Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Készülőben a Baldur's Gate II: Enhanced Edition [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Készülőben a Baldur's Gate II: Enhanced Edition
Az első rész felújítása után a Beamdog csapata a másodikat is kezelésbe veszi.

Baldur's Gate II: Enhanced Edition

401 levél
Válasz 13.05.27. 16:49 #3
Zoo_Lee
A széria nekem eddig kimaradt, és az Enchanced Edition-ről nem is hallottam túl sok jót, ellenben GoG-on fent van a teljes franchise, és az elmúlt félévben kétszer is volt olyan megaakció, hogy 4-5000 forint körül passzolták extrákkal megpakolva, Win7 kompatibilitással az összes részt (Baldur's Gate I-II Complete, Icewind Dale I-II, Neverwinter Nights Diamond Ed. ...) de sajnos egyszer sem volt feltöltve a számlám, amit játékvásárlásra használok. Ha nyáron is lesz a télihez hasonló GoG-sale (valami tuti lesz) biztos be fogom szerezni őket végre.
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.
4353 levél
Válasz 13.05.27. 10:22 #2
gothmog
A ToB kiegészítőben anno szerintem normálisan lezárták a sorozatot. Nem lenne értelme már Baldur's Gate 3-nak, hacsak teljesen más karakterrel és történettel nem. De akkor pedig fusson inkább más címen.

Ellenben olyan játékok, amelyek a a BG sorozat "szellemi örökségét" ápolják vagy folytatják, nos, olyanok valóban jöhetnének. (A Project Eternity pl. remélhetőleg ilyen lesz)
Endure. In enduring, grow strong.
4768 levél
Válasz 13.05.27. 10:08 #1
Christoph
Minden idők legjobb játéka számomra, ez tényleg megunhatatlan. Nem tudom, hogy a grafika javítására mennyire van szükség, mert a típuson belül kellően részletes, nem elnagyolt. Az első rész esetében indokoltabb volt a javítgatás.
A 350 ezer sor nem tűnik egyáltalán kevésnek, remélem ezen lesz a hangsúly. A végén még egyszer megéljük a 3-at is. Nem hiszem el, hogy ne lenne rá igény

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.