Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Képeken a készülő Assassin's Creed mozi [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Képeken a készülő Assassin?s Creed mozi
Három kép az idén karácsonykor megjelenő filmből.

12183 levél
Válasz 16.01.13. 15:14 #9
Gobiakos
A játékok nekem sem voltak porondon, de az animációs filmben épp az volt a jó, hogy mindenkinek szólt, és nem volt szükséges hozzá ismerni a játékokat... őőőőő... és akkor meg is érkeztünk oda, ahonnan elindult az eszmecsere.
1678 levél
Válasz 16.01.13. 14:00 #8
GeryG
Na igen, ezek is igazi gyöngyszemek voltak... Érdekes, hogy verekedős játékokból egész sok film készült: az első Mortal Kombat szerintem teljesen jó volt anno, a 2 tényleg botrány (a sorozatot, bár rém gyenge volt, én imádtam ); a Street Fighterben már akkor is vicces volt Van Damme-ot látni, gagyi is volt (azt hiszem, nemrégiben készült valami új SF mozi, azt nem láttam); a Tekken se volt nagy durr, de azért még elment kategória; és a korábban is említett DoA...

Final Fantasy játékok nálam teljesen kimaradtak, így a mozik se hoztak lázba, azokról nem tudok nyilatkozni.
12183 levél
Válasz 16.01.13. 13:46 #7
Gobiakos
Ha már szar adaptációk, akkor: Street Fighter, Mortal Kombat 2, Tomb Raider 2, Doom, BloodRayne.

Viszont hogy pozitívat is említsek, nekem az elaő Silent Hill és a Final Fantasy: The Spirits Within kimondottan tetszettek.
1678 levél
Válasz 16.01.13. 12:53 #6
GeryG
A PoP film lehet, hogy PoP-nak nem volt tökéletes, de még így is toronymagasan kiemelkedik az összes videojátékos mozi közül, mert ez legalább nézhető és szórakoztató volt. Legalábbis az utóbbi időben. Hitman? Borzalom (mindkét film). Need for Speed? Rém gyenge F&F koppintás. A Resident Evilek közül kb. csak a legelső volt nézhető. A Max Payne-t inkább nem is minősíteném. Utoljára talán a Dead or Alive volt szerethető, mert abban legalább rámentek a játék lényegére is: dögös csajok verekedtek benne bikiniben.

De viccet félretéve, túl sokat én se várok ettől a filmtől, de nem azért, mert a Ubisoft játékából készül. Hanem azért, mert az utóbbi évek egyik legnagyobb (nem = a legjobbal!!!!) játéksorozatáról van szó, így érzésem szerint kizárólag ezért készül belőle film. Vagyis az egész csak pénzhajhászás. De persze ne legyen igazunk és legyen kellemes csalódás.
405 levél
Válasz 16.01.13. 12:34 #5
Artemius '89
A PoP filmmel kapcsolatban Creativ3Form-al értek egyet. Az a baj, hogy a filmstúdióknak nem az a célja, hogy kiszolgáljanak egy célközönséget (minket) hanem az, hogy a népszerű címekkel fémjelzett összecsapott szarokkal becsábítsák a közönséget a mozikba. Gyakorlatilag milliókat spórolnak a népszerűsítő kampányokon, mivel a beetetést a játékfejlesztő cégek már elvégezték.

Az egyetlen kivétel ez alól úgy gondolom a Warcraft film lesz. A Blizzard nyakig benne volt a film elkészítésében, a forgatókönyv megírásában és nem is mernék megkockáztatni, hogy egy olyan kritikus közönségnek, mint a franchise rajongói, ne a legjobbat próbálják meg összeütni. Sajnos ilyen belső kényszer az UbiSoft csapatából évek óta hiányzik, nagyjából az AC3 megjelenése óta, ahogy azt davkar9 is megjegyezte.
A földönkívüli intelligencia létezésére az a legnagyobb bizonyíték, hogy még egyszer sem tették a lábukat a bolygónkra.
9101 levél
Válasz 16.01.12. 22:27 #4
davkar9
Ugyan már. Én pont a múltkori a 2008 reboot újrázásánál gondoltam a filmre és azóta mondjuk nem néztem újra (lehet pedig az kéne, jönne a + vagy a - erre a hszre), de az emlékezet alapján nem olyan vészes. A PoP esszenciáját, vagyis a 'Herceg' és a 'Hercegnő' és a kapcsolatuk, elég jól megragadták. Inkább arra gyanakszom, hogy a játékkal azonos cím miatt sokan pontos másolatot adaptációt vártak.

AC kapcsán több probléma is van. Kapásból Fassbender, annyira nem tűnik lelkesnek a képen. Na meg maga az AC világ. A játékok sem tudják, hogy mit akarnak, merre tartanak. Nyújtják, nyújtják, de igazából nincs is mit nyújtani. Az egész franchise csak sodródik, ac3ig legalább meg tudták lovagolni a dec 21-es világvége hypeot. Ilyen ingatag alapokból miért kell filmet csinálni...?

Az azért tetszik, hogy nem az "egyáltalán nem feltűnő" fehér assassin rucit választották.
Simple. Eternal. Beige.
3483 levél
Válasz 16.01.12. 21:48 #3
Sucee
Szerintem nem is próbált rejtőzni az irónia. Amúgy én nagyon szeretnék esélyt adni ennek az AC-nek, de hasonló félelmeim vannak.
32667 levél
Válasz 16.01.12. 21:17 #2
Creativ3Form
Ez irónia akart lenni? Csak mert a PoP film katasztrófális volt. Kalandfilmnek nem volt rossz, de PoP filmként totális csőd.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
405 levél
Válasz 16.01.12. 21:12 #1
Artemius '89
Van egy olyan érzésem, hogy ez legalább olyan jó lesz, mint a Prince of Persia film volt
A földönkívüli intelligencia létezésére az a legnagyobb bizonyíték, hogy még egyszer sem tették a lábukat a bolygónkra.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.