Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Dark Souls képek (Hírek)

Dark Souls

Dark Souls
A legutóbbi Dark Souls cikkek, hírek
14264 levél
Válasz 11.07.14. 13:01 #3
balays82
Szerintem, ha több időm, és elég türelmem lesz, akkor én is folytatni fogom, mert egyébként az egész koncepció, illetve a játék világa is nagyon különleges. De ez nem az a játék, ami elé le lehet ülni egy fél órára, mert akkor kíméletlenül a földbe döngöl. Ha pedig sikerül valahogy belerázódni, akkor a későbbiekben azért a folytatás is tervbe lesz véve.
3336 levél
Válasz 11.07.13. 15:07 #2
Raistlin666
A Demon's Souls egy kegyetlenül nehéz játék az első 3-4 órában, amíg levetkőzi az ember a sok téves beidegződést amit mindenféle akció rpg gammákban felszedett.
Utána egyáltalán nem nehéz, sőt ha az ember a játék elég egyedi rendszerét és mechanizmusait is kiismeri akkor egyenesen könnyű! Minden ellenfélnek van gyenge pontja, amit ha kiismert az ember akkor könnyű a győzelem.

Emlékszem mikor először próbáltam a tutoriált akkor eléggé mérges lettem, hogy erre adtam a pénzemet. Azóta azt kell mondjam, hogy a Gran Turismo5 mellett ez a másik kedvencem PS3-ra.
A "folytatás" is kötelező lesz.

14264 levél
Válasz 11.07.13. 14:46 #1
balays82
Abból kiindulva, hogy a Demon's Souls mennyire kegyetlenül nehéz játék, illetve, hogy állítólag a Darks Souls még annál is nehezebb lesz, nem valószínű, hogy bele merek majd vágni. Pedig szebbnek és jobbnak tűnik, mint az első rész, de túl öreg vagyok én már ezekhez a játékokhoz.
766 levél
Válasz 11.07.13. 14:46
PC Dome
Ez a téma az alábbi cikkhez kapcsolódó hozzászólásokat tartalmazza:
Dark Souls képek (Hírek)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.