Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Uncharted 4: A Thief?s End E3 képek [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Uncharted 4: A Thief?s End E3 képek
Egy sor új képpel frissült a játék galériája.

Uncharted 4: A Thief's End

1678 levél
Válasz 15.06.20. 22:40 #7
GeryG
Én pont ettől az autóvezetősditől tartok egy kicsit. Okay, a videón egész látványos volt (a legjobban itt is a két szereplő viselkedése - a beszólogatás és ahogy össze-vissza hánykolódnak a kocsiban - tetszett), de kérdés, hogy mennyi lesz ebből és érzésre milyen lesz. Az előző részek alapján inkább tartom valószínűnek, hogy csak ebben az egy jelenetben lesz ilyen autósdi, ami nem is baj. Ha nem sikerül túl jól, akkor hamar át lehet esni rajta, ha meg jól sikerül, jó alap lehet a következő részekhez.
14264 levél
Válasz 15.06.20. 20:54 #6
balays82
Szerintem az első rész nem csak látvány, hanem játékmenet szempontjából is megkopott mára, persze nem annyira, hogy ne lehetne élvezni. De például a hajóroncsos résztől már akkor is kivert a víz, amikor először játszottam vele, ritka idegesítő az egész. A folytatásokból már nem tudnék felidézni ilyet (annál több emlékezetes részt), ami nem is csoda, hiszen időközben a Naughty Dog egyre jobban belejött a stílusba. Azt pedig, hogy még nem értek a csúcsra, valószínűsítik a negyedik rész eddig bemutatott jelenetei, legfőképpen az E3-as trailer. Igazi adrenalinbomba, még nézve is.
1678 levél
Válasz 15.06.20. 20:32 #5
GeryG
Ezzel szerintem mind így vagyunk.
De ha csak annyira lesz jó remaster, mint a The Last of Us volt, akkor nagyon rosszul nem járhatunk. Ráadásul én már nagyon régen nem vettem elő az első három részt, így csak nagy vonalakban emlékszem rájuk. Akkor is jól szórakoznék velük, ha PS3-ra venném elő őket újra, így meg, hogy talán egy árnyalattal még szebbek lesznek (szerintem még mai szemmel sem csúnya egyik rész sem, talán max az első egy picit kopottas), csak nyerünk.
14264 levél
Válasz 15.06.20. 19:57 #4
balays82
Szerintem én is félrerakom az elveimet (egyetlen remastered kiadás sem járt még a gépemben), úgyis régóta tervezem már az újrajátszást. Annak viszont azért jobban örülnék, ha már nem lenne rá idő a negyedik részig.
32668 levél
Válasz 15.06.20. 18:41 #3
Creativ3Form
Én is így fogok tenni. Elkezdtem beárazni a PS3-as játékaimat, plusz már magára a PS3-ra is megvan a kért összeg és mellé a meglepi ajándék. Tényleg...kikérem ezzel kapcsolatban a PS3-as (illetve volt PS3-as) ismerőseim véleményét, így neked is írok most egy PM-et.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1678 levél
Válasz 15.06.20. 18:39 #2
GeryG
Előtte még a biztonság kedvéért újra végigpörgetem az első három részt PS4-en!
32668 levél
Válasz 15.06.20. 17:49 #1
Creativ3Form
Gyönyörűen fest. Elena is wow. Nagyon várom már, és egyben nagyon reménykedem, hogy nem sütik el a "testvérem átáll a másik oldalra, és ő lesz a fő boss" sablont, mert az kapásból -1 pontot fog nálam érni a végén. Valamint abban is reménykedem, hogy a 3. részben feldobott, és azóta is valahol a levegőben repkedő "Nathan Drake...de valójában nem is ez az igazi neve, jól mondom?" szálat is kifejtik illetve megmagyarázzák. Idegesít, hogy nem kezdtek ezzel semmit.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.