Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Battle: Los Angeles - támadnak az idegenek (Hírek)

9101 levél
Válasz 10.11.16. 00:27 #30
davkar9
Uhhm, az szar. Mármint dehogy is, kurvajó, csak én elég rosszul voltam mikor végigolvastam. A V-k meg nem innen "lopták" az ötletet, hanem egy 35-ös regényből amiben az amcsiknál is fasizmus van. (de tessék, itt a wiki

Skyline: nekem inkább a Mass Effect 2ből átemelt collectorokkal van a bajom. Na meg a scrubs-néger miatt sem vehető komolyan. Ha moziba nem is, azért egy r2d2-s verzió befigyel majd. Mellesleg ez a trailer jobb, mint a hivatalosak.

és hogy ON is legyen: hát ez eléggé semmilyen. Akkor már tényleg inkább a másik a porszívóval meg a kékfénnyel. Eddig ez csak egy újabb idegenes b-movie amiben a katonaság fog odacsapni, az elnök pedig nem ül be a vadászgépbe. Mondjuk az mindenképpen pozitívum hogy nem NY-t lövik szarrá kisezredik alkalommal.
Simple. Eternal. Beige.
3895 levél
Válasz 10.11.15. 13:17 #29
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Nem vettem észre, pedig csak kicsit kellett volna visszatekerne! Sajnálom, így esett.
6676 levél
Válasz 10.11.15. 13:10 #28
GustyX
Mintha én is ugyanezt linkeltem volna .
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
3895 levél
Válasz 10.11.15. 11:29 #27
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Ugyanez, szinkronosan

Egyszerűen borzalmas a narrátor. Monoton hangon mondja el a szövegét, nulla (tényleg nulla!) beleéléssel...

Kerüljétek el messzire.
3895 levél
Válasz 10.11.15. 11:14 #26
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Második trailer

"We can not loose Los Angeles."
8074 levél
Válasz 10.11.14. 17:06 #25
Gerry
...de a Machete-ben legalabbis kilottek a fel szemet...
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
3895 levél
Válasz 10.11.14. 11:14 #24
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Ugyanezt gondlom én is... Az Avatarban is ugyanazt az egysíkú szerepet hozta, én vagyok a keménycsaj. Már az elején vártam, mikor aprítják be!

.:[Kain]:.

Köszönöm, de így cím nélkül nehéz utána nézni.

Egyébként nem azt mondtam, hogy B:LA rossz lesz, csak nem látom benne az újdonság erejét, meg hát én vagyok ilyen konok, hogy várnék egy olyan megszálló-megtámadós filmet, aminek nem klisés a története, de ez meg az én bajom.

A Skylinet meg tudom komolyan venni, itthon jót nevettem, amikor szívták felfele az embereket - annyira abszurd és nevetséges, lehet, hogy a moziban sem bírnám ki, és kb. betegnek néznének.
13848 levél
Válasz 10.11.14. 11:05 #23
powerhouse
Michelle Rodriguez. Fasznak rakják ezt a picsát állandóan a kőkemény kommandós/katona szerepébe. Idegesítő.
If I look back I am lost
1560 levél
Válasz 10.11.13. 22:29 #22
Retee
A Monsterstől sztem kíméld meg magad. Semmi látvány nincs benne, kb kétszer látsz idegent, összesen max fél percben, és még akkor sem mutatják őket teljes terjedelemben. Ráadásul semmiről sem szól. Pedig jó lett volna az alapkoncepció, csak nem volt pénz a "z'ufókra". S gondolták akkor csinálnak egy idegenek nélküli idegenes filmet.
11699 levél
Válasz 10.11.13. 22:12 #21
.:[Kain]:.
Bejövős a trailer! Azonban engem a Skyline trailere jobban megfogott. Aztán majd meglátjuk, egy biztos, örülök, hogy két ilyen "nagy" kaliberű film ilyen kis időn belül jön ki, szerintem mindkettő mozis élmény lesz.

a fanyalgóknak: sablon? igen, de az hogyan nézne ki, hogy jönnek az idegenek és real madridos mezben leszaladgálnak az űrhajóikról, be a stadionba, mert kezdődik a meccs? szarul, de ugyan ez lenne, ha nem egy nagyvárost lőnének szét. most gondoljatok bele, milyen lenne, ha lejön egy ekkora méretű idegen flotta és porig zúznák Kiskunhalast. még rombolnivaló is alig lenne...
az emberek felszippantása meg jól néz ki, akárki akármit mond. rettentő látványosak lesznek ezek a múvik és én nem is várok többet tőlük, mint jó látványos megvalósítást. amitől többet vártam (Monsters), az állítólag szar lett, még nem láttam, de akkor is megnézem.
amúgy volt régen egy film, amire soha nem emlékszem, pedig már itt a dome-on is egyszer megmondta valaki a címét, amiben az idegenek együtt éltek a földiekkel és egy zsaru párosról szólt, akik közül az egyik űrlény volt. majd biztos megint megmondja valaki, na az biztos érdekes volt, csak semmire nem emlékszem belőle Juraviel.Ihuan.Bedvin neked ajánlom, ha a két emlegetett film közül egyik sem az eseted.
"If you take care of the things that take care of you then you will be taken care of." - Kevin Levrone
6676 levél
Válasz 10.11.13. 18:11 #20
GustyX
Másik, szinkronos trailer.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
4176 levél
Válasz 10.11.13. 18:08 #19
gothmog
Volt annak idején egy sci-fi szerűség (utoljára gimis koromban láttam), az volt a címe, hogy: A mélység titka.
A mai napig ez az egyetlen film, amiben valóban tőlünk teljesen távol álló módon idegenszerűnek éreztem az idegeneket, és nem valami keze van/lába van/szeme van/szája van/fegyvert szorongat és lő típusú "marslakóval" állunk szemben, aki csak jön, és jól elpusztítja (legalábbis megpróbálja elpusztítani) a Földet (vagy az embereket).

Hozzátenném:

1. Nem biztos, hogy akciófilm műfajú, talán inkább normál sci-fi/kalandfilmszerűség lehetett.

2. Finoman fogalmazva sem vagyok filmbuznyák. Az átlag Dome-látogatóhoz képest is kismiska vagyok ezen a téren, nemhogy a Crea és Dealer féle nagyágyúkhoz viszonyítva. Úgyhogy ezúton kérem, hogy szűkös tapasztalataimat/tudatlanságomat ne vágják a fejemhez, és ne tiporjanak a földbe, ha van ezen kívül még millió hasonló alkotás létezik
Egyszerűen csak gondoltam, megemlítem ezt a filmet, ha már az eszembe jutott, mint ellenpéldát a "támadják a Földet" jellegű alkotásokra.
Endure. In enduring, grow strong.
3895 levél
Válasz 10.11.13. 15:56 #18
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Nem, nem C&C volt. Egy évados volt, két idegen küzdött a saját fajtája ellen emberi alakban, és a végén elbuktak, mert a föld teljes ökológiáját átalakították - az emberiség teljesen kipusztult.

Az egyik "színész", nem jut eszembe a neve B- és Zs- kategóriás akciófilmekben játszott/játszik.

Szerk: Ááá, megvan, a címe Code name: Eternety, magyarul Idegenek.
8074 levél
Válasz 10.11.13. 15:32 #17
Gerry
Hat, biztosan remek otlet az idegenek szemszogebol bemutatni mindezt, de, hogy a nezo emocionalisan aligha fog tudni azonosulni azzal, mikor halomra gyilkoljak szegeny nepet, meg letepik a fejet, az hotzicher
Es igen, mint emlitettem, ez egy ilyen zsaner, kategoria. Az, hogy eppen krumplik, repak, urgilisztak vagy tripodok tamadnak, az alapkoncepcio szempontjabol vajmi kevesse erdekes


Zoldmergezoakarmit pl. a Command & Conquer szeriaban terjesztettek, pl, az is eleg volt tizensok evig
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
3895 levél
Válasz 10.11.13. 15:26 #16
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Retee, Gerry

Ott van Arthur C. Clarke "A gyermekkor vége" c. műve, még nem olvastam (tervbe van véve), egyik legjobban sikerült könyvének tartják. Egyébként a V sorozatok (a régi és az új) innen lopták az alapötletet szerintem.

Nem mondtam, hogy akciófilm, Arra utaltam, hogy az idegenek támadnak, az emberek legyőzik őket. A filmes történelem tömve van ilyen trash és B-filmekkel (egyszer olvastam erről egy írást, és volt olyan, hogy répaszörnyek támadtak ).

Én nagyon szeretnék már egy olyan filmet idegenes témában, amiben a mi tudásunkat és ismereteinket meghaladó okkal jönnek hozzánk és igáznak le. Persze ezt nem lehetne eladni az effektorgiára vágyó nézőközönségnek.

Pl. a filmbuzi ezen trailer postjánál volt egy remek felvetés, hogy az idegenek szemszögéből megmutatni az inváziót. Szerintem ez jó elgondolás és megközelítés.

Szerk.: Meg volt egy sorozat, aminek az utolsó része az volt, hogy a zöldmérgezőakármit az egész földön elterjesztették. Nem volt egy kimagasló sorozat, sem a történet, de voltak emlékeim szerint olyan alapelgondolások, amik a negatív vég ellenére felhasználhatók lennének.

Egyébként a The Event-től vártam valami előrelépést, de a harmadik rész után elkaszáltam.
1560 levél
Válasz 10.11.13. 14:52 #15
Retee
Ellenpéldának ott van ET, akit mondjuk kiskorom óta szeretnék agyonlőni, Spielberggel együtt.
8074 levél
Válasz 10.11.13. 14:46 #14
Gerry
Mar nem azert, de hogy lehet akciofilmet forgatni ugy, hogy nem lovik romma a Foldet az UFO-k? Az ertelmesebb celok marha unalmasak lehetnek, s ezen tematikaju filmekben igenis tamadjanak az ET-k, hulljanak az emberek, de aztan gyozzon a jo, meg a maganyos tudos, es Will Smith
Ertem en, mire gondolsz, de tortenetesen ez egy ilyen zsaner, ha masrol szolna, stilusaban is abszolut mas lenne. Az ufok igenis gonoszak, es tamadnak, punktum!

Reti: Es a Tamad a Mars?
An Oxford man walks around like he owns the place. A Cambridge man walks around like he doesn't care who owns the place.
1560 levél
Válasz 10.11.13. 14:38 #13
Retee
Azért ha belegondolsz, olyan film nem sok volt a Függetlenség napján kívül, amiben tényleg a csatát láthattuk. A Clover az más tészta, a Világok harcában a menekülést lehetett figyelni, a District meg teljesen más stílus.
3895 levél
Válasz 10.11.13. 10:29 #12
Juraviel.Ihuan.Bedvin
De azért annyi aláírható, hogy baromi idétlenül néz ki és nevetséges, ahogy felszívják az embereket?

Szerintem irdatlan nagy baromság lesz a Skyline, klisés szereplőkkel és történetelemekkel, de valahogy ez a film előzetese sem fogott meg.

Látványos - nagyon jó lenne már túllépni a gonosz idegenek rommá lőnek, de mi meg legyőzzük őket szabványos. Jó lenne, ha valami értelmesebb célja is lenne az idejövetelnek.

Persze ez csak magánvélemény.
12970 levél
Válasz 10.11.13. 10:12 #11
McCl@ne
Black Hawk Down vs. ID4 + az év trailere...
Mese nincs, kurvára várom, ami nem jelent semmit a minőségét illetően, de kurva jól bepromózták, az biztos.
Respect is not given. It's taken.
574 levél
Válasz 10.11.13. 10:04 #10
munszu
Jaaa jó , én arról gondoltam Világok harcára, hogy az embereket 'permetezték'[felporszívozós].
Amúgy megnéztem 2 trailert a skyline-ról, és azt kell mondjam ez sem tűnik rossz filmnek, főkép ez után a trailer után.
Nézzétek meg, nem csak 'felporszívózás' lesz benne :Skyline trailer2 egész jó!
32666 levél
Válasz 10.11.12. 21:48 #9
Creativ3Form
Hátaztán
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
11 levél
Válasz 10.11.12. 21:41 #8
KempachiZaraki
Kicsit Krájzisz szagú
3895 levél
Válasz 10.11.12. 18:13 #7
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Nem, nem a Világok harcáról beszéltem. Az nem felporszívózós volt.

Ez a film (Skyline) idén jön, és konkrétan az űrhajók felporszívózzák az embereket. Irdatlan nagy baromság lesz.

574 levél
Válasz 10.11.12. 13:14 #6
munszu
Az az ember fel porszívózós film igen is jó film lett(Világok Harca)...
Amúgy meg ha már ehhez hasonló témáról beszélünk, szerintem a legjobb ilyen és hasonló jellegű filmek: Világok Harca,District9,Cloverfield,és ezek után jöhet a Függetlenség napja...
Ha már idegenekről, és egyéb hasonló dolgokról beszélünk, bár a D9 nem ez a téma,de ha űrlényes témát nézzük ezek szerintem a legjobbak.
Amúgy csak nekem jött le egy kicsit, crysis 2 hangulat a filmből?
908 levél
Válasz 10.11.12. 13:13 #5
ShuleyvA
Mindenképpen várós. Amúgy nekem a Világok harca is bejött.
6676 levél
Válasz 10.11.12. 12:41 #4
GustyX
Ez nekem baromira bejött! Hogy most épp megint amerikaiak mentik meg a világot az alienektől, hát na... Tudjuk be annak, hogy Amerika nélkül nem lenne ilyen film .
Várós!
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
41 levél
Válasz 10.11.12. 11:56 #3
sheldon_c00per
uuu...

olvasom a cimet, na mondom megint lerohanjak amerikat, mar kezd uncsi lenni. olvasom a cikket, na mondom megint az ufok tamadnak, mar kezd uncsi lenni. aztan megnezem a trailert es tatva marad a szam de az a nagy baj, hogy mar nehezen hiszek ezeknek. emlekszem a Mosnters trailerre is, milyen kiralynak tunt a film, aztan megneztem... es inkabb nem kommentalom, hogy mekkora egy kalap fos lett XD
trollolollo
32666 levél
Válasz 10.11.12. 11:39 #2
Creativ3Form
Úhhh, ez most így nekem nagyon ütött...ezzel a zenével, meg a végén azzal a hangeffekttel...ááá...várom!
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
3895 levél
Válasz 10.11.12. 11:33 #1
Juraviel.Ihuan.Bedvin
Skyline idén, ez jövőre!

Nem hiszem, hogy nagyon lehetne újat mutatni az ilyen típusú filmekben, viszont ez egy fokkal jobban tűnik, mint az embereket felporszívózós. Komolyan, ez utóbbin nevettem.
766 levél
Válasz 10.11.12. 11:33
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Battle: Los Angeles - támadnak az idegenek (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.