Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Black or White?

187 levél
Válasz 01.05.18. 07:25 #6
Cyrus
>az 1,3,4 pályán csak jó varázslatot >használtam
A 2 pálya nálam a következő képpen nézett ki:

1 a legközelebbi indián falu meghódítása, amiben Khazar segít.
2 A következő falu szintén indián (itt van a betegséges küldetés)
3 Vele "szemben" szintén egy indián falu van, ha jól emlékszem. Itt volt az áldozós küldetés. A magam részéről teheneket áldoztam fel és futni hagytam a gyereket. Gondolom ez a jó változat. Ezt a falut is ajándékokkal és a lénnyel hódítottam meg.
4 görög falu a havas rész határán lásd fent.

Az én verziómban amikor ezeket elkezdtem hódítgatni, még más isten nem tette rá a kezét, tehát 500 belive volt a meghódítási küszöb.

5 falu Lethysé, kelta. Ide elvezettem az állatot, de L lőtte villámmal, az locsolta magát, úgyhogy L szépen kiirtotta a saját faluját. Pár emberke élt csak, mikor meghódítottam.

Nemesis támadása után Khazar faluinak meghódítása. Itt volt egy egyiptomi falu, ahol az a küldetés, miszerint fogságba ejtették a falu néhány lakóját. Na ennél a küldetésnél történt az, hogy a rabszolgatartókat megetettem az álatommal, de azt hiszem semmi sem történt. A távoli épületet (templom?) nem lehetett elpusztítani.

Lethys maradék két faluját tűzgolyóval pusztítottam el. Az egyiknél csináltam egy olyan cselt, hogy a beteg falunál a zöld színű mérgező kaját átpakoltam az egyik faluba...

Az előző írásomban éppen azt sérelmeztem, hogy ezen a pályán gonoszkodtam egyedül (kiv. 5.) és mégis kő gonosznak néztem ki, pedig igyekeztem megjavulni.
2339 levél
Válasz 01.05.17. 21:39 #5
Dexter
A 2. pályán hogyan pusztítottad el a fönök templomát, ha nem foglaltad el a falut?
Csak ugy lehet fireballal elpusztitani?
"Tried to save myself but myself keep slippin away" I\I I II/I megnézni: kender.freeweb.hu!
187 levél
Válasz 01.05.17. 07:52 #4
Cyrus
Én úgy nyomtam végig a játékot, hogy nem foglalkoztam a dolog "szerepjáték" részével. Úgy gondoltam mindig azt teszem, amivel a legkönnyebben elérem a célomat és majd a program értékeli, hogy milyen is vagyok.

Ennek függvényében, bár szándékosan nem akartam gonoszkodni szépen eltorzult a templomom és a kezem. Persze nem voltam teljesen ártatlan, ugyanis a második pályán Lethys uccsó két faluját tűzgolyókkal intéztem el. Jó pont a szememben, hogy nagyon szépen és folyamatosan alakult át a templom, negatívumként tudnám viszont megemlíteni, hogy az 1,3,4 pályán csak jó varázslatot használtam és senkit sem öltem meg (igaz az 5-en kissé elborult az agyam és megablasttal szétszedtem az ellen maradék faluit)mégsem mutattam semmi jelét a javulásnak. Vagy arról van szó, hogy ha elindulsz egy irányba, akkor onnét sokkal nehezebb visszaváltozni, vagy arról, hogy nem is lehet.

A lényem amellett, hogy én kő gonosznak látszottam aranyszínben pompázott, maximálisan jó volt.

Véleményem szerint gonosszal sokkal, de sokkal könyebb játszani, mint jóval és sokkal, de sokkal kevesebb kihívást jelent. Jó ugyanis csak akkor lehet az ember, ha az ellenségeivel is jó (milyen szép gondolat), csakhogy ez a játékban sem vezet teljesen eredményre.

Ti mit gondoltok erről?
2557 levél
Válasz 01.05.16. 21:45 #3
HoriG
Én jónak tartom magam és a teremtményem is abszolút jó. Tiszta haszonállat, csak jó varázslatokat tud.
Sir, you're a confirmed newt!
1146 levél
Válasz 01.05.16. 21:32 #2
Warhawk
Magamat én is jónak tartom, ettől függetlenül a program gonosznak datált el. Lehet, hogy mert - puszta véletlenségből - egy ellenséges falun próbálgattam a mega blastot?
Ellenben a Teremtményem tökéletesen jó!
2339 levél
Válasz 01.05.16. 20:44 #1
Dexter
Ki milyen oldalon van?
Én jónak tartom magam, de ez a kezmen nem lácik meg, de már egészen amberszínú, és a templomom sem már téglavörös
"Tried to save myself but myself keep slippin away" I\I I II/I megnézni: kender.freeweb.hu!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.