Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2015

E3 2015
Uncharted 4: A Thief's End

Uncharted 4: A Thief’s End E3 képek

Egy sor új képpel frissült a játék galériája.

2015.06.19. 19:22 | szerző: GeryG | kategória: E3 2015

Az Uncharted 4: A Thief’s End bemutatójával zárult a Sony idei E3-as konferenciája, a videóban pedig felfedték a játékmenet egyik újdonságát, az autóvezetést. Azt már a korábbi videók és képek alapján is tudtuk, hogy a látvány most is pazar lesz, erre az új trailer csak rátett egy lapáttal. A készítők viszont nem álltak meg itt, egy sor új képet is közzétettek. Ezek egy része a már említett bemutatóból származik, de láthatjuk rajtuk a fontosabb szereplőket is: Nathant, Sully-t, Nathan testvérét és Elenát is.
Az Uncharted 4: A Thief’s End kizárólag PlayStation 4-re készül, megjelenésére még elég sokat kell várni, ez leghamarabb jövő tavasszal lehet esedékes. ■

előző
következő
Uncharted 4: A Thief’s End E3 képek
Uncharted 4: A Thief’s End E3 képekUncharted 4: A Thief’s End E3 képekUncharted 4: A Thief’s End E3 képekUncharted 4: A Thief’s End E3 képekUncharted 4: A Thief’s End E3 képekUncharted 4: A Thief’s End E3 képekUncharted 4: A Thief’s End E3 képekUncharted 4: A Thief’s End E3 képekUncharted 4: A Thief’s End E3 képekUncharted 4: A Thief’s End E3 képekUncharted 4: A Thief’s End E3 képekUncharted 4: A Thief’s End E3 képekUncharted 4: A Thief’s End E3 képekUncharted 4: A Thief’s End E3 képekUncharted 4: A Thief’s End E3 képekUncharted 4: A Thief’s End E3 képekUncharted 4: A Thief’s End E3 képekUncharted 4: A Thief’s End E3 képekUncharted 4: A Thief’s End E3 képekUncharted 4: A Thief’s End E3 képek

hozzászólások (7)

Creativ3Form
Creativ3Form 2015.06.20. 18:41
Én is így fogok tenni. :-D Elkezdtem beárazni a PS3-as játékaimat, plusz már magára a PS3-ra is megvan a kért összeg és mellé a meglepi ajándék. :-D Tényleg...kikérem ezzel kapcsolatban a PS3-as (illetve volt PS3-as) ismerőseim véleményét, így neked is írok most egy PM-et. :-)
balays82
balays82 2015.06.20. 19:57
Szerintem én is félrerakom az elveimet (egyetlen remastered kiadás sem járt még a gépemben), úgyis régóta tervezem már az újrajátszást. Annak viszont azért jobban örülnék, ha már nem lenne rá idő a negyedik részig.
GeryG
GeryG 2015.06.20. 20:32
Ezzel szerintem mind így vagyunk. :D
De ha csak annyira lesz jó remaster, mint a The Last of Us volt, akkor nagyon rosszul nem járhatunk. Ráadásul én már nagyon régen nem vettem elő az első három részt, így csak nagy vonalakban emlékszem rájuk. Akkor is jól szórakoznék velük, ha PS3-ra venném elő őket újra, így meg, hogy talán egy árnyalattal még szebbek lesznek (szerintem még mai szemmel sem csúnya egyik rész sem, talán max az első egy picit kopottas), csak nyerünk. :)
balays82
balays82 2015.06.20. 20:54
Szerintem az első rész nem csak látvány, hanem játékmenet szempontjából is megkopott mára, persze nem annyira, hogy ne lehetne élvezni. De például a hajóroncsos résztől már akkor is kivert a víz, amikor először játszottam vele, ritka idegesítő az egész. A folytatásokból már nem tudnék felidézni ilyet (annál több emlékezetes részt), ami nem is csoda, hiszen időközben a Naughty Dog egyre jobban belejött a stílusba. Azt pedig, hogy még nem értek a csúcsra, valószínűsítik a negyedik rész eddig bemutatott jelenetei, legfőképpen az E3-as trailer. Igazi adrenalinbomba, még nézve is.
GeryG
GeryG 2015.06.20. 22:40
Én pont ettől az autóvezetősditől tartok egy kicsit. Okay, a videón egész látványos volt (a legjobban itt is a két szereplő viselkedése - a beszólogatás és ahogy össze-vissza hánykolódnak a kocsiban - tetszett), de kérdés, hogy mennyi lesz ebből és érzésre milyen lesz. Az előző részek alapján inkább tartom valószínűnek, hogy csak ebben az egy jelenetben lesz ilyen autósdi, ami nem is baj. Ha nem sikerül túl jól, akkor hamar át lehet esni rajta, ha meg jól sikerül, jó alap lehet a következő részekhez. :P
ajánlott olvasnivaló