Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Rövid és könnyű? Hosszú és k*rva nehéz? Vagy esetleg ideálsi? Avagy a jó játékok idejük és nehézségük szerint

28 levél
Válasz 01.06.20. 23:36 #5
Kánya
Hááát...pl ott van a RollerCoaster Tycoon(kedvencem..és szerintem még sokaknak az)...na avval aztán el lehet játszani!!!!És még1x hangsúlyozom a játék igen KIRÁLY!!!!!
1146 levél
Válasz 01.06.20. 21:53 #4
Warhawk
Az, hogy mennyi idő alatt visz végig egy járékot az ember, töb tényezőből áll. The Lord leírta, hogy egyrészt az ember fejlődik. Nemrég befejezetm olyan játékokat, amikkel régebben nagyon elakadtam. Másrészt vannak rövid játékok is. Ezeket persze, hogy percek alatt végig lehet vinni. De aztán vannak olyan játékok, amik bár könnyűek, mégis sokáig tartanak. Erre a legjobb példa a sokat emlegetett Black & White, hiszen pl. a harmadik pálya nem azért tart sokáig, mert iszonyat nehéz, hanem sokáig kell várni, amik az influnece elég nagy lesz.
De a hosszúság stílusfüggő is. Egy FPS-től ritkán lehet várni, hogy hetekig lekössön, és még élvezzem is. Ugyanakkor nagyon rossz az az RPG, amit egy héten belül visz végig az ember!
Szóval nem hiszem, hogy a játékok könnyebbek lennének, mint régebben, vagy legalábbis nem mind!
3488 levél
Válasz 01.06.20. 21:53 #3
jatfield
Akkor a Windows-reinstall a legjobb játék . Ma délután csak úgy elröppent az a 3-4 óra, amíg visszaállítottam mindent úgy, ahogy lennie kell .
181 levél
Válasz 01.06.20. 21:24 #2
Gid
Szerintem az a jó játék, aminél észre sem veszed az idő múlását, mert szórakoztat. Persze azért kell bele kihívás, kinek milyen szinten, anélkül elég monotonná tud válni a dolog és tényleg csak arra figyel az ember, hogy mikor van már vége (pl. cheat). Én egyáltalán nem bántam hogy annyi ideig tart a Baldurs Gate, és nagyon ritka az az FPS amit hard fokozat alatt viszek végig. Egyszerűen így élvezem legjobban a játékot (kihívást).
...
3553 levél
Válasz 01.06.20. 18:22 #1
The Lord
Hát igen, szerintem ezis megér egy topicot lassan. Most nem ojan dolgokat szeretném ha írnátok ide, mint pl.: a ki itt a gyengeképességű vagy mihez. Mostanában nemtom eldönteni az adventure, de más játéknál is, hogy én fejlődök vagy a game lesz egyre könnyebb. Ma a Road to India végigviteléhez 4 óra se kellett!! Ellentétben emléxem, hogy a Dracula - The Lost Sanctuaryvel vagy 2 hétig nyomultam. Szal mostanában nagyon könnyű játékokat készítenek - szerintem. De ellenben ottvan a Summoner. Ok, hogy nem vagyok otthon az RPG-kben, de azzal a game-el már vagy 2 hete nyomulok és épphogy tegnap elértem Ikaemost! Nemtom mennyi van abból hátra, de a haverom asszonnya sokat fogok még szenvedni vele. Hát nemtom. A MS Train Simulator nevű játékba is elég könnyen belejöttem. Szal én fejlődök vagy a játékok lesznek könnyebbek?
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.