Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Döbbenetesen kevés fogyott a PC-s Crysis 3-ból [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Döbbenetesen kevés fogyott a PC-s Crysis 3-ból
Legalábbis Németországban, ahol alig 100 000 példány talált gazdára.

Crysis 3

Crysis 3
A legutóbbi Crysis 3 cikkek, hírek
342 levél
Válasz 14.01.02. 08:10 #31
harras125
A végefelé beszorultam a grafikába egy szikla meg egy idegen nemt'ommi közé, nem tudtam kijönni. Vissza kellett töltenem. 1998-ban ez előfordult párszor az akkori játékokkal, de 2013-ban ez vérciki.
Öreg vagyok ehhez a sok játékhoz, abba kéne hagyni
342 levél
Válasz 13.12.31. 10:46 #30
harras125
Kétharmadánál tartok nagyjából.
Most néztem szét az értékelések között. Szerintem annak van igaza aki azt mondja, erről a játékról sokat fognak beszélni a grafika miatt, illetve sokan fognak hivatkozni rá. De csak ezért. Az a véleményem hogy egy játéknál a grafika nem cél hanem eszköz. Arra hogy ha jó a játék filozófiája, magával ragadó, akkor azt egy kiváló grafika tudja száz százalékban átadni. De ha nem igazán elvarázsolóak az alapötletek, a filozófia akkor hiába tökéletes a grafika. Nem véletlen, hogy sok technikailag nem igazán jó játék lett sikeres. Elhiszem hogy vannak szakavatott játékosok akik az élsimításra, lámpafényre meg hasonlókra buknak, ez az ő örömük, másnak meg más. Ennek a játéknak főleg a 2. és 3. részéből nekem hiányzik a spiritusz. Mintha egy plázacicát beöltöztettek volna a legdrágább ruhákba. Szép, szép, de nem játszanék vele újra....
Öreg vagyok ehhez a sok játékhoz, abba kéne hagyni
16359 levél
Válasz 13.12.17. 19:52 #29
ufodani
Már vártam, h ki fog előbb besértődni ha kap egy tockos szerűséget

Persze, érvek-ellenérvek, szubjektumok ütköztetése és ez rendben is van. Ahogy látom, senkit nem fogott meg úgy álltalában pont a kreativitás hiánya(így is van), és többek között a gyenge sztori miatt.
A 3. nekem sem jött be, pedig szeretem Robin Hood történeteit.. Mert mi is van nagy álltalánosságban a 3.ban? RHood-ból pill alatt váltok bálnapénisz méretű mordályra és vissza, meghintve Rambo klisékkel és a nanokezeslábas fejlesztgetéseivel. Pont. Én azt mondom, ha vki kedveli a sci-fi-t, az egyszer biztos végigtolja, ahogy én is. Többször nem fogom az is biztos és ebben benne is van a bírálatom.
Meggyőződésem, h a ~10-15-ös korosztályt fel kellett mosni a gyönyörtől való beájjulásból. Akik már túl vannak pölö az alant is említett játékokon, szóval nekik nem jön be az érthető, álltalatok is említett okok miatt.

Olyan mint egy műköröm a puhatestűeknek. Felpakoltatják nem ócsóért és húú de csudi, gyönyörű a színe/mintája és hogy csillog wow! Fent van 1 hétig, elkezd töredezni, a kezdeti lendület alábbhagy és már talán meg is bánta, h megvette, pedig sokat várt tőle mert volt pár hasonló styl már rajta, de ismét csalódnia kellett. A többség így élte át.
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
2918 levél
Válasz 13.12.17. 17:43 #28
RAI*DEN
Köszönöm az "építő jellegű" kommentet, bár ha őszinte vagyok, rohadtul nem tud meghatni . Egy szó mint száz, nekem nem jött be, és nem fogok itt kardoskodni mellette, hogy az én ízlésemnek miért szar. A korábban említett címeken kívül idehozhatnám akár a Bioshockot, a Bioshock Infinite-et(a kettőt nem véletlenül hagytam ki), a Half Life akármelyik részét, mindegyik maradandó alkotás a maga nemében valamiért. De ha már nyitott világú dzsungeles játékra áhítozik a nép, ott a Far Cry 3, ami bár nem tökéletes, de a témából a lehető legtöbbet hozta ki, nagyon ügyesen.

Személyes reakció: Ezért a kommentért tökéletesen felesleges volt benézned ide, ellenben ha van ellenvéleményed azt szívesen meghallgatnám, hogy legalább megbizonyosodjak róla, hogy nem csak egy 10 éves szintjén leledzel, aki próbál vicces lenni egy szarkasztikusnak szánt válaszüzenettel. BTW elismerem, hogy túl sokat használtam a hangulat szót, de teljesen biztos vagyok benne, hogy te magad is szoktál olykor sietős ütemben írni ami miatt kiveszik a mondanivalód lényege.
551 levél
Válasz 13.12.17. 15:23 #27
Slyder
Az 1. rész jó volt annak aminek szánták. A 2. gyúrt valami történetet hozzá, de a 3. egy lelketlen alkotás. "Not just New York..." "They built everywhere" "EVERYWHERE". De úgy tűnik csak NEW YORK létezik ebben a játékban, pedig Oroszország tundrái és Afrika sivatagos területeit is betehették volna. Mint egy nagyobb hadjárat a Cetek ellen, vagy valami... A cryteknél tudnak programozni, de nem tudják hogyan kell jó játékot csinálni.
16359 levél
Válasz 13.12.17. 14:08 #26
ufodani
+1
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
1633 levél
Válasz 13.12.17. 09:48 #25
-T0ng-
Azt hiszem a Crysis az a játék, amin éveket lehetne vitatkozni, de legalább is fórumoldalakat biztos. Egyfelől mindenki a Far Cry törvényes utódaként tekintett rá, és valljuk be jogosan, hisz ott volt a trópusi sziget, a csillogó grafika...de amíg a tényleges Far Cry sorozat igyekezett átlépni a techdemo határát (még akkor is, ha az Ubi nagyon villogott a Dunia engine-nel) a Crysis összes része megmaradt annál, hogy egy atomerőművet igénylő monstre engine mellé pakoltak némi történetet és kész.

Mikor az első résszel játszotta, egyszerűen nem értettem még ha a történetet is figyeltem, hogy hogyan vagy miért kell egyik helyről a másikba mennem. Egyszerűen csak juss el A-ból B-be, ott kapsz egy falat történetet, aztán küzd végig magad. És sehol nem volt egy centi igazi szabadság sem még akkor sem, ha ott volt az hatalmas sziget.

A 2. rész nagyon tetszett. A romosodó New York páratlan volt, főleg a rész mikor az egész útszakasz összecsúszik és a porfelhőbe kell menni. Itt már legalább elhagyták a célt, hogy hatalmas nyílt világnak állítsák be az egészet, és adtak hozzá egy fokkal élvezhetőbb történetet....egy fokkal.

A 3. részt még ki se mertem próbálni és őszintén, az első két rész tekintetében nem is tervezem, mert egyszerűen nem érzem, vagy értem hogy lenne benne bár mi ami miatt vonzania kéne.
5033 levél
Válasz 13.12.17. 09:38 #24
Gump
10345 levél
Válasz 13.12.17. 09:04 #23
MattMatthew
Már régen rossz ha valakinél már rég rossz ha a Crysis valakinél jó játék.

A hangulat hiányát már párszor leírtad. Nekem elsőre nem sikerült felfognom, de így, hogy sokszor elismételted, ugyan azokkal a szavakkal már értem, hogy mire gondolsz. Valószínűleg a többiek is...
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
6676 levél
Válasz 13.12.17. 08:56 #22
GustyX
Mindenki ezt dicséri. Mikor elkezdtem, 10-ből 11 ember Delta fokozatot javasolt.
De mazochista kocka koromon már túl vagyok, így maradtam a mediumnál.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
621 levél
Válasz 13.12.17. 08:53 #21
SwitcX88
A legnagyobb gond a játék támogatásával volt, egy-két hibát foltoztak és otthagyták az adott részt. A kettőnek a multijába beleöltem 20-40 órát, ha normálisan foglalkoztak volna vele, bőven verte volna a CoD részeket is.
827 levél
Válasz 13.12.17. 08:29 #20
_Sun_
Azért olyan dzsungelharcot, mint Crysisban volt delta fokozaton, mai napig nem láttam játékban. De ez is magáért beszél. Az hogy te ennyire ki nem állhatod, az magánvélemény, de a játék se jobb se rosszabb nem lesz tőle.
Gaming is about killing time, not killing people
3084 levél
Válasz 13.12.17. 08:28 #19
gregmerch
A Crysis nekem személy szerint sosem jött be, de mindig elismertem a teljesítményét. Pc-n valóban sokkal inkább tech-demo jellege volt mindig, miután az aktuális csúcs gépparkon is döcögött időnként. Ez valóban karcsú érv egy játék kiválósága mellett, de mindenesetre a gyönyörű megvalósítás is hozzájárul egy program sikeréhez. A sorozat hangulata engem sem kapott el soha, de ettől az még lehet mások nagy kedvence. Azon, hogy kinek mi a szép, és a jó kár vitatkozni, hiszen az totál szubjektív megítélés alapján alakul ki. Nekem pl., ha már shooter, sokkal inkább egy Metro, vagy egy Bioshock, mint pl. egy Crysis, egy Far Cry, vagy egy BF/CoD/MoH. Másnak meg más.

A cikkre is reagálva: tényleg fura a dolog, főleg, hogy hazai termékről van szó. Nem tudom, ebben mennyire van része a híresen erős német cenzúrának, a "demo verzióknak", vagy az erős gépigénynek, de elég karcsú a mutató. Kíváncsi lennék, hogy teljesített a játék a világ többi részén...
i7-6850K, Gigabyte X99-Ultra Gaming G1, 2x32GB DDR4/2400, Gigabyte GTX 1080 8GB GDDR5X 2xSLI; i7-4790, Asus Maximus VI Gene, 2x8GB DDR3/1600, Asus Strix GTX 1070 8GB GDDR5; XB, PS, ND, MOB
2918 levél
Válasz 13.12.17. 02:34 #18
RAI*DEN
Már rég rossz ha a Crysis valakinél jó játék. Lehet, hogy valakinek bejön, de már akkor is bőven volt olyan cím ami oda meg vissza verte hangulatban. Grafika meg önmagában szart sem ér, ha nincs a játékban fél grammnyi hangulat se. Ha minden játék hangulatilag Crysis szintű lenne, szerintem a videojátékok mint hobbi totális mértékben hiányozna az érdeklődési körömből. Ha már bejárható terület, akkor Borderlands 1-2 az FPS műfajon belül, fejlődő karakterrel hülyére veri a Crysist bármilyen szempontból(kivétel grafika, de ugye a BL1-2-nek nem is az a célja, hogy techdemo legyen), vagy mondhatnék egy csőjátékot is a Bulletstorm személyében, ami olyan szinten ontja magából a hangulatot, és olyan szinten élvezetes, hogy a Crytek által eddig összes kiadott játék összesen tized annyit sem tud összeköhögni, mint a Bulletstorm egymaga. Jöhetsz itt nekem a fizikával, a csúcsgrafikával, rombolható környezettel és a többi parasztvakítással, ha egyszerűen a produktum mögött nincs egy szemernyi lélek sem...
2 levél
Válasz 13.12.17. 01:11 #17
Kaito
Hát szerintem te rosszúl látod a dolgot: A Crysis első része igen is jó játék (volt) (nég ha nem is a legjobb). Tucat FPS -nek semmiképp nem nevezném, mert talán a mai napig a legszebb grafikájú FPS játék, viszonylag nagy bejárható területtel, rombolható környezettel, vezethető járművekkel, jó fizikával és közepes storyval. Ez meglett spékelve nano-ruha képességekkel. A mai -igazi- tucat FPS -ek fele ennyit sem nyújtanak mégsem fikázza öket senki...
16295 levél
Válasz 13.12.16. 12:25 #16
david139
Hát ez pont az a játék, amit még letölteni sem fogok
Az első nem volt rossz, de jó sem, végig vinni nem tudtam, talán 70%-nál jártam. Kíváncsi lettem volna, hogy, hogy hogyan alakul a sztori, de nem vitt rá a lélek, hogy elindítsam.

A 2. résszel közel 20 percet játszottam, elég is volt.
Az optimalizálással szerintem nincs baj, az én kis laptopkámon igen szépen futottak, ennél rondább játékok meg se szokták közelíteni.

A Crysis 2 1600x900ban high-on hozta za 50 fps-t. Az AC4 800x600-ban () minimum grafikával (kb. úgy néz ilyenkor ki, mint az ezer éves Aladin játék) mindössze 25 kerek fps-t produkál, így én teljesen elégedett vagyok a Crytek optimalizálásával.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
10345 levél
Válasz 13.12.16. 11:58 #15
MattMatthew
Szerintem jó volt az első Crysis, aztán egyre rosszabbak lettel. Crysis2-ből az egyetlen pozitívum Hans Zimmer volt, de behozták ezt a gyökér képességfejlesztést, amit harmadikban foyltattak. Abból az íj volt a pozitívum, ami mókás volt. Ezzel együtt mindegyik tisztességes fps volt, az első meg kifejezetten jó!
Azon persze nem tudtam túltenni magamat, hogy kiírták Nomadot és Helenát.

Bulletstorm az nagyon elszállt és nagyon epic és nagyon király meg minden! Azt mondjuk megértem ha vki szerint Crysis folytatás helyett azt kellett volna folytatni.


Amit írtatok az tényleg igaz, hogy mintha elcsúsztak volna az értékelések a 10-es felé, és nagyon a fölső negyedben tömörülnek a játékok.
"There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not."
9102 levél
Válasz 13.12.16. 10:50 #14
davkar9
Ugyan már, jó volt az az első rész! A történet a maga film+-os hangulatával egész tűrhető volt, a képességekkel el lehetett szórakozni, a helyben fegyveralakítás pedig elég egyedi megoldás (legalábbis most nem jut eszembe más játék amiben ugyanezt csináljuk). Warhead egy 0,5. epizód, nekem tetszett az ugyanaz, de a sziget másik részén felállás.

A 2. rész sajnos a konzolok miatt lett lebutítva (játékmenet, szabadság, miegymás) és csak az ilyen GustyX féléknek (no offense, ő már csak ilyen, így kell szeretni) jött be igazán. Multi béta valamennyire nekem is tetszett, póverszuitos kólofduty némi ballisztikával, emiatt ment a kosárba, persze 2. héten már bántam a vételt. Crysis 3 pedig ugyanaz mint a 2, viszont mivel már a 2 is kuka ezért nem le(hete)tt egy "újabb Warhead". 1-2kért majd elgondolkodom rajta, leginkább csak azért mert 3 rész már ott figyel a polcon.
Simple. Eternal. Beige.
1633 levél
Válasz 13.12.16. 10:48 #13
-T0ng-
A Crysis a maga nemében jó, de nem több annál, mint ami: Egy kicsit jobban sikerült techdemo.

Annak készült az első rész is, a második is és a harmadik és erről szólt, de nem kell messze menni, hogy igazoljuk ezt a tényt, mert a Far Cry első része is egy techdemo-ból nőtte ki magát, és az értékelések és a videók alapján a Ryse se több.

Nem azt mondom, hogy a játék történetébe nem lett érdekes, izgalmas...de én az első és a második rész esetében is azt éreztem, hogy jóval többet lehetett volna a témából kihozni.
1678 levél
Válasz 13.12.16. 09:28 #12
GeryG
Persze, nem célzás volt, a mondást pedig az ingről nyilván ismered. Én általában véve érzem úgy, hogy divat lett szidni a játékot, holott valójában semmivel sem nyújt többet nála a CoD vagy a BF4 kampánya (ami nekem mondjuk tetszett valamiért...). Azokat mégsem szidják, bár valószínű, emögött ott van az is, hogy a játékosok 99%-a ki sem próbálja, azonnal nyomul multizni (a C2 multiját egész sokat toltam anno, nem volt annyira rossz, míg a C3-ban voltak használható ötletek, de kevés volt a játékos és sok volt a hiba).
A Bulletstorm az utóbbi évek egyik legjobb árkád FPS-e volt, mégis furcsa módon azt is inkább kritizálták, hogy öncélú és hasonlók. Én mondjuk a tesztemben agyon ajnároztam.
2918 levél
Válasz 13.12.16. 00:59 #11
RAI*DEN
+1: A Crysisnak nem az a legnagyobb baja, hogy tucatlövölde, hanem az, hogy minden létező téren nélkülözi a kreativitást...
2011 levél
Válasz 13.12.16. 00:20 #10
Corvus5
Nézd akkoriban meg divat volt isteníteni. Mindenki összevissza ömlengett, hogy mennyire fantasztikus a játék. Ehhez képest, amikor elkezdtem vele játszani akartatlanul is kicsúszott az a mondat a számon, hogy "Dehát ez egy sz..!" Viszont neten meg ha vki vmi apróságot negatívumként fel mert hozni, akkor azt szétoltották egy pillanat alatt, mert húúú a krizisz mekkora istencsászárszuper játék. Szerintem annyi történt, hogy a "vérpistikék" más kedvenc játékot találtak azóta, így már nem érdekük védeni az akkori masinájuk techdemóját.
2918 levél
Válasz 13.12.16. 00:18 #9
RAI*DEN
Nekem az utóbbi évekből a Bulletstorm volt az ami ha nem is új elemet hozott, de a régi FPS-ek hangulatát hozta (amolyan Quake 3 szerű pörgő stílusban). Nekem nagyon átjött, és csodálkozom, hogy alig vették. Nem volt egy fene nagy története, de azt legalább úgy adagolta, hogy azért tudta érdekelni az embert, nem úgy mint akármelyik Crysis. Na meg piszokmód élvezetes volt, ha az ember egyszer nekiült, biztosan órákhosszát nyúzta.
6676 levél
Válasz 13.12.16. 00:12 #8
GustyX
Én érzem picit ellentmondásosnak, hogy a Crysis egy unalmas tucatlövölde, de mégis jó lenne egy új fajta FPS, ami mégsem tucatlövölde.
Pedig Crysis-ban nem egy csőben haladtunk, tele scriptelt eseményekkel, kacsavadászattal.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
6676 levél
Válasz 13.12.16. 00:08 #7
GustyX
Első részt nem szerettem, második viszont kifejezetten tetszett, harmadikat pedig be akarom szerezni, érdekel.
Sokkal jobban bejött a Crysis 2 egyszerűbb felépítése, mint az első rész felesleges bonyolítása (tűnjön ki a tömegből, bár akkor még nem volt divat a CoD és másolása).

GeryG: mivel a többi hatalmas fanbázissal rendelkezik (vérpistikék), akik tudják mire számítsanak, arra amit szeretnek az adott játékban, míg egy Crysisnál sokakat "megvett" a hype (manapság trendivé váltan fogalmazva), nem azt kapták és természetes, hogy fikázzák. Nagyobb arányban vannak a kritizálók a Crysis esetében, mint pl. egy CoD-nál.

Amúgy egy FPS-től mit vártok, hogy ne csupán egy tucatlövölde legyen?
Meg mik lennének azok (az éves EA vs. Activision duókon felül) a tucatlövöldék?
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
2918 levél
Válasz 13.12.15. 23:54 #6
RAI*DEN
Félreértés ne essék kedves GeryG, de én még véletlenül sem divatból fikázom, vagy éppen nem szeretem ezt a szériát, vagy magát a Cryteket. Anno nagyon szépen promózták a Crysis első részét, meg is vettek kilóra, olyan szinten, hogy beruháztam a limited editionbe. Ha már a játék szar, legalább ez a limited edition fémtokosan elég szép. Visszatérve a lényegre, szóval megvettem, még csak a csalódás gondolata sem volt ott a levegőben amíg ki nem próbáltam a játékot és nem húztam le benne 1-2 órát hirtelenjében, hiába az átlag 8/10-es értékelések.

Legelső dolog ami feltűnt(ugye ekkortájt volt csúcskártya az nVidia 8800GT-je)az az volt, hogy irritálóan eszméletlenül kibebaszottul optimalizálatlan volt a játék, meg ugye ekkor születtek meg azok a mondatok, hogy még egy darabig nem is lesz olyan gép ami teljes pompájában futtatni tudja a címet, de hát a látvány nálam az utolsó szempontok között van, szóval ezen túltettem magam egyszerűen, de ami a játékélményt illeti, hát az minden kritikát alulmúl. Ha valaki mondja, hogy egy játék ilyen roppantmód unalmas tud lenni, arcon röhögöm, főleg ha a Crysis-t hozza fel példaként(persze azelőtt, hogy kipróbáltam). Nekem a Crysis volt a tanulópénz, arra a mondásra, hogy: "Nem mind arany, ami fénylik", ez pedig a Crysisra ugye hatványozottan igaz.

Személyes megjegyzés: Az értékelésekre visszatérve, sokkal szőrösszívűbb lennék a játékoknál, mert már jóideje bevált tendencia, hogy a közepes játékok megkapják a 7-8-as értékelésüket mikor jó ha 4-5-öt érdemelnének legjobb esetben. Manapság az összes kritikus vajszívű, már csak 1-2 keménytökű kollega lelhető fel az iparban. Ennek köszönhető, hogy csak egy véletlen folytán próbáltam ki az XCom: Enemy Unknown című játékot csak az idén, mert 8-as körüli értékeléseket kapott, holott egy kibaszottul jó játék, de ezt talán a legtöbb embernek nem is kell magyarázni. A Crysis meg már a maga idejében is max egy 6-ost érdemelt, mert a látványon kívül semmi extra nem volt benne.
1678 levél
Válasz 13.12.15. 23:34 #5
GeryG
Sokan szidják, nem is vitatkozom azzal, hogy zéró egyediség van benne. De valahogy mindig is olyan érzésem volt a Crysis sorozattal kapcsolatban, hogy egyfajta divattá vált nem szeretni. A piac hemzseg az unalmasnál unalmasabb tucat FPS-ektől, mégis valahogy azokat tized ennyire se fikázzák az emberek. Megaztán... szerintem a CryTek soha nem is akart innovatív lenni. Kezdettől fogva az volt a céljuk, hogy a látvány terén eggyel magasabbra tegyék a lécet. És azzal már nehéz vitatkozni, hogy ebben ne lennének jók. Persze pont ezért lenne sokkal érdekesebb a dolog, ha csak fele annyi kreatív vágyuk lenne mint mondjuk egy Quantic Dreamnek...
32667 levél
Válasz 13.12.15. 23:23 #4
Creativ3Form
Bevallom, én ott az első felét untam nagyon de nagyon. Nekem akkor kezdett picit beindulni és érdekessé válni, amikor bejöttek a képbe az idegenek. Viszont addigra már annyira untam, hogy nem játszottam már vele sokáig.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
14264 levél
Válasz 13.12.15. 23:11 #3
balays82
Szerintem az első rész egyáltalán nem volt olyan rossz játék, a Warhead pedig még annál is jobb, bár azon a magyar szinkron is sokat dobott. A Crysis 2 már nekem is véleményes, mert több szempontból visszafejlődött az elődökhöz képest, meg a sztori sem volt túlságosan érdekfeszítő. De azért még minden erőlködés nélkül végig tudtam játszani. A Crysis 3-at pedig már én is egyértelműen pénzkidobásnak tartom, kívülről csillog, de belül teljesen üres. A Crytek tehetséges csapat, de nem feltétlenül játékfejlesztésben.
32667 levél
Válasz 13.12.15. 22:57 #2
Creativ3Form
Hatalmas +1, egyik részt se tudtam végigvinni. Ja de, a második részt egyszer, de azt is csak azért, mert már annyira a vége felé jártam, hogy már csak azért is látni akartam a stáblistát. Látványos, szép, de egy halál unalmas és egyszerű tucatlövölde. Ahogy te is mondtad.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
2918 levél
Válasz 13.12.15. 22:51 #1
RAI*DEN
Véleményem csak annyi, hogy a Crysis egyik része sem több egy techdemonál. Szépnek szép, viszont halálunalmas és szar is egyben. Unalmas tucatlövölde, amin a mai napig csodálkozok, hogy élt meg 3 részt egyáltalán, mert mindent lehet rá mondani, de azt, hogy szórakoztató azt semmiképp. Érdemes megfigyelni az Xbox One exkluzív Ryse: Son of Rome-ot is. Meseszép látvány társul egy totál repetitív, ötlettelen, unalmas játékmenettel, amik miatt kapta is sorban a közepesnél alig jobb értékeléseket. Crytekékre nagyon ráférne már egy kis kreativitás, mert ezzel a szellemmel amivel most készítik a játékokat(legyen gyönyörű oszt annyi...) sokra nem fogják vinni. Bár úgy hallani, hogy elállnak az AAA címek gyártásától, és a gamereket tekintve, lehet ez lesz a legjobb.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.