Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dark Souls képek

Sok új screenshottal gyarapodtunk.

2011.07.13. 11:05 | szerző: rootshaper | kategória: Játék

A Namco Bandai közzétett egy köteg képet, a From Software készülő játékáról, a Dark Soulsról. A játék egy akció RPG lesz, elméletileg, és kizárólag konzolokra fog megjelenni. Azok közül is PS3-ra és 360-ra, előreláthatólag október 7-én. ■

előző
következő
Dark Souls képek
Dark Souls képekDark Souls képekDark Souls képekDark Souls képekDark Souls képekDark Souls képekDark Souls képekDark Souls képekDark Souls képekDark Souls képekDark Souls képekDark Souls képekDark Souls képekDark Souls képekDark Souls képek
Dark Souls
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dark Souls

hozzászólások (3)

balays82
balays82 2011.07.13. 14:46
Abból kiindulva, hogy a Demon's Souls mennyire kegyetlenül nehéz játék, illetve, hogy állítólag a Darks Souls még annál is nehezebb lesz, nem valószínű, hogy bele merek majd vágni. Pedig szebbnek és jobbnak tűnik, mint az első rész, de túl öreg vagyok én már ezekhez a játékokhoz.:-)
Raistlin666
Raistlin666 2011.07.13. 15:07
A Demon's Souls egy kegyetlenül nehéz játék az első 3-4 órában, amíg levetkőzi az ember a sok téves beidegződést amit mindenféle akció rpg gammákban felszedett.
Utána egyáltalán nem nehéz, sőt ha az ember a játék elég egyedi rendszerét és mechanizmusait is kiismeri akkor egyenesen könnyű! Minden ellenfélnek van gyenge pontja, amit ha kiismert az ember akkor könnyű a győzelem.

Emlékszem mikor először próbáltam a tutoriált akkor eléggé mérges lettem, hogy erre adtam a pénzemet. Azóta azt kell mondjam, hogy a Gran Turismo5 mellett ez a másik kedvencem PS3-ra.
A "folytatás" is kötelező lesz.
balays82
balays82 2011.07.14. 13:01
Szerintem, ha több időm, és elég türelmem lesz, akkor én is folytatni fogom, mert egyébként az egész koncepció, illetve a játék világa is nagyon különleges. De ez nem az a játék, ami elé le lehet ülni egy fél órára, mert akkor kíméletlenül a földbe döngöl. Ha pedig sikerül valahogy belerázódni, akkor a későbbiekben azért a folytatás is tervbe lesz véve.
ajánlott olvasnivaló