Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Tom Clancy's The Division GDC trailer [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Tom Clancy's The Division GDC trailer
A héten lezajlott GDC-n a Ubisoft taktikai-akciójátéka is jelen volt, ahol egy új trailerben a grafikus motorról esett szó.

Tom Clancy's The Division

Tom Clancy's The Division
A legutóbbi Tom Clancy's The Division cikkek, hírek
1677 levél
Válasz 14.03.21. 20:11 #4
GeryG
Én is remélem, hogy amit most látunk, az a játékban is így fest majd. Ebben tényleg lehet szerepe annak, hogy csak nextgenre jön a játék, így semmi oka nem lehet a fejlesztőknek, hogy butításban gondolkozzanak. Hogy mást ne is mondjak, az inFamous: Second Son pl. kimondottan szép lett.

A WD esetében én csak azért nem aggódom, mert szemtől szemben remekül festett a játék bő fél éve. Annak meg nem látom realitását, hogy a gamescomra összedobják működőre a játékot, aztán a véglegeset ahhoz képest lebutítják. A mostanában mutatott "hű de csúnya" videók könnyen lehet, hogy a PS3-X360-as változatot mutatták...
14264 levél
Válasz 14.03.21. 20:05 #3
balays82
Ha nem lett volna időközben konzolos generációváltás, akkor én is azt gondolnám, hogy van erre esély, mivel azonban volt, bízok benne, hogy a valóságot mutatják. Lehetne erre ellenpéldaként hozni a Watch Dogs esetét is, de én azt nem sorolnám a valódi nextgen játékok közé, ott látványbéli visszalépés valószínűleg az előző generációra való fejlesztés eredménye.
1677 levél
Válasz 14.03.21. 19:18 #2
GeryG
Igen, a trailerben látottak bizony nagyon jól néznek ki. Mindenhol tűéles textúrák és zsúfolásig tömött környezet... sajnos ez nekem ismerős valahonnan: Far Cry 3... valahogy megint van egy olyan érzésem, hogy Ubiék elhúzzák előttünk a mézes madzagot, aztán majd kapunk egy ehhez képest 60-70%-os végeleges változatot...
Tudom, pesszimista vagyok, de valahogy az utóbbi időben Ubiéknál ez általánosan bevett szokás lett sajnos...
407 levél
Válasz 14.03.21. 19:10 #1
Attak
Aztak...vamindenit...kicsit pofás...
Fuck moneyocracy!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.