Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készülőben a Baldur's Gate II: Enhanced Edition

Az első rész felújítása után a Beamdog csapata a másodikat is kezelésbe veszi.

2013.05.26. 13:39 | Fade | kategória: Játék

A Beamdog fejlesztői nem voltak tétlenek az előző rész felújított verziójának megjelenése óta sem, titokban nekiláttak a Baldur's Gate II: Enhanced Edition elkészítésének is. Egészen eddig csendben tették a dolgukat, ám a minap elhintettek némi információmorzsát.
"Jelenleg is dolgozunk a Baldur's Gate II: Enhanced Editionnel, és jól haladunk. Phil (a vezető dizájnerünk) említette nekem, hogy több mint 350 ezer sornyi új tartalomra számíthatnak játékosaink. Ez főleg sztori és extra küldetések képében fog megjelenni az alapjáték, valamint a Throne of Bhaal kiegészítőben. Szeretnénk majd DLC-ket is készíteni a játékhoz, de még csak tervben vannak, így erről nem tudok semmit mondani." - nyilatkozta Trent Oster a Beamdog elnöke. ■

Baldur's Gate II: Enhanced Edition
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Baldur's Gate II: Enhanced Edition

hozzászólások (3)

Christoph
Christoph 2013.05.27. 10:08
Minden idők legjobb játéka számomra, ez tényleg megunhatatlan. Nem tudom, hogy a grafika javítására mennyire van szükség, mert a típuson belül kellően részletes, nem elnagyolt. Az első rész esetében indokoltabb volt a javítgatás.
A 350 ezer sor nem tűnik egyáltalán kevésnek, remélem ezen lesz a hangsúly. A végén még egyszer megéljük a 3-at is. :) Nem hiszem el, hogy ne lenne rá igény
gothmog
gothmog 2013.05.27. 10:22
A ToB kiegészítőben anno szerintem normálisan lezárták a sorozatot. Nem lenne értelme már Baldur's Gate 3-nak, hacsak teljesen más karakterrel és történettel nem. De akkor pedig fusson inkább más címen.

Ellenben olyan játékok, amelyek a a BG sorozat "szellemi örökségét" ápolják vagy folytatják, nos, olyanok valóban jöhetnének. (A Project Eternity pl. remélhetőleg ilyen lesz)
Zoo_Lee
Zoo_Lee 2013.05.27. 16:49
A széria nekem eddig kimaradt, és az Enchanced Edition-ről nem is hallottam túl sok jót, ellenben GoG-on fent van a teljes franchise, és az elmúlt félévben kétszer is volt olyan megaakció, hogy 4-5000 forint körül passzolták extrákkal megpakolva, Win7 kompatibilitással az összes részt (Baldur's Gate I-II Complete, Icewind Dale I-II, Neverwinter Nights Diamond Ed. ...) de sajnos egyszer sem volt feltöltve a számlám, amit játékvásárlásra használok. Ha nyáron is lesz a télihez hasonló GoG-sale (valami tuti lesz) biztos be fogom szerezni őket végre.
ajánlott olvasnivaló