Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Újabb Assassins's Creed IV: Black Flag részletek [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Újabb Assassins's Creed IV: Black Flag részletek
A Ubisoft nyolc stúdiója dolgozik a kalózos játékon.

Assassin's Creed IV: Black Flag

528 levél
Válasz 13.03.06. 21:28 #4
Yourmom
En azt olvastam, hogy miutan Desmond elvegzi a dolgat az Abstergo fo epuletben, Abstergo publikalni fogja az Animust, igy atlag mindenapi emberek is tudjak majd hasznalni, szorakozasra. Ubisoft meg azt mondta hogy sajnaljak hogy nem dolgozhatnak mar Nolan North (Desmond hangjaert felelos) al tobbet, szoval gondolom nem lesz benne egyaltalan.
"It’s a shame to see Nolan North miss out on work, but there’ll be no Desmond Miles in ACIV. If you’re one of many who would prefer to see Assassin’s Creed drop the present day frame narrative altogether, however, you’re going to be disappointed, especially since you’re about to personally star in it.

ACIV’s framing device is “a continuation [of the previous present day story],” Jean explains, “but our fictitious world has now merged with the real world, and we want you to part of the AC universe.” The set up was hinted at during ACIII’s post-credits gameplay: evil Templar front Abstergo has opened up an entertainment division, and you’re an employee for the company testing one of their Animus-inspired devices."
Ez az egesz "resze leszel az AC univerzumban" fajta mondatok nekem azt suttogjak hogy, lehet majd te testre szabhatod a sajat karaktered, vagy nem tudom.
14264 levél
Válasz 13.03.06. 12:32 #3
balays82
Értem, így azért már tisztább a dolog.

Az pedig, hogy Desmond nem lesz főszerepben a negyedik részben, azért tűnt eddig is egyértelműnek, mert már korábban elmondták, hogy a harmadik résszel lezárják az ő történetét, ennek megfelelően minden jel arra mutat, hogy az AC III végén
SPOILER
Desmond meg is halt.

Meg ugye annyi már korábban is elhangzott, hogy most maga a játékos lesz, aki Desmondhoz hasonlóan átéli majd a múltbéli eseményeket. De ez tulajdonképpen akkor egy hivatalos megerősítésként is felfogható a Ubisoft részéről.
5502 levél
Válasz 13.03.06. 12:24 #2
Dino
balays82: Felvetésedre újraolvastam a forrást, valamit félreértelmeztem, így most kicsit pontosítottam, az AC3-ra utalást kihagytam (valahonnan tévesen odakeveredhetett az agyamban ez a félmondat). Viszont az tény marad, hogy a jelenlegi infók alapján nem lesz főszerepben Desmond az AC4-ben.
14264 levél
Válasz 13.03.06. 12:19 #1
balays82
"Bár a sorozat elején valójában Desmond volt a főszereplő, az Assassins's Creed 3-hoz hasonlóan ezúttal sem kap kiemelt szerepet, fontos hivatkozások azonban természetesen lesznek rá a játékban."

Nem igazán értem ezt a mondatot, vagyis azt, hogy mire akart célozni a Ubisoft. Egyrészt Desmond szerepe éppen az AC III esetében volt a legnagyobb, másrészt meg elég furcsa kijelentés, hogy a negyedik részben sem lesz kiemelt szerepe. Még jó, hogy nem lesz, az lenne a furcsa, ha egyáltalán bármiféle szerepe lenne. Vagy mégsem?

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.