Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» JátszóDome: Outlast 2 demo végigjátszás [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: JátszóDome: Outlast 2 demo végigjátszás
Megnézhetitek, mi van a demóban.

1664 levél
Válasz 16.10.05. 21:44 #2
GeryG
A röhejesen sötét a video hibája is picit, ennyire maga a játék nem volt sötét.

Szerintem a hangulat teljesen jó, tegnap este azért az a negyed óra, amíg végigtoltam a demót, elég feszült volt. Tény, ez a picit misztikus, túlvilági nyelves dolog annyira nem jött be, az első rész ebből a szempontból sokkal jobbnak tűnt, de ez csak egy demo, szóval ebből nem vonok le messzemenő következtetéseket.

A menekülős rész kimondottan jó lett, a kukoricásban tényleg olyan érzésem volt, hogy csak innen jussak ki. Nem tudtam, merre van az előre, akármerre fordultam jött egy fénycsóva, szóval megvolt a macska-egér játék érzése.

Én már a demo előtt is nagyon vártam, ez most sem változott. Akinek meg nem jön be, hát játsszon mással, ami jobban fekszik neki.
32233 levél
Válasz 16.10.05. 19:22 #1
szbszig
Röhejesen sötét. Volt olyan hely, ahol még az éjjellátó sem nagyon segített, anélkül pedig a videó fennmaradó részének felében a teljesen fekete képernyőt bámultam.

Azonkívül az ijesztgetések sem túl eredetiek. Vizsgáld meg a kutat? Csak annyiban tévedtem, hogy azt hittem, hátulról löknek majd bele, nem belehúznak. A követendő folyosó zsákutcába vezet, és visszafelé is bezárult az ajtó? Marha nehéz volt kitalálni, hogy arra kell várni, hogy valami a pofádba ugorjon...

Meg úgy egyáltalán unalmas. Komolyan egyedül az ajtókkal meg a kamerába való elemekkel lehet interakcióba lépni, a pályán minden más csak dísz?
Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.