Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Gigantikus frissítés az Arma3-hoz [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Gigantikus frissítés az Arma3-hoz
Megjelent az 1.60-as frissítés, ami látványosan javította a látványvilágot és rengeteg újítást tartalmaz.

Arma 3

Arma 3
A legutóbbi Arma 3 cikkek, hírek
11029 levél
Válasz 16.05.31. 09:50 #2
Lacko
Na azt várom nagyon!!! Baracknak már megvan, csak nehéz összehozni az időt. Meg van egy kis technikai probléma is, mert a szervernek olyan helyen kell lennie, ahol nyitva van egy adott port, na és azt nem tudom kinyitni a saját routeremen, mert elfelejtettem a jelszavát De ha neked is meglesz, akkor újra nekiállok küzdeni érte.
Összegyűlt jó pár játszandó küldi, amiket nektek csináltam... Pl a hír alatti képeket a saját küldimből csináltam. Tudom, tudom, nem tetszik a hangyafej De van Bad Company jellegű coop küldigyűjteményem is görögökkel.
Plusz, ha majd jobban belejössz az alapokkal, akkor majd megmutatom, hogy itt hogyan kell egyszerűen modolni és az összes arma2-es térkép+egység megvan modban is. És pont a napokban konvertáltam át egy csomó küldetésemet arma2-ről, arma3-ra is.
De szerintem először mindenképp az alapokkal nyomjuk, csak ha ráununk, akkor menjünk át Chernosrussziába meg Takisztánba, sőt Lingorra vagy Dualára. Ja meg őszre mire meglesz a géped már kint lesz a Tanoa is (bár az fizetős DLC - de addigra tuti lesz valami csomag, hogy minden egyben) ami hasonlít Lingorra (dzsungel) és addigra oda is készítek pár küldetést.
Azóta leszoktam a respawn-ról, szóval majd óvatosan kell harcolni. Mondjuk választható revive van a küldetéseimben, ami realisztikusabb alternatíva a respawn helyett.
12927 levél
Válasz 16.05.31. 09:23 #1
konrad
Brutálisan szép! Őszre meglesz az új gépem, fel is teszem rá, aztán hajrá... Ezt a videót néztem most meg: https://www.youtube.com/watch?v=zyc8V8BF91Q

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.