Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Előzetes gépigény a Resident Evil 7-hez [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Előzetes gépigény a Resident Evil 7-hez
A játék megjelenéséig még pár hónap hátra van, a gépigény is változhat ez idő alatt.

Resident Evil 7: Biohazard

Resident Evil 7: Biohazard
A legutóbbi Resident Evil 7: Biohazard cikkek, hírek
120 levél
Válasz 16.09.23. 13:49 #4
Noggle
Aki követni akar egy népszerű franchise-t, annak számolnia kell azzal, hogy mindig egyre jobb gép kell hozzá. Ez egyrészt köszönhető annak, hogy rajongók megtartása végett kénytelenek minél többet mutatni az előző résznél. Ennek messze a legjobb módja, ha szebb a játék. Ahhoz, hogy ezt élvezni tudja az ember, kell egy jó videokártya. Másik probléma szerintem a programozói munka. Mennyiszer látjuk újabban, hogy miként sikerült portolni PC-re az adott játékot? Kevés az olyan, akinél eddig nem volt erre kifogás (pl. Blizzard Na ezt is megértük, dicsértem a Blizzard-ot)
A proci kapcsán nekem is az a tapasztalatom, hogy általában a valamivel gyengébbekkel is elég jól mennek a játékok. Le sem merem írni, hogy pár hónapja milyen procival játszottam a Fallout 4-et. Azonban nemrég frissítettem gépet, de én sem voltam hajlandó i7-et venni azért a +30eFt-ért. Így maradt az i5.
Cikkhez is valamit hozzáfűzve: Nem játszom RE játékokat
3486 levél
Válasz 16.09.22. 17:47 #3
Sucee
De amúgy ez meglepő? A haladás előbb-utóbb ezt vonja maga után.
11120 levél
Válasz 16.09.22. 17:28 #2
VodevilX
Beírom ide akkor újra, többi elvtárs megerősítheti... a mai napig (oké húzva) az i5-2500K nagyon jól vesz bármilyen akadályt.
Néztem, olvastam több DigitalFoundry videót, elemzést stb. Nyugodtan mondhatjuk, hogy az általános konklúzió szerint egy i5 proci az elmúlt pár generációból tökéletesen megfelel mindenhova, sőt igazából nagyon kell erőlködni, ha ki akarja mutatni az ember az i7 plusz erejét, sokszor annyira nincs kihasználva. És jöhet a 20-30. ilyen gépigény, ha egyszer a valóság mást mutat, akkor miről beszélünk.

Amúgy egy PC demót kérek, nem gépigényt...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
623 levél
Válasz 16.09.22. 17:11 #1
stero
Kezdünk egy olyan irányba haladni, hogy vagy csúcs géped lesz vagy nem fogsz játszani és kész, pont. Legalábbis procit tekintve.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.