Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Startopia

1592 levél
Válasz 01.07.23. 19:08 #4
imq
Hát az igazat megvallva 2X végigcsináltam a tutorial összes fejezetét...de azt kell mondanom távol áll tőlem ez a játék. Sebaj itt az Emperor!
Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaftausstellung még szebb.
1146 levél
Válasz 01.07.23. 18:19 #3
Warhawk
Bizony, bizony, nagyon király lett! Mondjuk a Biodeckről annyit, hogy az első azt használó küldetést kapásból vagy háromszor ujra kellett kezdenem, mert egyszerűen nem tudtam kitenyészteni a megfelelő növényt (ahhoz meg túl lusta voltam, hogy megnézzem a növény tulajdonságánál, hogy milyen éghajlatot szeret... ). A másik rész, ahol elakadtam (és még most is el vagyok akadva), az az első harcos rész (illetve a második, ahol két kompetitorral kell küzdeni). Hiába, a harc nem nekem való, maradok inkább a Sandboxnál, és a csendes kis építgetésnél...
5710 levél
Válasz 01.07.23. 16:18 #2
Dino
Volt már egy ugyanilyen nevű téma, de most már mindegy...

Szerintem ne add fel, nagyon jó játék lett a Startopia. Szombaton installáltam fel, azóta minden szabadidőmben azzal játszom, késő éjjelig. A kezelés véleményem szerint nem bonyolult, és a tutorial jól megmutat mindent, a kézikönyvbe nem is néztem bele, mert nem volt rá szükség. (Illetve egy-két infót néztem volna belőle, leginkább egy építhető dolgokat összefoglaló részre lett volna szükség, de ez sajnos nincs benne...)
A Biodecktől ne ijedj meg, azzal 5-6 küldetésen keresztül úgyse kell foglalkozni. Építkezni egyszerű, a kereskedés is simán fog menni, szóval próbálkozz még, mert érdemes.
Egyedül a munkások felfogadása lehetne egyszerűbb, de az se vészes.
1592 levél
Válasz 01.06.29. 19:28 #1
imq
Nekem mármegvan,és szerintem túl lett bonyolítva.Egy biztos,2x csináltam meg a tutorialt és ezután már elegem is lett az egész gammából.
Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaftausstellung még szebb.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.