Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Gigantikus frissítés az Arma3-hoz

Megjelent az 1.60-as frissítés, amely látványosan javította a látványvilágot, és rengeteg újítást tartalmaz.

2016.05.31. 06:51 | szerző: Lacko | kategória: Játék

A Bohemia Interactive cseh programozói lázasan dolgoznak a hamarosan megjelenő új DLC-n, amelynek Apex a munkaneve. De közben az alapjátékot sem hanyagolják el. Így a legutóbbi nagy frissítés óta - amely a 3D-s szerkesztőt tartalmazta főleg - sok kisebb javítás és plusz tartalom mellett tegnap kiadták az 1.60-as update-et, amely sok mindenben előkészíti az új DLC-t, de úgy, hogy annak előnyeit az alapjáték birtokosai is élvezhetik.
A legszembetűnőbb frissítés a látványvilág. Gyönyörűek lettek a vízfelületek és a fények is. Tényleg olyan érzés, mintha egy másik játékot kaptunk volna. Persze a látványon kívül rengeteg más változás is történt, amiket többszáz soros changelogban sorolnak fel, szóval itt meg sem próbálunk ennek a közelébe érni. Csak pár dolgot emelnék ki: játék közben lehet majd szabadkézi rajzot pingálni a térképre. Ezáltal gyorsabban és hasznosabb információkat adhatunk co-opos beosztottainknak, illetve arra is vannak tippjeim, hogy a DayZ-sek mire fogják ezt használni... De csomó új parancs is megjelent az Arma3 scriptnyelvében, mint például az, ami az MI által irányított egységet ráveszi, hogy lefogó tüzet adjon egy adott pontra. Olyan sok a változás, hogy szerintem pár hotfix még meg fog jelenni az Apex előtt, de az biztos, hogy már nincs sok hátra addig, hogy megvehessük az új szigetet és a hozzá tartozó új kampányt, amelyben - a változatosság kedvéért - a drogbárókkal vesszük fel a harcot. ■

előző
következő
Gigantikus frissítés az Arma3-hoz
Gigantikus frissítés az Arma3-hozGigantikus frissítés az Arma3-hozGigantikus frissítés az Arma3-hoz
Arma 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Arma 3

hozzászólások (2)

konrad
konrad 2016.05.31. 09:23
Brutálisan szép! Őszre meglesz az új gépem, fel is teszem rá, aztán hajrá... :-) Ezt a videót néztem most meg: https://www.youtube.com/watch?v=zyc8V8BF91Q
Lacko
Lacko 2016.05.31. 09:50
Na azt várom nagyon!!! Baracknak már megvan, csak nehéz összehozni az időt. Meg van egy kis technikai probléma is, mert a szervernek olyan helyen kell lennie, ahol nyitva van egy adott port, na és azt nem tudom kinyitni a saját routeremen, mert elfelejtettem a jelszavát :D De ha neked is meglesz, akkor újra nekiállok küzdeni érte.
Összegyűlt jó pár játszandó küldi, amiket nektek csináltam... Pl a hír alatti képeket a saját küldimből csináltam. Tudom, tudom, nem tetszik a hangyafej ;) De van Bad Company jellegű coop küldigyűjteményem is görögökkel.
Plusz, ha majd jobban belejössz az alapokkal, akkor majd megmutatom, hogy itt hogyan kell egyszerűen modolni és az összes arma2-es térkép+egység megvan modban is. És pont a napokban konvertáltam át egy csomó küldetésemet arma2-ről, arma3-ra is.
De szerintem először mindenképp az alapokkal nyomjuk, csak ha ráununk, akkor menjünk át Chernosrussziába meg Takisztánba, sőt Lingorra vagy Dualára. Ja meg őszre mire meglesz a géped már kint lesz a Tanoa is (bár az fizetős DLC - de addigra tuti lesz valami csomag, hogy minden egyben) ami hasonlít Lingorra (dzsungel) és addigra oda is készítek pár küldetést.
Azóta leszoktam a respawn-ról, szóval majd óvatosan kell harcolni. Mondjuk választható revive van a küldetéseimben, ami realisztikusabb alternatíva a respawn helyett.
ajánlott olvasnivaló