Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Shadow Realms - a Bioware "Secret World"?

5713 levél
Válasz 15.02.10. 19:27 #7
Dino
davkar9: Tényleg rosszul esik, hogy egy nappal azután, hogy nálunk is megjelent a hír (még GustyX adott tippet egy linkkel), belinkelsz ide egy másik oldalt...
10570 levél
Válasz 15.02.10. 19:18 #6
davkar9
Ééés törölve. Azért az egy kicsit érdekes, hogy a napokban jelentek meg az Evolve 7-8 pontos "rossz" és "átlagos" értékelései is. Az ötlet igazából nem rossz, ezzel a 4v1-es megvalósítással volt baj. Nem bánnám ha pár év múlva újra megpróbálnák, de mint offline singleplayer játék. Simán lehetne belőle csinálni egy ~darkandgritty scooby doot.
401 levél
Válasz 14.08.13. 21:07 #5
Zoo_Lee
Na, az IGN már lőtt is róla egy rövid gameplayt az assassin karakter szemszögéből. Személy szerint kíváncsi vagyok rá (még a Wrath of Heroesra is áldoztam jó pár órát, pedig az a saját nyílt bétája végét sem élte meg az EA/Bioware kettős égisze alatt). Azt azonban az eddigiek alapján aláírom, hogy nagy, saját Bioware projekt helyett sokkal inkább tűnik egy kis mixnek, amit az elmúlt vagy elkövetkező évek, sikeres/sikervárományos, egyedi multis játékaiból kotyvasztanak össze: a hangulat Secret World, a játékmenet pedig az Evolve/Fable Legends és a Neverwinter keverékének tűnik. Ki tudja, lehet a Bioware gyúr valami olyasmit belőle, ami hanyatt vág mindenkit, de a teaseráradat után nem tagadom, egy kicsit többet vártam a nagy Bioware horrorprojekt leleplezésétől.

http://www.youtube.com/watch?v=pUlD0Kd6We8
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.
557 levél
Válasz 14.08.13. 11:55 #4
Slyder
Egy újabb igényes bioware alkotás, az ea szárnyai alatt. Remélem a startnál megdöglik.
401 levél
Válasz 14.08.13. 11:31 #3
Zoo_Lee
Nekem inkább úgy tűnt, hogy a Bioware "Evolve"-ja.
Eladó G-Vírust vagy Progenitor vírust keresek saját felhasználás céljából.
10570 levél
Válasz 14.08.13. 10:56 #2
davkar9
Ezek tényleg lemásolták a Secret Worldöt... Online RPG. Epizodikus.

Meh.
10570 levél
Válasz 14.08.08. 11:15 #1
davkar9
Mostanra már szerintem mindenki belefutott a Bioware titokzatos új játékába, amit a gamescomon fognak majd bemutatni. Az első teaser annyira nem nyűgözött le, de ME3 ide vagy oda, azért a Bioware-nek még mindig van valamennyi értéke, így hát felírtam a várólista margójára ceruzával. A második eléggé semmilyen volt, majdnem leradíroztam. A legújabb viszont végre betalált, megnézés után sikerült eljutni a "figyelek! kérek még!" állapotba.

Ahogy a topic címben is feltüntettem, az eddigiek alapján a project kísértetiesen () hasonlít a funcom Secret World MMOjára. Ami nem baj, sőt! Nem tudom ki játszott vele, én igen és bizony a mi valóságunk keverve a misztikus és miegymással bizony nagyon nyerő kombináció volt. Ha ez valami hasonló lesz a megszokott* bioware tálalásban, akkor könnyen a *megjelenés éve* egyik legjobb játékát kaphatjuk majd kézhez. De ne siessünk annyira előre, igaz? Hamarosan itt a gamescom és akkor majd többet tudunk.

*Persze a bevált recepten – csapat, piros-kék választások, járj be x területet ahova a főküldi visz, vége előtt hancúrozás – a téma miatt lehet, hogy változtatni kell.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.