Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» GaMeZ a TVben

683 levél
Válasz 01.10.31. 18:31 #4
faba3
És a gigabyte a sateliten???
Óvakodj a türelmes ember haragjától. (John Dryden)
12750 levél
Válasz 01.10.31. 18:13 #3
okoska3000
A MiniMax csatornán este MusicMac van, 11-kor meg valami játékbemutatós, csak baró rövid. Azt se tudom, minden nap van-e, de elég sokat ismétlik magukat...

A semminél job...
2580 levél
Válasz 01.10.31. 14:56 #2
AriAmi
.oOnosztalgiabájariamiOo.

Ahhoz képest, hogy érdekes topic, senkit sem érdekel. Engem viszont igen!

Először is a reklámok: na, ezek általában rulezek! Szép kis Tomb Raider reklámfilm-gyűjteményem van! Kár, hogy M.o.-n nem nyomatnak ilyesmiket.

A második pedig már egy fokkal komolyabb téma, a gémcsatik: na, ezek aztán úgy szarok,ahogy vannak, gondolom, nemcsak M.o.-n! 3-4 éves játékokról dumálnak ezek! A múltkor pölö a Railroad Tycoon-ról volt szó, asszittem, ott leszek öngyilkos! Ráadásul semmi újat nem mondanak, csak annyit hogy "3D-s játék", és egyéb faszságokat.
486 levél
Válasz 01.07.09. 01:16 #1
Bercee
Hi!

Ez itt egy érdekes téma.Gondolom ti is tapasztaltátok, hogy külföldön nagyon komoly szerepet tölt be a PC-s ill. más játék a TV-ben.Pl.:Amikor megjelenő félben volt a Diablo2 kiegészítője, tucatnyi TV reklámot (!) töltöttem le, legtöbb német.Reklámozzák a Tv-ben waz.Nekem nincs semmilyen HBO meg ilyen bizbaz, de gondolom ott se mennek ilyenek.Gamone, na ezt hagyjuk, nevetséges.FixTV, ennek már sajnos sok köze nincs a PC-hez, az van benne, de nem veszik komolyan (nem is kell, de azért ennyire....), és LAMA-nak van.Mi a véleményetek?
Ha kilépek a sötétből,és meglátod a szemem,annyit mondassz nekem:kegyelem!De sohasem!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.