Vegas Ultimate Edition Pc játékot.
De nem tudom feltelepíteni, mert kér valami Steam,vagy milyen sz.rt.
Le is tőltöte a játék (magától), de nem tudom,hogy mit is kellene csinálni, hogy a játék tovább telepítsen. Regisztrálni kellene ,vagy mi. meg egy csomó szöveget ír ki angolul. Sajnos az angolom elég gyenge, így nem igazán értem ,hogy mit is kellene csinálnom , hogy normálisan elkezdhesek játszani. Szeretem ezt a játékot, mivel a Fallout3 G.O.T.Y. is megvan.
(persze az magyar feliratos)
Megköszönném ,ha valaki leírná pontosan a telepítés menetét és elküldené E-mailban.
gal3zoltan@gmail.com
18 levél
Válasz 12.02.29. 17:54 #362
PyroMaster
Üdv az uraknak! A stemes FalloutNV engem is jól lesz...ot! Kb 30mód futott a játékon, mikoris úgy döntött frissíti a gémet és telepítette az 1,4-es javítást. Na ez úgy szétvágott mindent, mint ha a játék nem is támogatná a modolást! Az ég adta világon semmi sem akart működni. Feltelepítettem újra a játékot, frissítettem, majd a DLC ket is felraktam. Minden működik szépen, amíg hozzá nem nyúlok az .ini fájlokhoz. Itt szépen kapok egy rozsaszín képernyőt oszt jóécakát. Márpedig a konfigurációs fájlokat módosítani kell hogy modolni lehessen a játékot. Hogy amíg rájöttem a hiba okáűra....

Vagy 10X telepítettem újra. Mivel egy stemes telepítés elég időigényes,ráadásul úgy hírlik ellenőrzik a fájlok épségét, nehogy valami tört változat legyen... Letöltöttem egy feltört változatot... A Skidrow féle törést használtam. Legalább nem dugja el a játékot annyi mappába. Nem kockáztatom hogy az eredeti játékom letiltsák azért mert legálisan modolok.

Ennek a telepítése 10 perc + a 7. javítócsomag, Szintén Skidrow, + a DLC-k

Feltelepítem, krekkelem, minden jó. Rájöttem, hogy az új javító csomag után, nem működik a hagyományos manuális módolgatás!

(a magyarítás sem!!!)

A Fallout New vegas nexus mód közösségre regisztráljatok, töltsétek le a Fallout Mod Maneggert. Lehetőleg a legújjabbat. A meneggerrel az eszközök menüben, lessz egy olyan, hogy aktiválja az ArchiveInvalidation.bsa-t

Ezt korábban manuálisan kellet letölteni, és a data mappába rakni. Majd a konfigurációs fájlokat átirni. Na ez már nem fog működni!

A Menegger helyettünk átirja a konfigurációs fájlokat! És létrehoz egy új Al!.bsa arhívumot. CSAK EZZEL FOGNAK MENNI A TEXTURÁT IGÉNYLŐ MÓDOK!!!!

A Magyaritás tartalmaz egy ArchiveInvalidation.bsa arhívumot, ha ezt használod összeomlik a játék! A Baj hogy a magyarítók ebbe tették a magyar texturákat. Ki kell csomagolni, és a megfelelő mappaákba kell rakni a tektúrákat. Feltéve hogy kellenek e egyáltalán.

Elméletileg a HUN.esp minden gond nélkül megy e nélkül is. ELMÉLETILEG. Gyakorlatilag nem. Nekem minden mód, minden .esp elindul a játékkal, kivéve a magyarítást.

Azért vicces mert nem ma kezdtem modolgatni, gyakorlatilag manuálisan kicseréltem a texturák 80% a játékna, és hasonlo hajmeresztő átalakítások vannak rajta, de a magyarítást még nem sikerült karácsony óta működésre bírni...

16329 levél
Válasz 12.02.20. 13:01 #361
ufodani
Mielött elmész az erődbe beszélj vele, h várjon ott ahol van. Majd ugyanoda visszautazva ismét vakerj vele, h kövess.
Illetve még mielött a hajóshoz mennél.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
1 levél
Válasz 12.02.20. 11:56 #360
biharilajos
egy kérdésem lenne ha cézár erődjébe akar menni az ember de oktalanul elkisérte Craig Boone a mesterlövész aki szó nélkül lepuffantja a légionáriust aki átvinne hajóval miképp lehet eljutni az erődbe ?
mert órákat bolyongva se jövök rá magamtol a megoldásra.
kösz előre is az ötleteket.
16329 levél
Válasz 12.01.08. 14:45 #359
ufodani
Sőt biztos.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
16329 levél
Válasz 12.01.08. 14:42 #358
ufodani
Szerintem ez kell Neked.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
501 levél
Válasz 12.01.08. 14:07 #357
totya67
Lehet az a megoldás,mindjárt utána nézek a kugliban!
16329 levél
Válasz 12.01.08. 14:01 #356
ufodani
Nem lehet, h fel kell patchelned?
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
501 levél
Válasz 12.01.08. 13:50 #355
totya67
Feltettem,semmi nem lett magyar,azt írja h csak az 1.1.... akárhányas verziót magyaritja,mivel nekem semmit nem ír ki a gép (alap Fallout-nál írja a verszámot),gondolom nekem 1.000-ás,ez nem jött össze,majd körülnézek ilyen verzió után,vagy "hátha" kitolják magyarul mint a 3-at!
16329 levél
Válasz 12.01.07. 11:16 #354
ufodani
Azt írja, h fagyáson segít pölö terminálnál, amibe 2x bele is koccoltam. Amúgy thx.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
501 levél
Válasz 12.01.05. 14:44 #353
totya67
Köszi,akkor felrakom,a "Te" gondolom a saját szöveget jelenti,már az se hátrány ha tudom mit beszélek ( ) ,egyébként volt 1 + javítás is Hunosítók oldalon,azt is feltetted? Kb 25 %-a a kiterjesztése a magyarításnak,valszeg javított (bővített) pár dolgot!
16329 levél
Válasz 12.01.04. 21:31 #352
ufodani
Nálam semmi gáz, de igencsak hiányos, kb 60%-os. "Te" úgy 90%-ban míg akivel vakersz úgy 40%-os a fordítás.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
501 levél
Válasz 12.01.04. 21:20 #351
totya67
Sziasztok!

Vki felrakta már a hunosítást?Letöltöttem,de nemtom,nemnyírja ki esetleg a játékot (neadjisten a gépet!)
Tudna esetleg vki erről infót dobni?

Előre is THX!
16329 levél
Válasz 12.01.04. 17:31 #350
ufodani
Na csak steam
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
16329 levél
Válasz 12.01.04. 15:50 #349
ufodani
Beszopatott a New Vegas. Már egy órája próbálom elindítani, de csak a kezdő oldal ahol a menü van, jön be. Rányomok a játék folytatására vagy a mentésekből az utolsóra és csak tölt és tölt. A feledatkezelőben pedig annyi van, h a program nem válaszol! Szétrobbanok !
Steames a game, eredeti. Lehet, h "pillanatnyi"-több mint egy órás- steam gáz?

Vki tud helpezni?
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
501 levél
Válasz 11.11.18. 20:59 #348
totya67
Köszi,közben utánalapoztam én is,vmelyik helyen "karácsonyi ajándékként" emlegették,ha így van kivárom még azt a pár hetet!!!
48 levél
Válasz 11.11.02. 23:05 #347
Xblades
A honosítás itt folyik : Hunosítók Team

De a pontos haladási % itt van : link
501 levél
Válasz 11.10.06. 12:58 #346
totya67
OFF

Sziasztok!

"Ezer" éve nem voltam itt fenn,régebben volt róla szó h készül magyarítás a game-hez.Magyarítás portálon semmi hír,tud vki magyarításról(esetleg linkelhetné az oldalt) már ha nem nagyon tilos,ill titkos. Jöhet PM-ben is!
Köszi,bármi is a válasz!
764 levél
Válasz 11.10.05. 17:36 #345
pb69
Mostanság sajnos nem sok időm marad a gamekre és ezért a LR-ról se tudok túl sok háttérinfot, de szerintem Gerry túl sokat várt a FO DLC-ktől.
Lehet, hogy nagyon nagy ívűnek voltak beharangozva, de ezek inkább amolyan bónuszok a FO világ szerelmeseinek.
Sokszor teljesen más oldalát mutatják meg a világnak. Ahogy korábban is írtam, felvillantják milyen jellegű játék lehetett volna akár az újabb Falloutokból, ha nem RPG irányba indulnak.
Pl. az Operation Anchorage teljesen FPS-t csinált a FO3-ból. Még lőszert és életet is különféle "automatákból" nyerhettünk, stb..
A Mothership Zeta pedig az alaptörténetből lógott ki teljesen.
Ugyanígy a NV DLC-i is tartogatnak szignifikáns különbségeket az alapjáték koncepcióihoz képest.
Pl. a DM történetileg és "szabadságérzet" szempontjából is kilógott. Ezek szerint itt a LR az, amelyik FPS jellegű.
Szerintem ez önmagában nem probléma, színesíti a repertoárt.
349 levél
Válasz 11.10.05. 14:15 #344
xpressnokia
592 levél
Válasz 11.10.04. 19:36 #343
nazgul
Hát, egy nukleáris töltetű ICBM bevetési lehetőségétől grandiózusabb dolgot nehezen tudok elképzleni Gerry Az helyzet, hogy RPG elemek terén sem nagyon lehetett már volna felülmúlni az alapjátékot befejezés tekintetében, nállam például NRC és BOS összefogva például, ennél mi lehet jobb? Viszont esetleg ami tetszett volna itt a TRL ben, egy mellékl küldtés, ami után lehet egy saját harci robotunk, sentry bot vagy mister gusty Jó, tudom, az OWB ben megkapjuk Mug ot, de egy harci robot az harci robot
349 levél
Válasz 11.10.04. 17:33 #342
xpressnokia
Nem,az egész probléma már a vásárláskor kezdődik,akkor írja ki hogy az én régiómban még nem elérhető.Sőt amikor a NV-nál arra az oldalra megyek ahol a vásárolható tartalmakat kellene megjelenítenie akkor csak az első 3 dlc-t mutatja.
8074 levél
Válasz 11.10.04. 17:16 #341
Gerry
Nekem idaig semmi effele problemam nem volt a Steam-al; masreszt, bar igy hirtelen nem tudom, hogyan osztja be a Steam a regiokat (foldreszenkent vagy ezt meg tovabb aprozza), de ha ez utobbirol van szo, akkor nem egy regioban vagyunk, sanszosan.

Jobb tippem nincs, mint hogy probalkozz kesobb... Egyebkent magat a vasarlast gond nelkul engedi?
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
349 levél
Válasz 11.10.04. 17:01 #340
xpressnokia
Akkor nincs valami ötleted,hogy nekem miért nem engedi a Steam letölteni?Az első 3 kiegészítőt hibátlanul engedte és már végig is vittem őket.A játék minden eleme eredeti és a Steam is naprakészen fel van patch-elve mégis valahányszor le akarom tölteni a TLR azt mondja,hogy az én régiómban még nem elérhető(ezt naponta ellenőrzöm) és ugyan ez áll a mostanában felkerült cuccos DLC-kre.Ha van bármilyen ötleted légyszi írd meg!Előre is köszi.
8074 levél
Válasz 11.10.04. 16:49 #339
Gerry
Ezt a kerdest meg sem hallottam. A Dome-n tesztelt osszes jatekot a kiado/forgalmazo/fejleszto bocsatja rendelkezesunkre; Jack Sparrow-al nem kokettalunk

nazgul: Nem azt mondom, vannak hangulatos reszei a LR-nak, meg nehol meg nemi kihivast is jelent (konkretan az atomcsapas helyen, pontosabban ahol folotte felrobbant a raketta, es egyszerre atlag 2-3 sugarfertozestol meg nagyobbra not Deathclaw tamad rank), de ez inkabb Fallout lovolde, nem RPG. Alig beszelhetunk karakterekkel, sot, konretan csupancsak egyetlen eggyel besselhetunk, meg Ed-E bejatszasait kommentalhatjuk, es ennyi. Ez remesen verszegeny, tekintve, hogy ezen kivul futunk egy csoben, teljesen linearisan, es tuzelunk mindenre es mindenkire aki mozog, amig fel nem hagynak ezzel a modfelett bosszanto tevekenysegukkel (gy.k. mozgas). Mindezzel nem vagyok egyedul, az ertekelesekbol vilagosan kiderul, hogy masik is nemileg elettel telibb es grandiozusabb lezarast szerettek volna a New Vegas-nak. Meg nem utolso sorban hosszabbat is, leven a Lonesme Road valami remesen rovid...
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
349 levél
Válasz 11.10.04. 16:34 #338
xpressnokia
a tiéd is kalózverzió?
592 levél
Válasz 11.10.04. 14:30 #337
nazgul
Hát,azért vannak szerepjáték elemek Gerry, mint a legvégső döntés, lőjem, ne lőjem, hova lőjem? Én a Légióra belőttem Szerintem a hangulat nagyon ott van, például ahogy a harcok kezdetén ED-E benyomja a harci indulót stb stb Egy nagy hangulat bomba az egész. A Deathclawok izzaztóak voltak, de a Fat Man elintézte őket amikor többen jöttek egyszerre. jó, tényleg lehetett volna több kis mellék küldetés, több RPG elem, de így is nagy élmény.
592 levél
Válasz 11.10.04. 14:24 #336
nazgul
Nem, nem engedte a steam letöltöni , máshonnan szereztem meg khöm köhöm
8074 levél
Válasz 11.10.03. 22:39 #335
Gerry
Szerintem meglehetosen vilagosan kiderult, hogy a LR volt az utolso dlc -aztan persze soha nem lehet tudni, de valszeg tobb mar nem lesz.
Meglehetosen rovid, de annal verszegenyebb lett, az rpg elemek kb. kimerultek ED-E felveteleiben, es Mr. O. misztikus szozataiban; ha FPS-re vagyok, akkor azzal jatszok, de a NV elviekben cRPG, ha nem csalodok. De ennek nem sok nyomat lehet a LR-ban megtalalni...mondjuk nem csak azert, mert konretan szinte senkivel es semmivel nem kommunikalhatunk, hanem azert is mert a palyavezeteshez kepest a CoD nem is csoben jatszodik, hanem reten. Csak megyunk elore, es megyunk elore, es megyunk elore...kiveve, mikor jon szembe harom deathclaw, mert akkor hatra. Azt hiszem 50. szinten fejeztem be, a fenti karmos joszagokat leszamitva tulzott nehezseg nem volt benne...
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
349 levél
Válasz 11.10.03. 21:37 #334
xpressnokia
azt hogy csináltad???
349 levél
Válasz 11.10.03. 21:25 #333
xpressnokia
neked engedte a steam letölteni?
592 levél
Válasz 11.10.03. 19:33 #332
nazgul
Kivégeztem a TRL t, és csak szuper latívumokban tudok róla beszélni Azt hittem az OWB ét már nem lehet felülmúlni,de ez üti. Aki szereti a fegyvereket mint én is, ez maga a virtuális menyország, jobbnál jobb nehézfegyerekkel jönnek ellened Viszont a játék nem könnyű, én még 40-45 közötti szinteken is megizzadtam néha. Ajánlott az OWB után nekilátni, a Sonic Emitter Robo Scorpio üzemmódban elég hasznos a bionikus, míg az Elijah LAER t a robotok ellen. viszont a kihívás nem frusztráló, inkább élvezetes, eddig ez a csúcs a DLC ék terén. Ötödiknek dLc nek jöhetne megint egy UFO s
592 levél
Válasz 11.09.30. 09:50 #331
nazgul
A sok steam baromkodás helyett inkább a Half Life 3 at csinálnák
349 levél
Válasz 11.09.28. 21:09 #330
xpressnokia
Akkor se értem hogy mért azokat szivatják akik kifizetnék éte a pénzt.De hát csak megjön az eszük
592 levél
Válasz 11.09.28. 19:42 #329
nazgul
Hát, én viszont jobban tudtam étékelni mint mint a Fallout 3 rom rengetegeit, ahol néha alig találtál utat, de hát ízlések és pofonok Biztos a kalózoktól félnek a steamos nyavalyások
349 levél
Válasz 11.09.28. 16:59 #328
xpressnokia
Azzal nincs gond de nekem valahogy Vegas nem jött be(lehet,hogy bennem van a hiba).Amúgy utánnajártam,hogy miért nem tudom letölteni a TLR-t és úgytűnik,hogy más Keleti országban is ez a helyzet.A Steamon találtam egy fórumtémát.Eléggé zavaró
592 levél
Válasz 11.09.28. 16:28 #327
nazgul
Hát, nekem végülis ez a sivatagos terep is bejött
349 levél
Válasz 11.09.28. 13:51 #326
xpressnokia
Ja,eléggé állatra sikeredett.Amúgy nekem az egész NV-ból az a pusztasági kóborlásos hangulat hiányzott ami az egész Fallout 3-at is áthatotta.
592 levél
Válasz 11.09.28. 11:19 #325
nazgul
Hűűű, ezek elég jól hangzanak Xpressnokia, ha lehetőségem lesz, kipróbálom mindet Amúgy azóta már néztem egy trailert a TRL ről, nekem egyből a Fallout 3 jutott róla eszembe, szerintem ez a DLC a 3 hangulatát hozza kicsit vissza És ha jól láttam, lehet majd nukleáris töltetű rakétát kilőni, ami nagyon őrült dolog
349 levél
Válasz 11.09.27. 21:25 #324
xpressnokia
Amúgy ha bármi olyan van amit nem tudsz(küldetések végkimenetelei,fegyverek megtalálhatósága,ellenfelek adatai,háttérinfók) akkor ajánlom ezt az oldalt:Fallout Wiki(már ha eddig nem hallottál róla).De szólok minden küldetés vége fenn van és ha nem akarod lelőni a poént akkor óvatosan nézegesd
349 levél
Válasz 11.09.27. 21:21 #323
xpressnokia
Nem is hallottál róla?Elvileg szept. 20.-án jelent meg,és ebben találkozol azzal a másik Courier-rel találkozol akiről szó volt az OWB-ben és a Dead Money végén is és a Divide területén játszódik.A fickó neve Ulysses és eredetileg ő vitte volna a Platina Chip-et helyetted de mikor meglátta a listán,hogyha lemondja akkor a te embered kapja a feladatot egyből kiszált.Amúgy pont ma jelent meg 2 másik DLC is:a Courier's Stahs és a Gun Runner's Pack.Az előbbi azokat a felszereléseket engedéjezi amiket egyébbként csak akkor kapnál ha egy-egy speciális oldalról rendelted volna elő a játékot,ezeket mind megkapod 4 euróért.A második egy hatalmas fegyvercsomag,egyedi fegyverek,új fegyverek és lőszerek,a már meglévő fegyverekhez egy rakat új módosítás.De nekem még a TLR-ot se engedi letölteni

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.